Bryllupsreise til Langkawi - Kuala Lumpur og Pangkor Laut

15 dager / 14 netter
fra kr. 61.150,- for dere begge

Langkawi nevnes ofte som et av verdens fineste reisemål for bryllupsreiser. Hvite sandstrender, flotte hoteller, vennlige mennesker, personlig service og ikke minst god mat, er det som kjennetegner øya. Ta et lite avbrekk fra stranden og dra til Kuala Lumpur. Som en pulserende metropol i kontinuerlig aktivitet, er Kuala Lumpur en by som sitrer av spenning døgnet rundt.

Avslutt bryllupsreisen med et opphold på Pangkor, som ligger på vestkysten av Malaysia. Med vakre strender som innbyr til soling, bading og alle slags rekreasjonsaktiviteter.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Vi har satt opp noen priseksempler under. Be gjerne om tilbud på andre romtyper eller et annet antall netter.

6 netter på Langkawi

Casa del Mar Langkawi firestjerners hotell

Casa del Mar Langkawi

Casa del Mar Langkawi, hjemmet ved sjøen, er et lite hotell med bare 33 rom. Hotellet ligger rett på den vakre Pantai Cenang-stranden, med gangavstand til lokale kafeer og restauranter. Hotellets filosofi er å skape en rolig og avslappende opplevelse for sine gjester. Her blir man møtt av en hyggelig betjening og merker øyeblikkelig den gode atmosfæren som har gjort hotellet til et av de mest populære på Langkawi. Mens man er der bør man bestille hotellets "Castaway Picnic" til et romantisk telt på en øde øy, hvor dere nyter en herlig gourmetlunsj med god drikke. Kvelden tilbringes ved et bord på stranden, med deilig mat fra på hotellets utmerkede restaurant, etterfult av litt tid med en god bok og ett glass rødvin på «The Wine and Cigar Room». Vær tidlig ute med bestillingen. 70% av gjestene har bodd der flere ganger, og bestiller gjerne sitt neste opphold samtidig som de sjekker ut.

På Casa del Mar Hotell er følgende inkludert:
* Frokoster.
* Noen hyggelige overaskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise.
* Overnattinger i Casa Seaview Studio Suite.3 netter i Kula Lumpur

Ta et lite avbrekk fra stranden og dra til Kuala Lumpur. Som en pulserende metropol i kontinuerlig aktivitet, er Kuala Lumpur en by som sitrer av spenning døgnet rundt. Her kan dere beundre arkitekturkunst i Petronas’ tvillingtårn fra hotellrommets vindu, fylle på med kultur i Chinatown og Little India under by-sightseeingen, shoppe i de mange supermarkedene, eller ta en rusletur gjennom Lake Gardens.

Traders Hotel Kuala Lumpur firestjerners hotell

Traders Hotel Kuala Lumpur

Dette hotellet ligger i Det gyldne triangel-området, i hjertet av Kuala Lumpur, rett overfor Petronas Tvillingtårn. Dette stilige 4-stjerners hotellet er skreddersydd for å tilfredsstille gjestenes behov, og tilbyr førsteklasses service.

På Traders Hotel Kuala Lumpur er følgende inkludert:
* Frokoster.
* Overnatting i et Deluxe Twin Tower View rom.5 netter på Pangkor
Avslutt bryllupsreisen på øya Pangkor, som ligger utenfor vestkysten av Malaysia. Her finner dere velstelte strender som innbyr til soling og bading, samt alle slags rekreasjonsaktiviteter. Den spesielle miksen av fiskerlandsbyer og luksuriøse strandhoteller, gir Pangkor et flott særpreg.

Pangkor Laut Resort femstjerners hotell

Pangkor Laut Resort

Pangkor Laut Resort ligger på en privateid øy, kun en 30 minutters båttur fra Lumut. Dette er en tropisk øy med steinete knauser, hvite sandstrender og bortgjemte bukter, omgitt av en vakker regnskog. Pangkor Laut Resort ble kåret til verdens beste hotell i 2003 (av Condé Nast Traveller UK), og er en kombinasjon av luksus, naturlig skjønnhet og eldgammel villmark. Hotellet oppfyller drømmen om paradis, med sine frodige hager, elegante villaer og kulinariske måltider. Slapp av til den milde lyden av rullende bølger.Beundre det asurblåe vannet på den private sandstranden ved Emerald Bay. Nyt en romantisk middag med levende lys på stranden, eller ombord på en teak-djunke mens solen går ned. Hvis dere føler dere mer eventyrlystne, kan dere følge hotellets bosatte naturforsker på hans daglige vandring gjennom regnskogen.

På Pangkor Laut Resort er følgende inkludert:
* Frokost, lunsj og middag.
* En flaske husets vin ved ankomst.
* Overnattinger i en Hill Villa.

Priseksempler for hele reisen:

I lavsesong: fra kr. 61.150,-
Prisene gjelder for to personer, inkludert fly fra Oslo til Kuala Lumpur, fly mellom Kuala Lumpur og Langkawi, private transfers, fergebilletter mellom Lumut og Pangkor Laut.Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...