Cruise fra Argentina

18 dager / 17 netter fra 35.790,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis og Patagonia med Hurtigruten. Når du har lyst til å oppleve både den søramerikanske kysten og Antarktis, er dette et eventyret for deg. Reisen starter i Montevideo,så setter vi kursen til Valdés-halvøya som har et fantastisk dyreliv og natur. Og så, Antarktis! Vi bruker fire dager på utforske dette hvite og uberørte kontinentet, og får med oss alle de mest begivenhetsrike stedene. På vei tilbake besøker vi Kapp Horn og de ville fjordene i Chile, før vi avslutter seilasen i Puntas Arenas.

20 dager / 19 netter fra 54.995,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Besøk de isolerte Falklandsøyene, vakre Sør-Georgia og de ville Sør-Oknøyene, før dere får utforske det store og hvite kontinentet Antarktis. Det å komme hit og se det endeløse hvite landskapet, og ikke høre noe annet enn naturens stillhet, er en overveldende og eventyrlig opplevelse. Dyrelivet på havet og i land er utrolig mangfoldig, og landskapet er annerledes enn det dere noensinne har opplevd.

20 dager / 19 netter fra 43.995,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Dere seiler i kjølvannet av de store oppdagelsesreisende på denne reisen som går fra Argentina mot de fjerne Falklandsøyene og eksotiske Sør-Georgia. Det blir tid til utflukter, slik at dere kan bli kjent med disse sjeldent besøkte øyene, historien deres og det spennende landskapet. Deretter fortsetter ekspedisjonen enda lenger sørover slik at dere får utforsket naturen og dyrelivet i Antarktis.

16 dager / 15 netter fra 56.395,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Bli med på en helt spesiell seiling, der dere drar til et av de minst besøkte stedene på antarktishalvøya. Målet er å krysse den sydlige polarsirkelen, og hvis det er mulig reiser dere enda lenger sør. Utforsk områder der få mennesker har vært før dere, dra på utflukter i land og kikk på store pingvinkolonier og historiske steder. Føl dere som ekte polarhelter ved å bli med på fotturer, kajakkpadling, eller ved å tilbringe polarnatten i et telt.

14 dager / 13 netter fra 45.595,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Opplev den storslåtte naturen i Antarktis og den antarktiske Ushuaia-sommerens dyreliv, med hvaler, pingviner og seler. Hurtigrutens ilandgangsbåter tar dere inn til land for en nærmere kikk på pingvinkolonier, moderne forskningsstasjoner og historiske steder. Nyt utsikten til det fjellrike landskapet og store isfjell som flyter forbi.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...