17 dager / 16 netter
fra 41.990,- per person.

Bli med oss på et eventyr på den sørlige halvkulen der du både får med deg høydepunktene i Antarktis, de chilenske fjordene, Falklandsøyene og Kapp Horn. Vi går i land på flere steder og har utflukter og aktiviteter som kommer til å ta pusten fra deg. Om bord skjer det enda mer; her blir det foredrag om populærvitenskapelige temaer, aktiviteter i Explorer-rommet, egne temadager. Vi har også “Young Explorers Antarctica” som er en vitenskapsklubb for de yngste.

15 dager / 14 netter fra 42.990,- per person.

På denne ekspedisjonen får du med deg alle høydepunktene i Antarktis, og får et inntrykk av hva dette enorme kontinentet av is og snø faktisk går ut på. I tillegg besøker vi de chilenske fjordene og Kapp Horn. Om bord skjer det også mye; “Young Explorers Antarctica” er en vitenskapsklubb for de yngste. Veldig mange voksne synes dette er superinteressant og blir med på moroa, selv om vi har et spennende program for dem også. Bli med oss til “verdens ende” og et eventyr på den sørlige halvkulen.

18 dager / 17 netter fra 42.990,- per person.

Har du lyst til å feire jul eller starte det nye året på en helt eksepsjonell måte? Da bør du bli med på dette eventyret! Først utforsker vi de chilenske fjordene, så bruker vi hele fem dager på å få med oss alle høydepunktene i Antarktis. På vei nordover igjentar vi turen innom Falklandsøyene, Kapp Horn og de ville og vakre chilenske fjordene før ekspedisjonen avsluttes i Punta Arenas. Alt som skjer om bord og alle de spennende utfluktene og aktivitetene underveis gjør dette til en opplevelse du bare får engang i livet.

16 dager / 15 netter fra 36.790,- per person.

Få med deg det beste av Patagonia og Antarktis. Bli med på land og utflukter og aktiviteter som tar pusten fra deg. Utforsk de chilenske fjordene, se Kapp Horn, møt pingviner på nært hold, kos deg på fotturer i Antarktis og kom så tett innpå isfjell at du kan ta på dem. Og om bord skjer det enda mer; her blir det foredrag om populærvitenskapelige temaer, aktiviteter i Explorer-rommet, egne temadager og vi har et fullt utstyr multimedierom som vil gjøre en hver nerd sjalu. Gjør deg klar for et eventyr uten et eneste dødpunkt!

15 dager / 14 netter fra 40.990,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis og Patagonia med Hurtigruten. Seilasen er fylt med det beste fra Patagonias kyst, og du får med de vakre fjordene i Chile, vill natur, unikt dyreliv og mytiske Kapp Horn. Så jazzer vi opp turen enda et hakk når vi utforsker Antarktis. Om bord på MS Midnatsol skjer det noe hele tiden. Vi har ”Young Explorer Antarctic Club”, filmdager, temadager, vinsmaking, grilling på dekk eller i land og spennende foredrag om mange temaer.

18 dager / 17 netter fra 35.790,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis og Patagonia med Hurtigruten. Når du har lyst til å oppleve både den søramerikanske kysten og Antarktis, er dette et eventyret for deg. Reisen starter i Montevideo,så setter vi kursen til Valdés-halvøya som har et fantastisk dyreliv og natur. Og så, Antarktis! Vi bruker fire dager på utforske dette hvite og uberørte kontinentet, og får med oss alle de mest begivenhetsrike stedene. På vei tilbake besøker vi Kapp Horn og de ville fjordene i Chile, før vi avslutter seilasen i Puntas Arenas.

20 dager / 19 netter fra 54.995,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Besøk de isolerte Falklandsøyene, vakre Sør-Georgia og de ville Sør-Oknøyene, før dere får utforske det store og hvite kontinentet Antarktis. Det å komme hit og se det endeløse hvite landskapet, og ikke høre noe annet enn naturens stillhet, er en overveldende og eventyrlig opplevelse. Dyrelivet på havet og i land er utrolig mangfoldig, og landskapet er annerledes enn det dere noensinne har opplevd.

20 dager / 19 netter fra 43.995,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Dere seiler i kjølvannet av de store oppdagelsesreisende på denne reisen som går fra Argentina mot de fjerne Falklandsøyene og eksotiske Sør-Georgia. Det blir tid til utflukter, slik at dere kan bli kjent med disse sjeldent besøkte øyene, historien deres og det spennende landskapet. Deretter fortsetter ekspedisjonen enda lenger sørover slik at dere får utforsket naturen og dyrelivet i Antarktis.

16 dager / 15 netter fra 56.395,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Bli med på en helt spesiell seiling, der dere drar til et av de minst besøkte stedene på antarktishalvøya. Målet er å krysse den sydlige polarsirkelen, og hvis det er mulig reiser dere enda lenger sør. Utforsk områder der få mennesker har vært før dere, dra på utflukter i land og kikk på store pingvinkolonier og historiske steder. Føl dere som ekte polarhelter ved å bli med på fotturer, kajakkpadling, eller ved å tilbringe polarnatten i et telt.

14 dager / 13 netter fra 45.595,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Opplev den storslåtte naturen i Antarktis og den antarktiske Ushuaia-sommerens dyreliv, med hvaler, pingviner og seler. Hurtigrutens ilandgangsbåter tar dere inn til land for en nærmere kikk på pingvinkolonier, moderne forskningsstasjoner og historiske steder. Nyt utsikten til det fjellrike landskapet og store isfjell som flyter forbi.


Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...