Aruba

Aruba omtaler seg selv som "One Happy Island". Øya er mest kjent for sine lange sandstrender og krystallklare vann, høy standard og et stabilt klima hele året. Øyas mest kjente strender er, Eagel Beach med litt mindre hoteller, og Palm Beach med større hoteller. Vi anbefaler også at man besøker noen av de mange mindre strendene på øya. Øyas nasjonalpark er også verd et besøk. Parken har spennende natur med blant annet flere klippeformasjoner som danner naturlige broer og havs bassenger. Parken kan besøkes med jeep, buss, ATV (firehjuling) eller hest. I hovedstaden Oranjestad, og på Palm Beach, er det et godt utvalg av butikker og restauranter. Det finnes også et godt utvalg av barer og nattklubber.

- Store norske leksikon.

- Vaksineinformasjon for Aruba.

- Aruba video

8 netter fra 35.561,- for dere begge, inkludert frokost

Aruba er en perfekt øy for par og oppfyller alle drømmer om en romantisk ferie. Øya er mest kjent for sine lange sandstrender og krystallklart vann kombinert med høy standard og et stabilt klima hele året. Klarer du å rive deg bort fra stranden kan du bli med på en rekke aktiviteter. Vi anbefaler å dra til Baby Beach og snorkle, eller bli med på en katamarantur.

12 netter fra 44.053,- for to personer, inkludert frokost

Aruba lar deg bade i krystallklar sjø og har noen av verdens vakreste strender. Opplev solnedgangen under en rolig og romantisk middag på standen, eller på en god restaurant med etterfølgende uteliv. Aruba ligger utenfor orkanbeltet og har deilig, stabilt vær hele året. Våre nøye utvalgte hoteller er fordelt på områdene Palm Beach, Eagle Beach og Druif Beach.

12 netter fra 74.899,- for 2 voksne og 2 barn, med all inclusive

Aruba har en avslappet stemning som passer perfekt for en bekymringsløs familieferie. De lange sandstrendene egner seg godt for barn, og øya har aktiviteter som passer for hele familien. Av disse kan vi nevne snorkling, sommerfuglparken, ridning og turer i nasjonalparken. Aruba er en trygg øy og holder høy standard på det meste.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...