Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Langkawi

14 dager / 13 netter
Fra kr. 54.900,- for to personer

Turen starter med et tredagers opphold i Kuala Lumpur, byen som sitrer av spenning døgnet rundt. Reisen går så videre til Georgetown som er hovedstaden på Penang og som omtales som «Orientens Perle». Turen avsluttes med 7 netter på Langkawi, med hvite sandstrender, flotte hoteller, hyggelige mennesker, personlig service - og ikke minst god mat.


3 netter i Kuala Lumpur
Start ferien med et tredagers opphold i byen som sitrer av spenning døgnet rundt, Kula Lumpur. Bli kjent med byen i løpet av en 3 timers by-sightseeing om kvelden. Blant kveldens høydepunker er besøk til markedet på Chinatown og Sri Mahamariamman-templet. Utflukten avsluttes med en buffet-middag og underholdning.

I Kuala Lumpur bor dere på:

Traders Hotel Kuala Lumpur firestjerners hotell

Traders Hotel Kuala Lumpur

Dette hotellet ligger i Det gyldne triangel-området, i hjertet av Kuala Lumpur, rett overfor Petronas Tvillingtårn. Dette stilige 4-stjerners hotellet er skreddersydd for å tilfredsstille gjestenes behov, og tilbyr førsteklasses service.3 netter på Penang
Reisen går så videre til Georgetown, som er hovedstaden på Penang. Opplev «Orientens Perle» mens dere sitter i en blomsterdekorert trishaw. Dere får besøke Fort Cornwallis, Weld Quay, Khoo Kongsi og Street of Harmony. Penang er også kjent for sine kulinariske spesialiteter, så reis ikke herfra uten å smake på delikatessene!

I Penang bor dere på:

Eastern & Oriental Hotel Penang femstjerners hotell

Eastern & Oriental Hotel Penang

Eastern & Oriental ligger midt i hjertet av historiske Georgetown. Hotellet oser av gammel, britisk kollonisjarm og har bevart sine tradisjoner når det gjelder komfort og personlig service. Værelsene består kun av suiter med egen stue, stort badeværelse i marmor, og ikke minst - en butler-knapp ved sengen. Hotellet ligger i gangavstand til en rekke butikker, restauranter, kafeer, barer og klubber.7 netter på Langkawi
Avslutt denne historiske og kulturelle turen med et opphold på Langkawi. Hvite sandstrender, flotte hoteller, hyggelige mennesker, personlig service og ikke minst god mat, er det som kjennetegner øya. Få med deg mating av Langkawis berømte ørner. Vi har også lagt inn ett heldagscruise som inkluderer lunsj fra grillen og drikke. Dere bestemmer selv hvilken dag dere ønsker å gjennomføre dette.

Dere kan velge mellom følgende hoteller på Langkawi:

Casa del Mar Langkawi firestjerners hotell

Casa del Mar Langkawi

Casa del Mar Langkawi, hjemmet ved sjøen, er et lite hotell med bare 33 rom. Hotellet ligger rett på den vakre Pantai Cenang-stranden, med gangavstand til lokale kafeer og restauranter. Hotellets filosofi er å skape en rolig og avslappende opplevelse for sine gjester. Her blir man møtt av en hyggelig betjening og merker øyeblikkelig den gode atmosfæren som har gjort hotellet til et av de mest populære på Langkawi. Mens man er der bør man bestille hotellets "Castaway Picnic" til et romantisk telt på en øde øy, hvor dere nyter en herlig gourmetlunsj med god drikke. Kvelden tilbringes ved et bord på stranden, med deilig mat fra på hotellets utmerkede restaurant, etterfult av litt tid med en god bok og ett glass rødvin på «The Wine and Cigar Room». Vær tidlig ute med bestillingen. 70% av gjestene har bodd der flere ganger, og bestiller gjerne sitt neste opphold samtidig som de sjekker ut.
The Datai Langkawi femstjerners hotell

The Datai Langkawi Resort

The Datai Hotel regnes som et av asias beste hoteller, og dets arkitektur er prisbelønnet. Hotellet er medlem av The Leading Hotels of the Word. The Datai ligger tilbaketrukket på den nordvestlige spissen av Langkawi, i en gammel tropisk regnskog, med en vakker hvit sandstrand. The Datai har 40 villaer, 16 suiter og 54 rom. Alle gir følelse av nærhet til naturen, og har balkonger med utsikt over regnskogen og/eller Andamanhavet med Tarutao Island i horisonten. Her bor man i luksuriøse omgivelser, men kan allikevel våkne opp til jungellyder. Dagen kan tilbringes på stranden, ved et av de to svømmebassengene (det ene er kun for voksne), eller ved å benytte noen av de mange aktivitetene som tilbys; 18-hulls golfbane, 2 tennisbaner, fottur på naturstier, eller gratis lån av mountain bikes. Ta deg tid til en balinesisk massasje på hotellets spa, som ligger ved en liten elv, vakkert integrert i den tropiske regnskogen. Solnedgangen bør oppleves med den flotte utsikten fra hotellets lobbylounge, etterfulgt av en romantisk middag i en av de tre utmerkede restaurantene.

The Datai vil være stengt mellom september 2017 til i midten av 2018 i forbindelse med renovering.Priseksempler for to personer:
I høysesong:
Fra kr. 62.790,-
I lavsesong:
Fra kr. 54.900,-
Prisen inkluderer:
* Fly fra/til Oslo inkl skatter.
* Dobbeltrom, med følgende hotellkombinasjon: Traders Hotell i Kuala Lumpur, Eastern & Oriental Hotell i Penang og Casa del Mar på Langkawi. Be om pris for andre hotellkombinasjoner, eller for enkeltrom.
* Innlandsflybilletter mellom Kuala Lumpur og Penang. Mellom Penang og Langkawi - og mellom Langkawi og Kuala Lumpur.
* Utflukter: 3 timers kveldsbysightseeing i Kuala Lumpur, etterfulgt av middag og underholdning. 4-timers bysightseeing i Penang. 6-timers grotte- og mangrovetur, inkludert lunsj på Langkawi. Heldagscruise på Langkawi, inkludert lunsj fra grillen og drikke.
* Transport mellom flyplass og hotell ved ankomst og avreise fra de forskjellige stedene.
* Frokost er inkludert på alle hotellene.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...