Bryllupsreise til Langkawi - Kuala Lumpur og Pangkor Laut

16 netter fra kr. 71.896,- for dere begge

Langkawi nevnes ofte som et av verdens fineste reisemål for bryllupsreiser. Hvite sandstrender, flotte hoteller, vennlige mennesker, personlig service og ikke minst god mat, er det som kjennetegner øya. Ta et lite avbrekk fra stranden og dra til Kuala Lumpur. Som en pulserende metropol i kontinuerlig aktivitet, er Kuala Lumpur en by som sitrer av spenning døgnet rundt.

Avslutt bryllupsreisen med et opphold på Pangkor, som ligger på vestkysten av Malaysia. Med vakre strender som innbyr til soling, bading og alle slags rekreasjonsaktiviteter.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Vi har satt opp noen priseksempler under. Be gjerne om tilbud på andre romtyper eller et annet antall netter.

6 netter på Langkawi3 netter i Kula Lumpur

Ta et lite avbrekk fra stranden og dra til Kuala Lumpur. Som en pulserende metropol i kontinuerlig aktivitet, er Kuala Lumpur en by som sitrer av spenning døgnet rundt. Her kan dere beundre arkitekturkunst i Petronas’ tvillingtårn fra hotellrommets vindu, fylle på med kultur i Chinatown og Little India under by-sightseeingen, shoppe i de mange supermarkedene, eller ta en rusletur gjennom Lake Gardens.5 netter på Pangkor
Avslutt bryllupsreisen på øya Pangkor, som ligger utenfor vestkysten av Malaysia. Her finner dere velstelte strender som innbyr til soling og bading, samt alle slags rekreasjonsaktiviteter. Den spesielle miksen av fiskerlandsbyer og luksuriøse strandhoteller, gir Pangkor et flott særpreg.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...