Iguazu

Iguazu

Iguazu-fossefallene er et av naturens store undere, og fremholdes av mange besøkende som de vakreste fossefallene i hele verden. De befinner seg der hvor grensene mellom Argentina, Brasil og Paraguay møtes, om lag halvannen times flytur fra Buenos Aires. Iguazufallene står på UNESCOs verdensarvsliste. Selve fossefallet befinner seg rent fysisk i Argentina, men det er svært vanlig å inkludere den brasilianske siden i besøket. På den argentinske siden kan du gå rundt mellom de tordnende vannfallene, og ta en båttur til munningen, og besøke den nærliggende nasjonalparken. Fra den brasilianske siden har du litt større avstand, men med panoramisk utsikt over dette skaperverkets under.

Selv om Iguazu naturlig nok er mest kjent for fossefallene, er den omkringliggende jungelen vel verd et besøk. En fantastisk artsrikdom av fugler og dyr har sitt hjem blant den fyldige vegetasjonen rundt hele Iguazu-nasjonalparken.

Mer informasjon fra Store norske leksikon

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...