Iguazu

Overveldende, utfordrende, majestetisk, vakkert – det finnes knapt noe uttrykk som fullt ut kan beskrive dette naturskuet som regnes som et av verdens sju naturlige underverker. Iguazu-vannfallene, som står på UNESCOs verdensarvliste, har sin opprinnelse 200 000 år tilbake i tid, på stedet der Iguazu-elven og Paraná-elven møtes på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay. Synet av de 275 fossefallene som kaster seg ned i Iguazu-elven over en strekning på 2,7 kilometer er i seg selv verdt en tur til Sør-Amerika.

Reiser som inkluderer Iguazu

 • Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro
  Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro

  To uker fra kr. 65.900,- for to personer i dobbeltrom

  Her får dere oppleve tango i tangoens hovedstad, beskue ett av verdens vakreste underverk fra både argentinsk og brasiliansk side, samt kose dere noen dager på stranden i verdensmetropolen Rio de Janeiro. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter.
  Les mer...
 • Rundreise Buenos Aires – Estancia og Iguazu
  Rundreise Buenos Aires – Estancia og Iguazu

  13 dager / 12 netter

  Start reisen din i Buenos Aires, ofte omtalt som «Sør-Amerikas Paris». Fortsett til pampasen utenfor Buenos Aires og bo på en typisk argentinsk estancia. Her kan du slappe av i landlige omgivelser, ri, gå turer og spise tradisjonell argentinsk mat rett fra grillen. Fra den avslappende tilværelsen på estanciaen går turen videre til et av verdens mest spektakulære naturopplevelser, fossefallene i Iguazu. Iguazufallene ligger på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay.
  Les mer...


Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...