Buenos Aires

Buenos Aires

Buenos Aires er Argentinas hovedstad og en av de største byene i verden. Byen er sterkt påvirket av europeisk kultur, og omtales ofte som «Sør-Amerikas Paris». Denne særpregede storbyen er sammensatt av historiske bygninger og moderne konstruksjoner; av eksklusive butikker og et yrende natteliv, og et spektakulært utvalg av kulturbegivenheter hele året rundt. I Buenos Aires finner du Teatro Colón, som er blant verdens fremste operahus. Dessuten finnes tallrike museer, samt bokhandlere og biblioteker i hundrevis, og kulturforeninger som omfatter den største konsentrasjonen av aktive teaterscener i hele Latin-Amerika. Både zoologisk og botanisk have er i verdensklasse, og rundt om i byen finner du en mengde grønne oaser og parker. Kirkebyggene favner alle verdensreligioner, og mange av dem er av høy arkitektonisk interesse.

Men Buenos Aires er så mye mer – som interessante underholdningstilbud i La Boca, Palermo, Recoleta og Puerto Madero, blant andre. Tangoen er naturligvis overalt, både tradisjonelt og i ungdommens varianter, der den danses til tradisjonelle toner med tekster sunget av tangosangerlegenden Carlos Gardel. Storslåtte show med fremragende dansere og glade orkestre bringer tangokjærligheten ut til verdens borgere. Mens bare noen kilometer fra byen ønsker historiske ranchos og små landsbyer besøkende velkommen med sine sjarmerende og vel bevarte gauchotradisjoner.

Mer informasjon fra Store norske leksikon

13 dager / 12 netter

Start reisen din i Buenos Aires, ofte omtalt som «Sør-Amerikas Paris». Fortsett til pampasen utenfor Buenos Aires og bo på en typisk argentinsk estancia. Her kan du slappe av i landlige omgivelser, ri, gå turer og spise tradisjonell argentinsk mat rett fra grillen. Fra den avslappende tilværelsen på estanciaen går turen videre til et av verdens mest spektakulære naturopplevelser, fossefallene i Iguazu. Iguazufallene ligger på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...