Langhuset i Kudat og Borneos spiss

2 dager / 1 natts tilvalgspakke på Borneo fra kr 1.700,- per person

Turen starter tidlig om morgenen fra hotellet i Kota Kinabalu til Kudat. Du får oppleve solnedgangen på “Tip of Borneo” og besøke langhuset Bavanggazo Rungus. Under turen besøkes også landbyene Gombizau og Sumangkap.
Dag 1
Tidlig om morgenen starter du på en 3 timer lang kjøretur til Kudat, området der vi finner de siste langhusene i Sabah. Etter å ha sjekket inn på ditt hotell i Kudat, har får du tid til å se deg om og ev. benytte hotellets fasiliteter. Klokken 15.30 henter din guide deg i hotellets lobby, for å ta deg med på en 1 times lang biltur til “Tip of Borneo” for å se solen forsvinne bak horisonten. Du vil også se det maleriske stedet der Syd-Kinahavet møter Sulu-havet. Så går turen tilbake til hotellet, der du vil ha litt tid til å stelle deg før du går til middag på en lokal restaurant. Overnatting på hotellet.

Måltider: Lunsj og middag.
Dag 2
Etter frokost på hotellet tar du en tur til markedet i Kudat, hvor du vil ha mulighet til å kjøpe lokal tørket mat, frukt og grønnsaker. Etterpå drar du til langhuset Bavanggazo Rungus hvor det vil bli servert en velkomstdrink. I langhuset kan du se på de innfødtes håndverksferdigheter; de vever halskjeder og armbånd av perler og frø, og produserer stoff av hjemme-spunnet bomull. Mens du spiser lunsj ser du på en lokal danseoppvisning kalt “Magunatip”. Etter lunsj fortsetter du til landsbyen Gombizau, hvor du vil få se hvordan de produserer lokal honning. Ikke gå glipp at muligheten til å kjøpe autentiske suvenirer og håndverksarbeider. Neste stopp er i landsbyen Sumangkap, et senter for produksjon av det tradisjonelle instrumentet “gong”. Tilbake til hotellet.

Måltider: Frokost og lunsj.

Priseksempel:

Fra Kroner 1.700,-
Prisen gjelder per person i dobbeltrom, slik turen er beskrevet over.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...