Sarawak

På den nordvestlige kysten av Borneo ligger ett av verdens rikeste og mest komplette økosystemer. Utforsk de eldgamle regnskogsområdene i Sarawak, og opplev urbefolkningens milde gjestfrihet. Levemåten i et Sarawak-langhus, med hele opplevelsen av langhusboformen dypt inne i jungelen, utgjør en erfaring som bare Malaysia kan gi deg. La deg fengsle av den rike kulturarven og de hevdvunne skikkene. Sarawaks Mulu-grotter er blant verdens største, med en høyde på opptil 405 meter, og med knivskarpe kalksteinsformasjoner og panoramiske utsyn. Eller du kan besøke de historiske Niah-hulene, der arkeologer har funnet steinalderlevninger og neolitiske malerier ved flere tusen år gamle gravplasser. Hovedstaden Kuching i Sarawak er en elveby. Den ligger ved begge breddene til Sarawak-elven. Byen har flott anlagte parker og hager, elegante bygninger fra kolonitiden, fargerike markeder og et travelt havneanlegg ved elven. Her finner du både en staselig og statlig moské, så vel som kristne kirker og kinesiske templer. Byen har ett av Asias fineste museer med en fremragende samling av etnologiske gjenstander fra Borneo.

Mer informasjon fra Store norske leksikon

3 dager / 2 netters tilvalgspakke på Borneo fra kr 2.100,- per person

Bli med på en opplevelsestur gjennom Gunung Mulu National Park. Vi starter med en guidet vandring gjennom Mulus tropiske regnskog. Oppdag noen av verdens mest berømte grotter som Deer Cave, Wind Cave og Clearwater Cave. Du får også med deg et besøk til Penanfolket under turen.

7 dager / 6 netter

Rundreisen starter i Kuching, som er hovedstaden i Sarawak og ligger på nordvestkysten av Borneo. Det blir besøk på Bako nasjonalpark som er den eldste og minste nasjonalparken på Sarawak. Her er det mulig å se nesten alle typer vegetasjon som finnes i Borneo. Turen går så videre til Lemanak for å besøke ibanfolkets kulturlandsby. Rundreisen avsluttes på Mulu med elvecruise og grottebesøk.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...