Eksklusiv bryllupsreise Langkawi- Kuala Lumpur- Pangkor

15 dager / 14 netter
fra kr. 88.440,- for dere begge

Denne reisen er basert på vår mest populære bryllupsreisekombinasjon i Malaysia. Vi har beholdt de samme reisemålene, men har valgt ut de mest eksklusive hotellene disse stedene har å by på. Der hvor vår vanlige bryllupsreise benytter meget gode hoteller, er det hoteller i kategorien "verdensklasse" dere her får oppleve.


6 netter på Langkawi
Langkawi nevnes ofte som et av verdens fineste reisemål for bryllupsreiser. Hvite sandstrender, flotte hoteller, vennlige mennesker, personlig service og ikke minst god mat, er det som kjennetegner øya. Start bryllupsreisen på et av disse hotellene:

The Datai Langkawi femstjerners hotell

The Datai Langkawi Resort

The Datai Hotel regnes som et av asias beste hoteller, og dets arkitektur er prisbelønnet. Hotellet er medlem av The Leading Hotels of the Word. The Datai ligger tilbaketrukket på den nordvestlige spissen av Langkawi, i en gammel tropisk regnskog, med en vakker hvit sandstrand. The Datai har 40 villaer, 16 suiter og 54 rom. Alle gir følelse av nærhet til naturen, og har balkonger med utsikt over regnskogen og/eller Andamanhavet med Tarutao Island i horisonten. Her bor man i luksuriøse omgivelser, men kan allikevel våkne opp til jungellyder. Dagen kan tilbringes på stranden, ved et av de to svømmebassengene (det ene er kun for voksne), eller ved å benytte noen av de mange aktivitetene som tilbys; 18-hulls golfbane, 2 tennisbaner, fottur på naturstier, eller gratis lån av mountain bikes. Ta deg tid til en balinesisk massasje på hotellets spa, som ligger ved en liten elv, vakkert integrert i den tropiske regnskogen. Solnedgangen bør oppleves med den flotte utsikten fra hotellets lobbylounge, etterfulgt av en romantisk middag i en av de tre utmerkede restaurantene.

The Datai vil være stengt mellom september 2017 til i midten av 2018 i forbindelse med renovering.

På The Datai Hotel er følgende inkludert:
* Frokoster.
* 1 flaske Champagne ved ankomst.
* Fruktkurv og blomster ved ankomst.
* Overnattinger i Premium rom.


Ønsker dere et enda mer luksuriøst hotell:


Four Seasons Resort Langkawi femstjerners pluss hotell

Four Seasons Langkawi Resort

Four Seasons Resort Langkawi ligger på Tanjung Rhu, en av de beste strendene på Langkawi, og er det mest eksklusive hotellet på øya. Hotellet er en unik blanding av asiatisk, indisk og arabisk arkitektur. Det har frodige hager og en nærhet til den tropiske regnskogen. Alt er tilrettelagt til minste detalj. Resorten har flotte suiter og fantastiske villaer, samt den kvaliteten på service og mat som Four Seasons er kjent for over hele verden. Dette kan trygt anbefales for de som ønsker det aller beste, enten det er for bryllupsreiser eller en avslappende ferie.

På Four Seasons Resort Langkawi er følgende inkludert:
* Frokoster.
* 1 flaske Champagne ved ankomst.
* Fruktkurv ved ankomst.
* Overnattinger i Lower Melaleuca Pavilion rom.


3 netter i Kula Lumpur
Ta et lite avbrekk fra stranden og dra til Kuala Lumpur. Som en pulserende metropol i kontinuerlig aktivitet, er Kuala Lumpur en by som sitrer av spenning døgnet rundt. Her kan dere beundre arkitekturkunst i Petronas’ tvillingtårn fra hotellrommets vindu, fylle på med kultur i Chinatown og Little India under by-sightseeingen, shoppe i de mange supermarkedene, eller ta en rusletur gjennom Lake Gardens.

Mandarin Oriental Hotel Kuala Lumpur femstjerners hotell

Mandarin Oriental Hotell Kuala Lumpur

Mandarin Oriental Hotel har en sentral beliggenhet mellom blomstrende hager i Kuala Lumpur City Centre Park, og stigende høyder av Petronas Twin Towers. Dette luksuriøse 5-stjerners hotellet er kjent for å gi sine gjester utmerket service og et stort utvalg av tilbud, som matlagingskurs og yoga.

På Mandarin Oriental er følgende inkludert:
* Frokoster.
* Blomster til bruden ved ankomst.
* Overnattinger i Twin Tower View rom.5 netter på Pangkor
Avslutt bryllupsreisen på den private øya Pangkor Laut, som ligger utenfor Pangkor, på vestkysten av Malaysia. På Pangkor finner dere velstelte strender som innbyr til soling og bading, samt alle slags rekreasjonsaktiviteter. Den spesielle miksen av fiskerlandsbyer og luksuriøse strandhoteller, gir Pangkor et flott særpreg.

Pangkor Laut Resort femstjerners hotell

Pangkor Laut Resort

Pangkor Laut Resort ligger på en privateid øy, kun en 30 minutters båttur fra Lumut. Dette er en tropisk øy med steinete knauser, hvite sandstrender og bortgjemte bukter, omgitt av en vakker regnskog. Pangkor Laut Resort ble kåret til verdens beste hotell i 2003 (av Condé Nast Traveller UK), og er en kombinasjon av luksus, naturlig skjønnhet og eldgammel villmark. Hotellet oppfyller drømmen om paradis, med sine frodige hager, elegante villaer og kulinariske måltider. Slapp av til den milde lyden av rullende bølger.Beundre det asurblåe vannet på den private sandstranden ved Emerald Bay. Nyt en romantisk middag med levende lys på stranden, eller ombord på en teak-djunke mens solen går ned. Hvis dere føler dere mer eventyrlystne, kan dere følge hotellets bosatte naturforsker på hans daglige vandring gjennom regnskogen.

På Pangkor Laut Resort er følgende inkludert:
* Frokost, lunsj og middag.
* En flaske husets vin ved ankomst.
* En daglig 50-minutters Spa-behandling for dere begge.
* Overnattinger i en Spa Villa.

Priseksempler:

I lavsesong

Med The Datai Langkawi
Kroner 88.440,-

Med Four Seasons Resort Langkawi
Kroner 98.600,-
Prisene gjelder for to personer, inkludert fly fra Oslo til Kuala Lumpur, fly mellom Kuala Lumpur og Langkawi, private transfere, fergebilletter mellom Lumut og Pangkor Laut.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...