Iguazu

Overveldende, utfordrende, majestetisk, vakkert – det finnes knapt noe uttrykk som fullt ut kan beskrive dette naturskuet som regnes som et av verdens sju naturlige underverker. Iguazu-vannfallene, som står på UNESCOs verdensarvliste, har sin opprinnelse 200 000 år tilbake i tid, på stedet der Iguazu-elven og Paraná-elven møtes på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay. Synet av de 275 fossefallene som kaster seg ned i Iguazu-elven over en strekning på 2,7 kilometer er i seg selv verdt en tur til Sør-Amerika.

Reiser som inkluderer Iguazu

 • Rundreise Buenos Aires - Iguazu - Salta - Cafayate - Mendoza
  Rundreise Buenos Aires - Iguazu - Salta - Cafayate - Mendoza

  18 dager / 17 netter fra kr. 106.100,- for to personer i dobbeltrom

  Rundreise med fire netter i Buenos Aires med tango og utflukt til pampasen hvor dere får oppleve livet på en estancia. Videre til Iguazu for å beskue ett av verdens underverk. Så til Saltas vakre ørkenlandskap og Fjellet med de syv farger. Deretter Mendoza med vin og Andesfjellene. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter.
  Les mer...
 • Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro
  Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro

  15 dager / 14 netter fra kr. 92.200,- for to personer i dobbeltrom

  Her får dere oppleve tango i tangoens hovedstad, beskue ett av verdens vakreste underverk fra både argentinsk og brasiliansk side, samt kose dere noen dager på stranden i verdensmetropolen Rio de Janeiro. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter og guider.
  Les mer...
 • Rundreise Buenos Aires – Estancia og Iguazu
  Rundreise Buenos Aires – Estancia og Iguazu

  13 dager / 12 netter

  Start reisen din i Buenos Aires, ofte omtalt som «Sør-Amerikas Paris». Fortsett til pampasen utenfor Buenos Aires og bo på en typisk argentinsk estancia. Her kan du slappe av i landlige omgivelser, ri, gå turer og spise tradisjonell argentinsk mat rett fra grillen. Fra den avslappende tilværelsen på estanciaen går turen videre til et av verdens mest spektakulære naturopplevelser, fossefallene i Iguazu. Iguazufallene ligger på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay.
  Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...