Salta

Salta er en av Argentinas største provinser, med grenser mot Chile, Bolivia og Paraguay. Provinsen kjennetegnes av svært varierende terreng, fra den fruktbare dalen rundt hovedstaden, til fargerike canyons i Cafayate, og de øde platåene i La Puna. Bli med på en spektakulær togtur med «toget til skyene» som klatrer oppover Andesfjellene, opp til 4200 meter over havet. I Purmamarca kan dere beundre den vakre sjufargede åsen – «the Hill of the Seven Colors» og rusle langs de smale, brolagte gatene blant hus bygget av mudder og strå. Bli med til Cafayate som er et av Argentinas beste vindistrikter. Dere kan også besøke det enorme saltplatået Salinas Grande.

Reiser som inkluderer Salta

 • Rundreise Buenos Aires - Iguazu - Salta - Cafayate - Mendoza
  Rundreise Buenos Aires - Iguazu - Salta - Cafayate - Mendoza

  18 dager / 17 netter fra kr. 106.100,- for to personer i dobbeltrom

  Rundreise med fire netter i Buenos Aires med tango og utflukt til pampasen hvor dere får oppleve livet på en estancia. Videre til Iguazu for å beskue ett av verdens underverk. Så til Saltas vakre ørkenlandskap og Fjellet med de syv farger. Deretter Mendoza med vin og Andesfjellene. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter.
  Les mer...
 • Salta høydepunkter
  Salta høydepunkter

  4 dager / 3 netters tilvalgspakke

  På denne turen kan du velge mellom flere spennende utflukter; du kan bli med på en spektakulær togtur med «toget til skyene» som klatrer oppover Andesfjellene, opp til 4200 meter over havet. I Purmamarca kan du se den vakre sjufargede åsen – «the Hill of the Seven Colors» og rusle langs de smale, brolagte gatene blant hus bygget av mudder og strå. Bli med til Cafayate som er et av Argentinas beste vindistrikter. Du kan også besøke det enorme saltplatået Salinas Grande.
  Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...