Bryllupsreise kombinasjon til Aruba og Curacao

Her kan dere kombinere to av våre mest populære bryllupsreiser. Aruba er kjent for sine lange sandstrender og krystallklare vann. På Aruba finner dere avslapning, sol, bad, shopping og et godt utvalg av restauranter. Bare 30 minutters flytur unna ligger naboøya Curacao. Her kan dere kombinere sol og bad med naturopplevelser. Det er flotte forhold for dykking, og mulighet for å svømme med delfiner. Øya er også kjent for sin historiske hovedstad, Willemstad.
Vi har valgt ut to hoteller som passer spesielt godt for bryllupsreiser.

Bucuti & Tara Beach Resort ligger vakkert til på den fineste delen av den kjente Eagle Beach stranden. Dette er Arubas eneste hotell som kun tilbyr romatiske ferier for par. Hotellet er kjent for sin gode service, og har en intim atmosfære. Standarden er høy og hele hotellet er røykfritt. Vi anbefaler solnedgangen sammen med en romantisk middag på stranden.
Santa Barbara Beach & Golf Resort Curacao åpnet i slutten av 2010, og het da Hyatt Regency Curacao. Hotellet ligger ved innseilingen til den vakre Spanish Bay. Hotellet har 450 meter skjermet privat sandstrand, og er midtpunktet i eksklusive Santa Barbara Plantation. Anlegget er perfekt for en avslappet ferie i flotte omgivelser. Ønsker du en mer aktiv ferie, tilbyr hotellet et stort utvalg av spennende aktiviteter, som f.eks. en 18-hulls Pete Dye golfbane og det fantastiske Atabei Spa som disponerer et område på hele 4500 kvadratmeter. Det finnes et PADI Ocean Encounters dykkesenter ved stranden. Hotellet har også tre restauranter som byr på spennende retter av utmerket fersk sjømat, eller andre lokale ingredienser.
Kontakt oss

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Vi treffes på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):