Salta

Salta

Salta er en av Argentinas største provinser, med grenser mot Chile, Bolivia og Paraguay. Provinsen kjennetegnes av svært varierende terreng, fra den fruktbare dalen rundt hovedstaden, til fargerike canyons i Cafayate, og de øde platåene i La Puna.

Salta City er provinshovedstaden, og har Argentinas best bevarte arkitektur fra kolonitiden. Byens trange gater og sjarmerende plasser er fortsatt like stille og verdige som de har vært gjennom århundrer. De omkringliggende åsene danner bakteppet for kolonitidens boliger og kirkebygg som omkranser de mer urbane områdene. Byen har en spansk sjel som skiller den fra flertallet av de argentinske provinshovedstedene. Saltas største attraksjon er El Tren a las Nubes («Toget til skyene»). Legendarisk er også Cerro de los Siete Colores («Åsen med de sju farger») i en landsby i utkanten av Salta by. Salta er en viktig destinasjon for sykling, rafting, fjellvandring og annen natursport. Byen har også en jevn strøm av gjennomreisende på vei til eller fra Bolivia.

4 dager / 3 netter

På denne turen kan du velge mellom flere spennende utflukter; du kan bli med på en spektakulær togtur med «toget til skyene» som klatrer oppover Andesfjellene, opp til 4200 meter over havet. I Purmamarca kan du se den vakre sjufargede åsen – «the Hill of the Seven Colors» og rusle langs de smale, brolagte gatene blant hus bygget av mudder og strå. Bli med til Cafayate som er et av Argentinas beste vindistrikter. Du kan også besøke det enorme saltplatået Salinas Grande.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...