Eksklusiv bryllupsreise Langkawi- Kuala Lumpur- Pangkor

15 dager / 14 netter
fra kr. 88.440,- for dere begge

Denne reisen er basert på vår mest populære bryllupsreisekombinasjon i Malaysia. Vi har beholdt de samme reisemålene, men har valgt ut de mest eksklusive hotellene disse stedene har å by på. Der hvor vår vanlige bryllupsreise benytter meget gode hoteller, er det hoteller i kategorien "verdensklasse" dere her får oppleve.


6 netter på Langkawi
Langkawi nevnes ofte som et av verdens fineste reisemål for bryllupsreiser. Hvite sandstrender, flotte hoteller, vennlige mennesker, personlig service og ikke minst god mat, er det som kjennetegner øya. Start bryllupsreisen på et av disse hotellene:


Ønsker dere et enda mer luksuriøst hotell:3 netter i Kula Lumpur
Ta et lite avbrekk fra stranden og dra til Kuala Lumpur. Som en pulserende metropol i kontinuerlig aktivitet, er Kuala Lumpur en by som sitrer av spenning døgnet rundt. Her kan dere beundre arkitekturkunst i Petronas’ tvillingtårn fra hotellrommets vindu, fylle på med kultur i Chinatown og Little India under by-sightseeingen, shoppe i de mange supermarkedene, eller ta en rusletur gjennom Lake Gardens.

5 netter på Pangkor
Avslutt bryllupsreisen på den private øya Pangkor Laut, som ligger utenfor Pangkor, på vestkysten av Malaysia. På Pangkor finner dere velstelte strender som innbyr til soling og bading, samt alle slags rekreasjonsaktiviteter. Den spesielle miksen av fiskerlandsbyer og luksuriøse strandhoteller, gir Pangkor et flott særpreg.

Priseksempler:

I lavsesong

Med The Datai Langkawi
Kroner 88.440,-

Med Four Seasons Resort Langkawi
Kroner 98.600,-
Prisene gjelder for to personer, inkludert fly fra Oslo til Kuala Lumpur, fly mellom Kuala Lumpur og Langkawi, private transfere, fergebilletter mellom Lumut og Pangkor Laut.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...