Badeferie Langkawi

14 netter fra kr. 48.138,- for to personer i dobbeltrom

Omgitt av vakre sandstrender og flotte hotellanlegg, er Langkawi det perfekte sted for rolige og late feriedager. Her finner dere alt dere kan ønske for en vellykket ferie. Vil dere komme litt bort fra solstolene, har Langkawi utallige utflukter å by på. Dere kan f.eks. ta en spennende båttur for å se aper og ørner på nært hold i mangroveskogen.
Langkawi Underwater World er et av Asias største akvarier, med over 5000 arter, og vel verdt et besøk. Det samme er Oriental Village med den berømte kabelbanen. Bli med på øy-hopping med mulighet for både snorkling og dykking. Eller ta en tur til Telaga Tujuh, som består av brønner/ bassenger hvor vannet renner lekkert fra ett basseng til et annet og danner naturlige vannsklier.

Four Seasons Resort Langkawi femstjerners pluss hotell

Four Seasons Langkawi Resort

Four Seasons Resort Langkawi ligger på Tanjung Rhu, en av de beste strendene på Langkawi, og er det mest eksklusive hotellet på øya. Hotellet er en unik blanding av asiatisk, indisk og arabisk arkitektur. Det har frodige hager og en nærhet til den tropiske regnskogen. Alt er tilrettelagt til minste detalj. Resorten har flotte suiter og fantastiske villaer, samt den kvaliteten på service og mat som Four Seasons er kjent for over hele verden. Dette kan trygt anbefales for de som ønsker det aller beste, enten det er for bryllupsreiser eller en avslappende ferie.The Datai Langkawi femstjerners pluss hotell

The Datai Langkawi Resort

The Datai Hotel regnes som et av asias beste hoteller, og dets arkitektur er prisbelønnet. Hotellet er medlem av The Leading Hotels of the Word. The Datai ligger tilbaketrukket på den nordvestlige spissen av Langkawi, i en gammel tropisk regnskog, med en vakker hvit sandstrand. The Datai har 40 villaer, 16 suiter og 54 rom. Alle gir følelse av nærhet til naturen, og har balkonger med utsikt over regnskogen og/eller Andamanhavet med Tarutao Island i horisonten. Her bor man i luksuriøse omgivelser, men kan allikevel våkne opp til jungellyder. Dagen kan tilbringes på stranden, ved et av de to svømmebassengene (det ene er kun for voksne), eller ved å benytte noen av de mange aktivitetene som tilbys; 18-hulls golfbane, 2 tennisbaner, fottur på naturstier, eller gratis lån av mountain bikes. Ta deg tid til en balinesisk massasje på hotellets spa, som ligger ved en liten elv, vakkert integrert i den tropiske regnskogen. Solnedgangen bør oppleves med den flotte utsikten fra hotellets lobbylounge, etterfulgt av en romantisk middag i en av de tre utmerkede restaurantene.

The Datai vil være stengt mellom september 2017 til i midten av 2018 i forbindelse med renovering.Casa del Mar Langkawi firestjerners hotell

Casa del Mar Langkawi

Casa del Mar Langkawi, hjemmet ved sjøen, er et lite hotell med bare 33 rom. Hotellet ligger rett på den vakre Pantai Cenang-stranden, med gangavstand til lokale kafeer og restauranter. Hotellets filosofi er å skape en rolig og avslappende opplevelse for sine gjester. Her blir man møtt av en hyggelig betjening og merker øyeblikkelig den gode atmosfæren som har gjort hotellet til et av de mest populære på Langkawi. Mens man er der bør man bestille hotellets "Castaway Picnic" til et romantisk telt på en øde øy, hvor dere nyter en herlig gourmetlunsj med god drikke. Kvelden tilbringes ved et bord på stranden, med deilig mat fra på hotellets utmerkede restaurant, etterfult av litt tid med en god bok og ett glass rødvin på «The Wine and Cigar Room». Vær tidlig ute med bestillingen. 70% av gjestene har bodd der flere ganger, og bestiller gjerne sitt neste opphold samtidig som de sjekker ut.

Reiser som inkluderer Langkawi

 • Bryllupsreise til Langkawi - Kuala Lumpur og Pangkor Laut
  Bryllupsreise til Langkawi - Kuala Lumpur og Pangkor Laut

  15 dager / 14 netter
  fra kr. 61.150,- for dere begge

  Langkawi nevnes ofte som et av verdens fineste reisemål for bryllupsreiser. Hvite sandstrender, flotte hoteller, vennlige mennesker, personlig service og ikke minst god mat, er det som kjennetegner øya. Ta et lite avbrekk fra stranden og dra til Kuala Lumpur. Som en pulserende metropol i kontinuerlig aktivitet, er Kuala Lumpur en by som sitrer av spenning døgnet rundt.
  Les mer...
 • Badeferie Langkawi
  Badeferie Langkawi

  14 netter fra kr. 48.138,- for to personer i dobbeltrom

  Omgitt av vakre sandstrender og flotte hotellanlegg, er Langkawi det perfekte sted for rolige og late feriedager. Her finner dere alt dere kan ønske for en vellykket ferie. Vil dere komme litt bort fra solstolene, har Langkawi utallige utflukter å by på. Dere kan f.eks. ta en spennende båttur for å se aper og ørner på nært hold i mangroveskogen.
  Les mer...
 • Eksklusiv bryllupsreise Langkawi- Kuala Lumpur- Pangkor
  Eksklusiv bryllupsreise Langkawi- Kuala Lumpur- Pangkor

  15 dager / 14 netter
  fra kr. 88.440,- for dere begge

  Denne reisen er basert på vår mest populære bryllupsreisekombinasjon i Malaysia. Vi har beholdt de samme reisemålene, men har valgt ut de mest eksklusive hotellene disse stedene har å by på. Der hvor vår vanlige bryllupsreise benytter meget gode hoteller, er det hoteller i kategorien "verdensklasse" dere her får oppleve.
  Les mer...
 • Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Langkawi
  Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Langkawi

  14 netter fra kr. 56.568,- for to personer i dobbeltrom

  Turen starter med et tredagers opphold i Kuala Lumpur, byen som sitrer av spenning døgnet rundt. Reisen går så videre til Georgetown som er hovedstaden på Penang og som omtales som «Orientens Perle». Turen avsluttes med 6 netter på Langkawi, med hvite sandstrender, flotte hoteller, hyggelige mennesker, personlig service - og ikke minst god mat.
  Les mer...

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...