Danumdalen

3 dager / 2 netters tilvalgspakke på Borneo fra kr 8.175,- per person

Bli med til Danumdalen, som er et vernet område på 438 kvadratkilometer med relativt uforstyrret lavlandregnskog. Vi bor på Borneo Rainforest Lodge, som er en del av feltsenteret til forskningsinstituttet i Danumdalen.
Dag 1
Fra flyplassen i Lahad Datu til Danumdalen kjører du gjennom skogsområder (der trevirke tas ut på en skånsom og planmessig måte), kakao- og nåletreplantasjer før vi kommer til Borneo Rainforest Lodge. Denne som ved elven Danum, i utkanten av en 438 kvadratkilometer stor uberørt lavlandsregskog. Lodgen er hjemmet til et stort antall dyr som hører hjemme i Sabahs lavlandsfauna, inkludert det sjeldne Sumatra-neshornet, Borneo-treleoparder samt orangutanger. Hittil har man også registrert 275 forskjellige sorter fugler i området. Utforsk naturstiene og den nærliggende elven. Om kvelden vises et slide-show, og hvis været tillater det kan man gå ut med lommelykter for å se etter nattlige dyr. Overnatting i Borneo Rainforest Lodge.

Måltider: Lunsj og middag.
Dag 2
Før frokost blir du med på en fugletittetur. Tilbring resten av dagen med å utforske skogen og dens mange fugler og pattedyr. Du kan også gå opp til en skråning der det finnes gamle begravelseskister. Ta en tur til fossen for å ta en dukkert i de forfriskende steinbassengene. Tilbake til lodgen til lunsj. Om ettermiddagen kan du gå på stiene som som fører til en “canopy walkway”, der trekronene danner et tak over stien. Overnatting på Borneo Rainforest Lodge.

Frokost, lunsj og middag.Dag 3
Morgentur der vi ser etter fugler og pattedyr. Tilbake til senteret for avreise til Lahad Datu. Ta ettermiddagsflyet tilbake til Kota Kinabalu.

Frokost og lunsj.

Priseksempler:

I lavsesong (1/5-14 til 14/7-15, 16/10-15 til 19/12-15 og 6/1-16 til 29/2-16):
Kroner 8.175,-
Prisen gjelder per person i et Standard-dobbeltrom, slik turen er beskrevet over.

Be om pris for et annet antall netter!Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...