Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Pangkor Laut

14 netter fra kr. 54.062,- for to personer i dobbeltrom

På denne turen ender dere opp på den private øya Pangkor Laut, hvor dere bor på et fantastisk hotell - og også finner en av de vakreste strendene i Malaysia. Men før det blir det spennende dager i storbyen Kuala Lumpur, etterfulgt av noen dager i verdensarvbyen Georgetown, hovedstaden på Penang. Hit valfarter folk blant annet for å spise gatematen som byen er kjent for.


3 netter i Kuala Lumpur
Start ferien med et tredagers opphold i byen som sitrer av spenning døgnet rundt, Kula Lumpur. Bli kjent med byen i løpet av en 3 timers by-sightseeing om kvelden. Blant høydepunktene er besøk til markedet på Chinatown og Sri Mahamariamman-templet. Utflukten avsluttes med middag med fantastisk utsikt over Kuala Lumpur - 282 meter over bakken i Kuala Lumpur Tower.

I Kuala Lumpur bor dere på:3 netter på Penang
Reisen går så videre til Georgetown, som er hovedstaden på Penang. Opplev «Orientens Perle» mens dere sitter i en blomsterdekorert trishaw. Dere får besøke Fort Cornwallis, Weld Quay, Khoo Kongsi og Street of Harmony. Penang er også kjent for sine kulinariske spesialiteter, så reis ikke herfra uten å smake på delikatessene!

I Penang bor dere på:6 netter på Pangkor Laut
Avslutt reisen på øya Pangkor Laut, som ligger utenfor vestkysten av Malaysia.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...