Ibsen Reiser tilbyr innholdsrike reiser

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Vi gir personlig service og grundig oppfølging til alle våre kunder. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet. Vi tar utgangspunkt i hva kunden ønsker av innhold under sin reise, og foreslår reisemål basert på dette.

Hvordan reisene er lagt opp

Våre reiser er ikke gruppereiser, de skreddersys for hver enkelt kunde. Reisene er imidlertid lagt opp som en tradisjonell gruppereise, hvor det meste er planlagt på forhånd. Dere kan selv velge når dere vil reise, og hvor lenge dere vil være borte. På alle våre reisemål blir dere møtt ved ankomst og tatt hånd om av våre lokale representanter. Disse er de aller beste på hvert sted, noe tidligere kunder og våre lange samarbeid vitner om.

Våre bosteder

Bostedene vi benytter er alltid fra bra til fantastiske. Vi besøker selv alle hotellene i vår portefølje og ser alltid etter hoteller med særpreg. Vårt mål er at våre kunder skal bli lagt merke til og bli gitt en mest mulig personlig service. Ikke bare være én av mange.

Hvilke flyselskap benyttes

Vi har IATA-bevilling og benytter alltid de beste flyselskapene til hvert enkelt av våre reisemål. Prisene på vår nettside er basert på økonomiklasse, men det er fullt mulig å fly business eller første klasse hvis dere ønsker det.

Vi vet at kriteriene for en vellykket reise endrer seg gjennom livet, og etter livssituasjon. Vi har derfor sortert reisene våre på følgende måte: 

Eventyrlige opplevelser

Vi synes vi tilbyr noen av de mest spennende reisemålene man finner på jorden. Mange er også på UNESCOs verdensarvliste. Våre opplevelsesreiser er satt sammen for å gi de beste opplevelsene, på en trygg og mest mulig komfortabel måte. Nettsiden vår viser mange eksempler. Alle kan gjennomføres slik de er beskrevet, eller tilpasses deres ønsker.

Badeferier

Reisemål og bosteder som passer utmerket for en deilig og avslappende ferie for voksne. Mange av hotellene kan være svært romantiske, og også barnevennlige. De er allikevel ikke de vi mener passer best for bryllupsreiser eller barnefamilier.

Bryllupsreiser

Spesielt romantiske reisemål og bosteder, med et minimum av barn på samme sted. Bostedene vi har valgt kan alle tilby noe ekstra for dere som er på bryllupsreise. Det kan f.eks. være en deilig bryllupsuite og en romantisk middag på stranden. Vi ser hele tiden etter «det» som vil gi dere et minne for livet.

Familieferier

Reisemål og bosteder som passer fint for familier i alle aldre. Her har vi valgt ut hoteller hvor det er lagt opp til at både store og små kan kose seg. Man vil finne fine strender med et godt aktivitetstilbud, i tillegg til et bra utvalg av mat og drikke. Bostedene har enten mulighet til minst to barn i foreldrenes rom, eller gode ordninger med tilstøtende rom for barna, eventuelt leiligheter.

 

Ledelse og styre:

Ibsen Reiser AS ble etablert i 2009. Selskapet ledes av Morten Berg-Hansen som har arbeidet i reiselivsbransjen siden 1987. Han har i disse årene opparbeidet seg erfaring fra flyselskap, reisebyråer og turoperatører. Selskapets styre består av Geir Boye Lindhjem og Mona Fallin.

Vårt kontor ligger på Øverland Gård (Gamle Ringeriksvei 125 A, 1356 Bekkestua) i Bærum. Her treffes vi på telefon 22 83 92 15. Foretaksregisteret NO 994906348 MVAIbsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...