Penang

Penang, ofte omtalt som «Orientens Perle», er en av Østens mest pittoreske og romantiske øyer. På Penang-øya ligger hovedstaden Georgetown, trygt forankret i historie og tradisjoner og likevel struttende av fremskritt og utvikling. Deler av Penang presenterer et fyldig historisk tilbakeblikk, med trange sidegater, trishaws, templer, og handelsmenn som bytter varer mot varer. Som fra en glemt æra… Penang er også kjent for sine kulinariske spesialiteter, så reis ikke herfra uten å smake på delikatessene!

Reiser som inkluderer Penang

 • Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Pangkor Laut
  Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Pangkor Laut

  14 netter fra kr. 54.062,- for to personer i dobbeltrom

  På denne turen ender dere opp på den private øya Pangkor Laut, hvor dere bor på et fantastisk hotell - og også finner en av de vakreste strendene i Malaysia. Men før det blir det spennende dager i storbyen Kuala Lumpur, etterfulgt av noen dager i verdensarvbyen Georgetown, hovedstaden på Penang. Hit valfarter folk blant annet for å spise gatematen som byen er kjent for.
  Les mer...
 • Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Langkawi
  Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Langkawi

  14 netter fra kr. 56.568,- for to personer i dobbeltrom

  Turen starter med et tredagers opphold i Kuala Lumpur, byen som sitrer av spenning døgnet rundt. Reisen går så videre til Georgetown som er hovedstaden på Penang og som omtales som «Orientens Perle». Turen avsluttes med seks netter på Langkawi, med hvite sandstrender, flotte hoteller, hyggelige mennesker, personlig service - og ikke minst, god mat.
  Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...