Patagonia Chile

Patagonia Chile

Det chilenske Patagonia er landets mest kjente region, med hele det dramatiske landskapet du kanskje forventer så nærme verdens ende. Her skrumper det søramerikanske kontinentet sammen i en hysterisk eksplosjon av fjelltopper, øyer, breer, og isfjell. Naturens skaperverk har her overgått seg selv.

Det chilenske Patagonia er igjen inndelt i to regioner; Aisen i nord, og Magallanes på sørsiden. Aisen er vertskap for Parque National Laguna San Rafael, mens Magellanes rommer den bemerkelsesverdige Parque National Torres del Paine. Magellanes er fysisk isolert fra resten av Chile av uveisomme fjell og heftige uvær, og kan bare nås luftveien eller langs bakken via Argentina.

I Magellanes finner vi også den sørlige byen Punta Arenas, som opplevde stor velstand i forbindelse med gullrushet i California. Beliggenheten på Stillehavssiden av Magellanstredet gjorde den til et velegnet omlastingssted for last på vei rundt kontinentet.

Av særlig interesse, selv for denne spesielle regionen, nevner vi: Torres del Paine, en spektakulær fjellkjede som innrammer nasjonalparken med samme navn, og strekker seg til høyder på nær 3000 meter; Cuernos del Paine, med høyde på 2000 meter; de hypnotiske fossefallene ved Salto Chico og Salto Grande; isbreene Grey, Pingo, del Frances og Dickson; innsjøene Pehoe, Nordenskjold, Sarmiento, Pingo og Dickson, og lagunene Verde og Azul.

7 dager / 6 netters tilvalgspakke fra Santiago

Rundreisen starter med by-rundtur i Chiles hovedstad, Santiago, og fortsetter sydover til Torres del Paines nasjonalpark, som er en av Chiles vakreste nasjonalparker med isbreer, fjorder, innsjøer, fosser og et rikt dyreliv. Fra Chile går turen over grensen til Argentina og byen El Calafate. Byen er utgangspunkt for å besøke Los Glaciares nasjonalpark og Perito Moreno-isbreen som står på Unesco's Verdensarvliste.

6 dager / 5 netters tilvalgspakke fra Balmaceda

Fiske etter regnbueørret i Patagonia er en drøm for de fleste fluefiskere, og på denne turen får du oppleve noe av det flotteste denne delen av verden har å by på. Her er det krystallklart vann og bitevillig ørret med skikkelig størrelse. Under oppholdet har du tilgang til våre fiskeguider og bor og spiser godt.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...