Familieferie på Mauritius

Nedenfor finner du hoteller med forskjellig standard og prisklasser. Vi har selv bodd på samtlige hoteller, i tillegg til at vi regelmessig er innom på inspeksjon. Alle priser inkluderer - i tillegg til hotelloppholdet - fly og avgifter, transport med egen sjåfør tur/retur mellom flyplassen og hotellet, samt oppfølging fra våre lokale representanter mens dere er på Mauritius.

Aktuelle tilbud på Mauritius
Få gratis All Inclusive på Maritim Hotel Balaclava Mauritius * * * *+ ved opphold i perioden frem til 30/4-2018. Tilbudet må bestilles innen 15/3-2018, men kampanjen kan også bli avsluttet før den tid.

The St. Regis Mauritius Resort femstjerners pluss hotell


The St. Regis Mauritius

Det første St.Regis hotellet ble åpnet i New York i 1904 av familien Astor, verdens rikeste familie på den tiden. Tanken var å skape et hotell hvor datidens elite skulle kunne ha den samme komfort som i sine egne hjem. Det ble lagt stor vekt på detaljene, og hvert rom hadde sitt personlige preg. St. Regis Mauritius åpnet i 2012 og ble bygget etter samme filosofi. Hotellet ligger vakkert til på en nydelig sandstrand ved Le Morne, på vestsiden av Mauritius. Her er alt gjennomtenkt ned til minste detalj, med mat og personlig service i øverste klasse. Rommene er smakfult innredet i tropisk klassisk design, med butlerservice tilknyttet alle romkategorier. Hotellets utsøkte restauranter inkluderer restauranten Simply India, hvor Atul Kochar, den eneste indiske restaurantør i verden med to stjerner i Guide Michelin var ansvarlig under oppstarten. The Iridium Spa er verdt et besøk, og i tillegg kan man kose seg med inkluderte aktiviteter som snorkleturer, glassbåtturer, vannski, vindsurfing, kajakker, pedalbåter og seilbåter. Har du drømt om å lære å kitesurfe? Isåfall er dette en fin mulighet, for det finnes også et Club Mistral Prestige kite surf senter tilknyttet hotellet.


Constance Belle Mare Plage femstjerners hotell


Constance Belle Mare Plage

Dette hotellet ligger ved en to kilometer lang strand med nydelig hvit sand. Et av våre favoritthoteller på østkysten av Mauritius. Hotellet gikk gjennom en omfattende renovering i 2016, og resultatet mener vi ble særdeles vellykket. Alle rom er vendt mot havet og har balkong eller terrasse, i tillegg til villaer med egne svømmebasseng. Plasseringen ved Belle Mare gir gode forhold for svømming og vannsportaktiviteter, blant annet kajakk, seiling, windsurfing, vannski og snorkling. Hotellet har fire svømmebasseng, SPA, barneklubb for barn mellom 4 og 11 år, treningssenter med blant annet yogatimer, fire tennisbaner og to golfbaner hvor hotellets gjester spiller gratis. Det tilbys golfkurs, enten alene eller gruppevis. Constance Belle Mare Plage har sju restauranter og seks barer, to av dem tilknyttet golfbanene.Maritim Hotel Mauritius firestjerners pluss hotell


Maritim Hotel Mauritius

Hotellet ligger vakkert til ved Turtle Bay Marine Park på nordvestkysten av Mauritius, midt mellom Port Luis og Grand Baie. Maritim Hotel har 800 meter sandstrand, 215 rom med havutsikt og ligger på en gammel plantasjeeiendom på hele 25 hektar. Her finner man et stort Spa, en 9-hulls golfbane (gratis for hotellets gjester), tre barer, fem restauranter – hvorav den ene, Château Mon Désir, ligger i den historiske delen av den gamle plantasjen og er i nydelig kolonistil. Hotellet har også en liten gård med diverse dyr, bl.a. Gigant havskilpadder og hester. Blant de mange inkluderte aktivitetene kan vi nevne minigolf, bordtennis, yogatimer, pilatestimer, strandfotball og volleyball, tennis, turer med glassbunnbåt, kajakk, pedalbåter, vindsurfing, vannski, snorkling og vannpolo. Våre priser inkluderer frokost og middag, mens "all inclusive" kan bestilles mot et tillegg.
Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius firestjerners hotell


Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius

Dette hotellet er plassert ved Belle Mare, på vestkysten av Mauritius, langs en 800 meter fin sandstrand. Arkitektur og design er inspirert av sukkerplantasjene på Mauritius, med utstrakt bruk av sukkerrør og vulkansk sten i innredning og dekor. Rommene er store og fine, faktisk blant de aller største på Mauritius for denne kategorien hotell. De minste rommene er fra 50m2, Junior Suitene er 75m2, mens familierommene er på hele 95m2 og har et separat soverom for barna. Alle rom har balkong eller terrasse med utsikt mot den turkise lagunen. Maritim Crystals Beach har to oppvarmede svømmebasseng. Det ene med boblebad og et tilsluttet barnebasseng. I tillegg har barneklubben for barn mellom 3 og 12 år et barnebasseng. De litt større barna kan benytte seg av en «teens club». Hotellets buffet-restaurant tilbyr frokost, lunsj og middag. I tillegg finnes det to À la carte og en strandrestaurant. Hotellet har to barer, hvorav den ene ligger ved stranden. Forholdene er lagt til rette for å slappe av eller å være i aktivitet. Her finnes fitness-senter, samt velvære og skjønnhetspleie. I tillegg tilbys utleie av sykler, dykketurer og en rekke andre båt- og vannaktiviteter, blant annet stand-up-paddle, pedalbåter, kajakker, snorkling, vannski og vannaerobic. Stedet er også ideelt for kitesurfing. Det er mulig å leie utstyr, og det arrangeres kurs for nybegynnere.Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...