Chile

Les mer..

En chilensk legende forteller at «Ved tidenes begynnelse skapte Gud alle verdens undere. Men da han var ferdig, oppdaget han at han hadde mange biter til overs. Han hadde elver og daler, fjorder og innsjøer, isbreer og ørkener, fjellkjeder og skoger, jordbruksland og beitemark. Heller enn å la alle disse ressursene gå til spille, samlet Gud dem i et knippe og plasserte dem i den fjerneste avkroken på jorden. Slik ble Chile til.» Ingen andre steder kan du stå med begge bena i verdens tørreste ørken, og la blikket sveipe fra snøkledde fjelltopper til kjølige stillehavsbølger som bryter inn over land. Når du følger Chiles ryggrad gjennom de mektige Andesfjellene, passerer du de historiske skogområdene i nasjonalparken Chiloé, og de fruktbare vinmarkene i Talca, forbi skimrende sjøer og endeløse sletter, før du når frem til den utsøkte labyrinten av fjorder, øyer og isblå breer som utgjør det sørlige Patagonia der Amerika slutter. Chile er dessuten et land med trygghet og stabilitet, glimrende hoteller og infrastruktur, variert gastronomi og en sterk vintradisjon.

- Store norske leksikon

- UDs reiseinformasjon

- Vaksineinformasjon for Chile.

- Chile video

4 dager / 3 netter

Denne turen tar utgangspunkt i kystbyen Arica bare 18 km syd for Peru. Fra Arica blir det flere spennende utflukter som omfatter vakker natur og spennende historie. I Lluta-dalen og Azapa dalen kan du se nærmere på flere geoglyphene oppover i åssidene. Disse menneskelagde bildene avbilder bla. mennesker og fugler, og er mellom 30 og 60 m brede. Lauca nasjonalpark er kjent for sitt vakre landskap med vulkaner

7 dager / 6 netters tilvalgspakke fra Santiago de Chile. Pris fra kr. 15.700,- per person

Denne turen starter i Chiles hovedstad Santiago. Byen er en pussig blanding av moderne skyskrapere og europeisk arkitektur fra attenhundretallet. Det blir en byrundtur der du får sett store deler av byen. Fra Santiago går turen med fly nordover og til Atacama-ørkenen. San Pedro de Atacama, en oase midt i verdens tørreste ørken. Landskapet er dominert av saltfjell og daler.

7 dager / 6 netter
fra kr. 8.334,- per person

Rundreisen starter med by-rundtur i Chiles hovedstad, Santiago, og fortsetter sydover til Torres del Paines nasjonalpark, som er en av Chiles vakreste nasjonalparker med isbreer, fjorder, innsjøer, fosser og et rikt dyreliv. Fra Chile går turen over grensen til Argentina og byen El Calafate. Byen er utgangspunkt for å besøke Los Glaciares nasjonalpark og Perito Moreno-isbreen som står på Unesco's Verdensarvliste.

6 dager / 5 netters fisketurprogram

Fiske etter regnbueørret i Patagonia er en drøm for de fleste fluefiskere, og på denne turen får du oppleve noe av det flotteste denne delen av verden har å by på. Her er det krystallklart vann og bitevillig ørret med skikkelig størrelse. Under oppholdet har du tilgang til våre fiskeguider og bor og spiser godt på Hacienda Tres Lagos.

4 dager / 3 netter

Denne turen tar deg med til et av verden mest avsidesliggende steder. Mange har latt seg fascinere av Thor Heyerdahls ekspedisjon til påskeøya og denne turen gir deg muligheten til å gå i hans fotspor. Du får sett flere av øyas plattformer med moais hoder, Rano Raraku-steinbruddet hvor alle de eksisterende Moaiene ble utformet. Du får også sett vulkanen Rano Raraku, og Pun-a-Pau-steinbruddene der statuenes rødlige hodeplagg ble hugget ut.

5 dager / 4 netters tilvalgspakke fra Santiago de Chile. Pris fra kr. 7.026,- per person

Chile har svært gode naturlige forutsetninger for vindyrking. Beliggenheten mellom Andesfjellene i øst og det kalde Stillehavet i vest gir stort potensiale for kvalitetsvin. De viktigste dyrkingsområdene ligger i Central Valley, som strekker seg mer enn 200 km sørover fra hovedstaden Santiago. På denne turen får du sett den chilenske landsbygden og besøkt flere vingårder.

15 dager / 14 netter fra 40.990,- per person.

Opplevelsescruise til Antarktis og Patagonia med Hurtigruten. Seilasen er fylt med det beste fra Patagonias kyst, og du får med de vakre fjordene i Chile, vill natur, unikt dyreliv og mytiske Kapp Horn. Så jazzer vi opp turen enda et hakk når vi utforsker Antarktis. Om bord på MS Midnatsol skjer det noe hele tiden. Vi har ”Young Explorer Antarctic Club”, filmdager, temadager, vinsmaking, grilling på dekk eller i land og spennende foredrag om mange temaer.

16 dager / 15 netter fra 36.790,- per person.

Få med deg det beste av Patagonia og Antarktis. Bli med på land og utflukter og aktiviteter som tar pusten fra deg. Utforsk de chilenske fjordene, se Kapp Horn, møt pingviner på nært hold, kos deg på fotturer i Antarktis og kom så tett innpå isfjell at du kan ta på dem. Og om bord skjer det enda mer; her blir det foredrag om populærvitenskapelige temaer, aktiviteter i Explorer-rommet, egne temadager og vi har et fullt utstyr multimedierom som vil gjøre en hver nerd sjalu. Gjør deg klar for et eventyr uten et eneste dødpunkt!

18 dager / 17 netter fra 42.990,- per person.

Har du lyst til å feire jul eller starte det nye året på en helt eksepsjonell måte? Da bør du bli med på dette eventyret! Først utforsker vi de chilenske fjordene, så bruker vi hele fem dager på å få med oss alle høydepunktene i Antarktis. På vei nordover igjentar vi turen innom Falklandsøyene, Kapp Horn og de ville og vakre chilenske fjordene før ekspedisjonen avsluttes i Punta Arenas. Alt som skjer om bord og alle de spennende utfluktene og aktivitetene underveis gjør dette til en opplevelse du bare får engang i livet.

15 dager / 14 netter fra 42.990,- per person.

På denne ekspedisjonen får du med deg alle høydepunktene i Antarktis, og får et inntrykk av hva dette enorme kontinentet av is og snø faktisk går ut på. I tillegg besøker vi de chilenske fjordene og Kapp Horn. Om bord skjer det også mye; “Young Explorers Antarctica” er en vitenskapsklubb for de yngste. Veldig mange voksne synes dette er superinteressant og blir med på moroa, selv om vi har et spennende program for dem også. Bli med oss til “verdens ende” og et eventyr på den sørlige halvkulen.

17 dager / 16 netter
fra 41.990,- per person.

Bli med oss på et eventyr på den sørlige halvkulen der du både får med deg høydepunktene i Antarktis, de chilenske fjordene, Falklandsøyene og Kapp Horn. Vi går i land på flere steder og har utflukter og aktiviteter som kommer til å ta pusten fra deg. Om bord skjer det enda mer; her blir det foredrag om populærvitenskapelige temaer, aktiviteter i Explorer-rommet, egne temadager. Vi har også “Young Explorers Antarctica” som er en vitenskapsklubb for de yngste.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...