14 dager / 13 netter

San Jose | Pacuare | Tortuguero | Puerto Viejo
Dette er en spennende rundreise hvor dere får oppleve livet i regnskogen, samtidig som nettene tilbringes midt i naturen på unike lodger med god mat og drikke. Til en av lodgene ankommer man elveveien på en raftingflåte. Turen egner seg altså ikke for de skvetne. Det blir mange muligheter til å se ville dyr, men også til late dager i en bungalow ved kysten av den karibiske kysten av Costa Rica.

12 dager / 11 netter
fra kr 27.727,- per person

Denne turen tar deg til Peninsula Valdes på østkysten av Patagonia. Her får du oppleve hvaler, delfiner, sjøelefanter, sjøløver og en koloni på over en halv million pingviner. I Mendoza kan du nyte et glass vin på en herregård og se Andesfjellene i horisonten. Du får besøke noen av områdets beste vingårder og nyte et tradisjonelt asado måltid. Turen avsluttes i Buenos Aires der du får besøke de ulike bydelene, oppleve et fantastisk tangoshow, og shoppe i de mange butikkene.

Rundreise 10 dager / 9 netter

San Jose | Tortuguero | Arenal | Monteverde
Costa Rica byr på noe av det mest fantastiske man kan tenke seg av naturopplevelser, og på denne rundreisen får dere oppleve noen av de største. Turen starter i San Jose, går videre gjennom tåkeskogen og ned til Tortuguero Nasjonalpark og regnskogen. Videre til Arenal med sin aktive vulkan og varme kilder, deretter til tåkeskogreservatet Monteverde hvor dere får oppleve jungelen fra hengebroer høyt oppe mellom trærne.

7 dager / 6 netters tilvalgspakke fra Santiago de Chile. Pris fra kr. 15.700,- per person

Denne turen starter i Chiles hovedstad Santiago. Byen er en pussig blanding av moderne skyskrapere og europeisk arkitektur fra attenhundretallet. Det blir en byrundtur der du får sett store deler av byen. Fra Santiago går turen med fly nordover og til Atacama-ørkenen. San Pedro de Atacama, en oase midt i verdens tørreste ørken. Landskapet er dominert av saltfjell og daler.

Rundreise 11 dager / 10 netter

San Jose | Lapa Rios | San Ramon | Punta Islita
Rundreisen starter i San Jose og fortsetter til Santa Barbara i Heredia-provinsen. Videre går turen til det fantastiske økoturisme-prosjektet Lapa Rios Ecolodge i Puntarenas-provinsen. Så er det videre til Villa Blanca Cloud Forest Hotel som ligger i Los Angeles-reservatet ved San Ramón. Her kan du delta på fellestur til El Silencio Cloud Forest. Reisen avsluttes på Hotel Punta Islita, som ligger på halvøya Nicoya.

13 dager / 12 netter
fra kr 53.800,- for to personer

Start reisen din i Buenos Aires, ofte omtalt som «Sør-Amerikas Paris». Fortsett til pampasen utenfor Buenos Aires og bo på en typisk argentinsk estancia. Her kan du slappe av i landlige omgivelser, ri, gå turer og spise tradisjonell argentinsk mat rett fra grillen. Fra den avslappende tilværelsen på estanciaen går turen videre til et av verdens mest spektakulære naturopplevelser, fossefallene i Iguazu. Iguazufallene ligger på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay.

12 dager / 11 netter

San Jose | Tortuguero | Arenal | Monteverde | Manuel Antonio
Costa Rica er virkelig et av de vakreste landene i verden, og dermed et perfekt reisemål for en uforglemmelig bryllupsreise. Vi har lagt opp turen med tanke på de som ønsker litt aktivitet; med reise gjennom regnskog, overnattinger i Tortuguero ved det karibiske hav, noen dager ved den aktive vulkanen Arenal med sine varme kilder, og ikke minst, ved stillehavsperlen Manuel Antonio.

11 dager / 10 netter

San Jose | Manuel Antonio
Besøk Manuel Antonio på stillehavsiden av Costa Rica. Manuel Antonio er kjent for sin flotte nasjonalpark med mange forskjellige dyre- og plantearter, i tillegg til noen av de vakreste strendene man kan tenke seg. Området rundt Manuel Antonio byr på mange muligheter for aktiviteter, eller rett og slett bare late dager på stranden.

7 dager / 6 netter
fra kr. 8.334,- per person

Rundreisen starter med by-rundtur i Chiles hovedstad, Santiago, og fortsetter sydover til Torres del Paines nasjonalpark, som er en av Chiles vakreste nasjonalparker med isbreer, fjorder, innsjøer, fosser og et rikt dyreliv. Fra Chile går turen over grensen til Argentina og byen El Calafate. Byen er utgangspunkt for å besøke Los Glaciares nasjonalpark og Perito Moreno-isbreen som står på Unesco's Verdensarvliste.

4 dager / 3 netter

En amazonasclipper er en typisk elvebåt med to dekk, som er designet spesielt for cruisetrafikk på Amazonas og dens mange sideelver.

4 dager / 3 netter


Ordet Pousada betyr «hvilested». Og Pousada do Rio Mutum er konstruert i henhold til internasjonale standarder som hensyntar kravene til moderne øko-turisme og sportsfiske. Rio Mutum ligger mellom innsjøene Sia Mariana og Chacorore, innenfor en av de vakreste regioner av Pantanal Mato Grosso.

4 dager / 3 netter

Denne turen tar deg med til et av verden mest avsidesliggende steder. Mange har latt seg fascinere av Thor Heyerdahls ekspedisjon til påskeøya og denne turen gir deg muligheten til å gå i hans fotspor. Du får sett flere av øyas plattformer med moais hoder, Rano Raraku-steinbruddet hvor alle de eksisterende Moaiene ble utformet. Du får også sett vulkanen Rano Raraku, og Pun-a-Pau-steinbruddene der statuenes rødlige hodeplagg ble hugget ut.

4 dager / 3 netter

Denne turen tar utgangspunkt i kystbyen Arica bare 18 km syd for Peru. Fra Arica blir det flere spennende utflukter som omfatter vakker natur og spennende historie. I Lluta-dalen og Azapa dalen kan du se nærmere på flere geoglyphene oppover i åssidene. Disse menneskelagde bildene avbilder bla. mennesker og fugler, og er mellom 30 og 60 m brede. Lauca nasjonalpark er kjent for sitt vakre landskap med vulkaner
El Calafate er inngangsportalen til storslagne naturopplevelser i det sørlige Patagonia. Isbreene, Perito Moreno og Upsala er naturlige høydepunkt i Los Glaciares nasjonalparken. Denne nasjonalparken står på UNESCOs verdensarvsliste og inneholder også over 1000 forskjellige fuglearter, hvorav de fleste ikke er registrert. Glem heller ikke å besøke fjellvandrernes favoritt, El Chalten, og ta gjerne en avstikker til nasjonalparken Torres del Paine over grensen mot Chile.

4 dager / 3 netter

På denne turen kan du velge mellom flere spennende utflukter; du kan bli med på en spektakulær togtur med «toget til skyene» som klatrer oppover Andesfjellene, opp til 4200 meter over havet. I Purmamarca kan du se den vakre sjufargede åsen – «the Hill of the Seven Colors» og rusle langs de smale, brolagte gatene blant hus bygget av mudder og strå. Bli med til Cafayate som er et av Argentinas beste vindistrikter. Du kan også besøke det enorme saltplatået Salinas Grande.

4 dager / 3 netter

Amazonas Ecopark Lodge ligger 1/2 time med regional båt fra Hotel Tropicals brygge i Manaus. Med totalt 20 bungalower, hver med tre leiligheter som alle inneholder air-conditioning, vifter og eget bad med varmt vann. Her kan du fiske piraja, vandre i jungelen og padle kano, eller besøke lodgens private apejungel, som er unik i Amazonas.
Bariloche er en vakker by, sentralt i innsjøregionen, og de spektakulære fjellområdene omkring leder tankene hen på alpinlandsbyer i Mellom-Europa. I Bariloche kan du reise blant de vakre sjøene, utforske majestetiske fjell, eller la deg utfordre av sportsaktiviteter som ski, golf, fjellvandring, sykling og elvepadling i tøffe stryk. Glimrende overnattingssteder, flotte utsyn og et vell av aktiviteter gjør Bariloche til den mest populære destinasjonen i Patagonia.

6 dager / 5 netters fisketurprogram

Fiske etter regnbueørret i Patagonia er en drøm for de fleste fluefiskere, og på denne turen får du oppleve noe av det flotteste denne delen av verden har å by på. Her er det krystallklart vann og bitevillig ørret med skikkelig størrelse. Under oppholdet har du tilgang til våre fiskeguider og bor og spiser godt på Hacienda Tres Lagos.

5 dager / 4 netters tilvalgspakke fra Santiago de Chile. Pris fra kr. 7.026,- per person

Chile har svært gode naturlige forutsetninger for vindyrking. Beliggenheten mellom Andesfjellene i øst og det kalde Stillehavet i vest gir stort potensiale for kvalitetsvin. De viktigste dyrkingsområdene ligger i Central Valley, som strekker seg mer enn 200 km sørover fra hovedstaden Santiago. På denne turen får du sett den chilenske landsbygden og besøkt flere vingårder.

3 dager / 2 netter

På denne turen har vi base på Juma Lodge, som ble designet for å være totalt integrert i jungelen. Byggingen og driften av lodgen tar utgangspunkt i den naturlige begrensningen og respekten man må ha for å kunne drive turisme i dette miljøet. Juma Lodge er bygget på hard grunn og støttet med påler. Denne typen konstruksjoner er nødvendig på grunn av flomsesongen, når elvas vannstand kan stige opptil 15 meter.

8 dager / 7 netter

Denne turen passer for deg som liker relativt enkle fotturer i flott landskap. Enkelte dager går vi totalt 20 kilometer. Vi nyter koselige små byer og fantastiske fossefall, hvorav ett er Brasils høyeste.
Estanciaene, eller ranchene, spiller en stor rolle i Argentinas kultur og økonomi. I tidligere tider var disse storgårdene lokomotivet som etablerte Argentina blant verdens ledende produsenter av kjøtt og kornprodukter. Svært få vil være uenige i at disse ranchene, som finnes over hele regionen, er opphavet til verdens beste biffer. For argentinere er fantastisk biffkjøtt mer enn en interesse – det er en nasjonal mani på høyde med vinsmaking, med over 50 ulike oppdelingsmåter å velge mellom.
Valdes-halvøya på den østligste spissen av det sentrale Patagonia er i praksis en ekte øy, forbundet med fastlandet via en smal 35 km lang landstripe. Dyrelivet på og rundt Valdes-halvøya er unikt. Her kan du på nært hold oppleve hval og pingviner; delfiner, sjøelefanter og sjøløver, sjø- og landfugler som den sjeldne rhea, Patagonia-haren mara, samt rever, stinkdyr og flokker med kameldyret guanaco. Sør for Valdes-halvøya ligger Punta Tombo. Her holder verdens største koloni av Magellan-pingviner til; hvert år ankommer over en halv million mellom november og mars.

5 dager/4 netter (2 netter i jungelen)

På denne turen har vi base på Juma Lodge, som ble designet for å være totalt integrert i jungelen. Byggingen og driften av lodgen tar utgangspunkt i den naturlige begrensningen og respekten man må ha for å kunne drive turisme i dette miljøet. Juma Lodge er bygget på hard grunn og støttet med stylter. Denne typen konstruksjoner er nødvendig på grunn av flomsesongen, når elvas vannstand kan stige opptil 15 meter.

3 dager / 2 netter

Her kan du bade i varme kilder, eller i naturlige badebasseng under flotte fosser. På denne turen får du med deg høydepunktene fra Chapada dos Veadeiros nasjonalpark på en måte som er tilpasset de som ønsker å oppleve uten å streve for mye. Turen passer også for barn over 5 år som er vant til å gå selv.
Tierra del Fuego er spansk for Ildlandet, og omtales ofte som Verdens Ende. Denne øygruppen består av hovedøya Isla Grande de Tierra del Fuego og en gruppe mindre øyer. Hovedøya er delt mellom Chile og Argentina. Ushuaia er hovedstaden i den argentinske provinsen Tierra del Fuego, og regnes som verdens sørligste by. Den ligger på sørkysten av Tierra del Fuego i en vid bukt, vernet i nord av Martial-fjellene og i sør av Beagle-kanalen. Ushuaia er dermed basen for oppdagelser i denne regionen.

18 dager / 17 netter fra 35.790,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis og Patagonia med Hurtigruten. Når du har lyst til å oppleve både den søramerikanske kysten og Antarktis, er dette et eventyret for deg. Reisen starter i Montevideo,så setter vi kursen til Valdés-halvøya som har et fantastisk dyreliv og natur. Og så, Antarktis! Vi bruker fire dager på utforske dette hvite og uberørte kontinentet, og får med oss alle de mest begivenhetsrike stedene. På vei tilbake besøker vi Kapp Horn og de ville fjordene i Chile, før vi avslutter seilasen i Puntas Arenas.

14 dager / 13 netter fra 45.595,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Opplev den storslåtte naturen i Antarktis og den antarktiske Ushuaia-sommerens dyreliv, med hvaler, pingviner og seler. Hurtigrutens ilandgangsbåter tar dere inn til land for en nærmere kikk på pingvinkolonier, moderne forskningsstasjoner og historiske steder. Nyt utsikten til det fjellrike landskapet og store isfjell som flyter forbi.

20 dager / 19 netter fra 54.995,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Besøk de isolerte Falklandsøyene, vakre Sør-Georgia og de ville Sør-Oknøyene, før dere får utforske det store og hvite kontinentet Antarktis. Det å komme hit og se det endeløse hvite landskapet, og ikke høre noe annet enn naturens stillhet, er en overveldende og eventyrlig opplevelse. Dyrelivet på havet og i land er utrolig mangfoldig, og landskapet er annerledes enn det dere noensinne har opplevd.

15 dager / 14 netter fra 42.990,- per person.

På denne ekspedisjonen får du med deg alle høydepunktene i Antarktis, og får et inntrykk av hva dette enorme kontinentet av is og snø faktisk går ut på. I tillegg besøker vi de chilenske fjordene og Kapp Horn. Om bord skjer det også mye; “Young Explorers Antarctica” er en vitenskapsklubb for de yngste. Veldig mange voksne synes dette er superinteressant og blir med på moroa, selv om vi har et spennende program for dem også. Bli med oss til “verdens ende” og et eventyr på den sørlige halvkulen.

15 dager / 14 netter fra 40.990,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis og Patagonia med Hurtigruten. Seilasen er fylt med det beste fra Patagonias kyst, og du får med de vakre fjordene i Chile, vill natur, unikt dyreliv og mytiske Kapp Horn. Så jazzer vi opp turen enda et hakk når vi utforsker Antarktis. Om bord på MS Midnatsol skjer det noe hele tiden. Vi har ”Young Explorer Antarctic Club”, filmdager, temadager, vinsmaking, grilling på dekk eller i land og spennende foredrag om mange temaer.

18 dager / 17 netter fra 42.990,- per person.

Har du lyst til å feire jul eller starte det nye året på en helt eksepsjonell måte? Da bør du bli med på dette eventyret! Først utforsker vi de chilenske fjordene, så bruker vi hele fem dager på å få med oss alle høydepunktene i Antarktis. På vei nordover igjentar vi turen innom Falklandsøyene, Kapp Horn og de ville og vakre chilenske fjordene før ekspedisjonen avsluttes i Punta Arenas. Alt som skjer om bord og alle de spennende utfluktene og aktivitetene underveis gjør dette til en opplevelse du bare får engang i livet.

17 dager / 16 netter
fra 41.990,- per person.

Bli med oss på et eventyr på den sørlige halvkulen der du både får med deg høydepunktene i Antarktis, de chilenske fjordene, Falklandsøyene og Kapp Horn. Vi går i land på flere steder og har utflukter og aktiviteter som kommer til å ta pusten fra deg. Om bord skjer det enda mer; her blir det foredrag om populærvitenskapelige temaer, aktiviteter i Explorer-rommet, egne temadager. Vi har også “Young Explorers Antarctica” som er en vitenskapsklubb for de yngste.

20 dager / 19 netter fra 43.995,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Dere seiler i kjølvannet av de store oppdagelsesreisende på denne reisen som går fra Argentina mot de fjerne Falklandsøyene og eksotiske Sør-Georgia. Det blir tid til utflukter, slik at dere kan bli kjent med disse sjeldent besøkte øyene, historien deres og det spennende landskapet. Deretter fortsetter ekspedisjonen enda lenger sørover slik at dere får utforsket naturen og dyrelivet i Antarktis.

16 dager / 15 netter fra 36.790,- per person.

Få med deg det beste av Patagonia og Antarktis. Bli med på land og utflukter og aktiviteter som tar pusten fra deg. Utforsk de chilenske fjordene, se Kapp Horn, møt pingviner på nært hold, kos deg på fotturer i Antarktis og kom så tett innpå isfjell at du kan ta på dem. Og om bord skjer det enda mer; her blir det foredrag om populærvitenskapelige temaer, aktiviteter i Explorer-rommet, egne temadager og vi har et fullt utstyr multimedierom som vil gjøre en hver nerd sjalu. Gjør deg klar for et eventyr uten et eneste dødpunkt!

16 dager / 15 netter fra 56.395,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis med Hurtigruten. Bli med på en helt spesiell seiling, der dere drar til et av de minst besøkte stedene på antarktishalvøya. Målet er å krysse den sydlige polarsirkelen, og hvis det er mulig reiser dere enda lenger sør. Utforsk områder der få mennesker har vært før dere, dra på utflukter i land og kikk på store pingvinkolonier og historiske steder. Føl dere som ekte polarhelter ved å bli med på fotturer, kajakkpadling, eller ved å tilbringe polarnatten i et telt.


Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...