Nytelser ved havet på Maldivene

10 netter fra kr. 81.843,- for to personer med All Inclusive

Maldivene er suverent når man virkelig skal kose seg og koble av fra hverdagen. Her vil dere finne noen øyer som virkelig oppfyller drømmene om paradis, samtidig som mat- og hotellopplevelsene er de aller beste.
Nytelser ved havet på Maldivene

Nedenfor finner du et lite utvalg av våre hoteller. Vi har flere enn disse, så det er bare å ta kontakt for forslag og pris på ditt ønskede hotell. Vi har nylig besøkt mange hoteller og planlegger flere besøk i fremtiden. Våre pakker er skreddersydde etter ditt ønske og inkluderer alltid flyreisen, transporten til og fra øya du velger - enten med sjøfly eller speedbåt - samt ønskede måltider. De fleste velger seg en bekymringsfri hverdag og inkluderer alle måltider og drikke. Om du likevel skulle ønske kun noen måltider inkludert, så er det nyttig å ha i tankene at all mat og drikke må importeres til Maldivene, så kostnadsnivået er høyt. Vi gir gjerne råd om hva som lønner seg best for deg.
Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...