Cruise fra Chile

17 dager / 16 netter
fra 41.990,- per person.

Bli med oss på et eventyr på den sørlige halvkulen der du både får med deg høydepunktene i Antarktis, de chilenske fjordene, Falklandsøyene og Kapp Horn. Vi går i land på flere steder og har utflukter og aktiviteter som kommer til å ta pusten fra deg. Om bord skjer det enda mer; her blir det foredrag om populærvitenskapelige temaer, aktiviteter i Explorer-rommet, egne temadager. Vi har også “Young Explorers Antarctica” som er en vitenskapsklubb for de yngste.

15 dager / 14 netter fra 42.990,- per person.

På denne ekspedisjonen får du med deg alle høydepunktene i Antarktis, og får et inntrykk av hva dette enorme kontinentet av is og snø faktisk går ut på. I tillegg besøker vi de chilenske fjordene og Kapp Horn. Om bord skjer det også mye; “Young Explorers Antarctica” er en vitenskapsklubb for de yngste. Veldig mange voksne synes dette er superinteressant og blir med på moroa, selv om vi har et spennende program for dem også. Bli med oss til “verdens ende” og et eventyr på den sørlige halvkulen.

18 dager / 17 netter fra 42.990,- per person.

Har du lyst til å feire jul eller starte det nye året på en helt eksepsjonell måte? Da bør du bli med på dette eventyret! Først utforsker vi de chilenske fjordene, så bruker vi hele fem dager på å få med oss alle høydepunktene i Antarktis. På vei nordover igjentar vi turen innom Falklandsøyene, Kapp Horn og de ville og vakre chilenske fjordene før ekspedisjonen avsluttes i Punta Arenas. Alt som skjer om bord og alle de spennende utfluktene og aktivitetene underveis gjør dette til en opplevelse du bare får engang i livet.

16 dager / 15 netter fra 36.790,- per person.

Få med deg det beste av Patagonia og Antarktis. Bli med på land og utflukter og aktiviteter som tar pusten fra deg. Utforsk de chilenske fjordene, se Kapp Horn, møt pingviner på nært hold, kos deg på fotturer i Antarktis og kom så tett innpå isfjell at du kan ta på dem. Og om bord skjer det enda mer; her blir det foredrag om populærvitenskapelige temaer, aktiviteter i Explorer-rommet, egne temadager og vi har et fullt utstyr multimedierom som vil gjøre en hver nerd sjalu. Gjør deg klar for et eventyr uten et eneste dødpunkt!

15 dager / 14 netter fra 40.990,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis og Patagonia med Hurtigruten. Seilasen er fylt med det beste fra Patagonias kyst, og du får med de vakre fjordene i Chile, vill natur, unikt dyreliv og mytiske Kapp Horn. Så jazzer vi opp turen enda et hakk når vi utforsker Antarktis. Om bord på MS Midnatsol skjer det noe hele tiden. Vi har ”Young Explorer Antarctic Club”, filmdager, temadager, vinsmaking, grilling på dekk eller i land og spennende foredrag om mange temaer.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...