Badeferie på Mauritius

Nedenfor finner du hoteller med forskjellig standard og prisklasser. Vi har selv bodd på samtlige hoteller, i tillegg til at vi regelmessig er innom på inspeksjon. Alle priser inkluderer - i tillegg til hotelloppholdet - fly og avgifter, transport med egen sjåfør tur/retur mellom flyplassen og hotellet, samt oppfølging fra våre lokale representanter mens dere er på Mauritius.

Aktuelle tilbud på Mauritius
Få gratis All Inclusive på Maritim Hotel Balaclava Mauritius * * * *+ ved opphold i perioden frem til 30/4-2018. Tilbudet må bestilles innen 15/3-2018, men kampanjen kan også bli avsluttet før den tid.

The Oberoi Mauritius femstjerners pluss hotell


Oberoi

Dette er et nydelig luksushotell, og utvilsomt et av de aller beste på Mauritius. Flott beliggenhet, med 600 meter strandlinje ved Turtle Bay på nordvestkysten av Mauritius. The Oberoi Mauritius har 71 rom og villaer, en luksuriøs og avslappende atmosfære med vennlig service og utsøkt mat. Alt i en klassisk innpakning som gjør oppholdet til en nytelse og et garantert deilig minne. Å oppleve solnedgangen herfra, etterfulgt av en romantisk middag når hotellet på kvelden er opplyst av fakler, vil imponere selv de mest blaserte. Aktiviteter som er inkludert i prisen omfatter blant annet tennis, fitness-senter, vannski, vindsurfing, laser-seiling, katamaran-seiling, sjø-kajak og snorkling. Våre priser inkluderer rabatter fra hotellet, samt frokost og middag. Det betales ikke tillegg for å få servert maten på rommet. Be gjerne om pris for villakategorier, eventuelt kortere eller lengre opphold.
Dette hotellet gir rabatter når man er på bryllupreise eller feirer runde bryllupsdager. Hotellet gir ingen rabatter i forbindelse med julen.

The St. Regis Mauritius Resort femstjerners pluss hotell


The St. Regis Mauritius

Det første St.Regis hotellet ble åpnet i New York i 1904 av familien Astor, verdens rikeste familie på den tiden. Tanken var å skape et hotell hvor datidens elite skulle kunne ha den samme komfort som i sine egne hjem. Det ble lagt stor vekt på detaljene, og hvert rom hadde sitt personlige preg. St. Regis Mauritius åpnet i 2012 og ble bygget etter samme filosofi. Hotellet ligger vakkert til på en nydelig sandstrand ved Le Morne, på vestsiden av Mauritius. Her er alt gjennomtenkt ned til minste detalj, med mat og personlig service i øverste klasse. Rommene er smakfult innredet i tropisk klassisk design, med butlerservice tilknyttet alle romkategorier. Hotellets utsøkte restauranter inkluderer restauranten Simply India, hvor Atul Kochar, den eneste indiske restaurantør i verden med to stjerner i Guide Michelin var ansvarlig under oppstarten. The Iridium Spa er verdt et besøk, og i tillegg kan man kose seg med inkluderte aktiviteter som snorkleturer, glassbåtturer, vannski, vindsurfing, kajakker, pedalbåter og seilbåter. Har du drømt om å lære å kitesurfe? Isåfall er dette en fin mulighet, for det finnes også et Club Mistral Prestige kite surf senter tilknyttet hotellet.

Dette hotellet gir rabatter når man er på bryllupreise eller feirer runde bryllupsdager.

LUX* Le Morne femstjerners hotell


LUX* Le Morne Hotel Mauritius


LUX* Le Morne ligger ved foten av det majestetiske Le Morne fjellet på sørvestkysten av Mauritius. Hotellet har en flott beliggenhet ved en 600 meter lang, hvit sandstrand. Her er det fint både å bade og snorkle. Alle rom og suiter er smakfullt innredet med god plass og et stort utvalg av fasiliteter. Le Morne har fire svømmebasseng, hvorav et er barnebasseng, og flere restauranter og barer. Hvis dere liker Thai mat, bør dere besøke Nipa som tilbyr gourmetmat, samtidig som dere kan oppleve en fantastisk utsikt over lagunen. Hotellet har også en restaurant på stranden for lunsj og middag. Der tilbys sunne og smakfulle matretter. Hotellets Spa har blant annet massasje, manikyr og pedikyr, dampbad, badstue, boblebad og frisør. Av inkluderte aktiviteter på hotellet kan nevnes vannsport som vindsurfing, pedal-båt, glassbunn-båt og vannski. Dykking, katamaranturer og havfiske tilbys mot et tillegg. Inkluderte aktiviteter på land er gym, bordtennis, tennis, strand volleyball og boccia. Dere kan leie sykler og spille golf mot et tillegg. Frokost og middag er inkludert i våre priser, mens "all inclusive" kan bestilles mot et tillegg.

Hotellet tilbyr rabatt ved bryllupsreise eller feiring av runde bryllupsdager, fra 5-års bryllupsdag, og deretter hvert femte år.

Angsana Balaclava Mauritius femstjerners hotell


Angsana Balaclava Mauritius

Romantisk lite luksushotell som ligger på en vakker, hvit sandstrand ved Turtle Bay. Angsana Balaclava åpnet i 2011 og har 52 suiter og villaer, som alle er luksuriøst innredet. Suitene er meget romslige (de minste er 72m2), og de fleste har også basseng på balkong eller terrasse. Arkitekturen er asiatisk med afrikansk påvirkning. Blant fasilitetene finnes to barer og restauranter, Angsana Spa med et stort utvalg av behandlinger, fitnessrom, yoga- og aerobictimer, i tillegg til vannaktiviteter som vannski, seiling, turer med glassbunnbåt og vindsurfing. Det tilbys også kurs i mauritisk folkedans og matlaging.

Dette hotellet gir rabatter når man er på bryllupreise eller feirer runde bryllupsdager.

Constance Belle Mare Plage femstjerners hotell


Constance Belle Mare Plage

Dette hotellet ligger ved en to kilometer lang strand med nydelig hvit sand. Et av våre favoritthoteller på østkysten av Mauritius. Hotellet gikk gjennom en omfattende renovering i 2016, og resultatet mener vi ble særdeles vellykket. Alle rom er vendt mot havet og har balkong eller terrasse, i tillegg til villaer med egne svømmebasseng. Plasseringen ved Belle Mare gir gode forhold for svømming og vannsportaktiviteter, blant annet kajakk, seiling, windsurfing, vannski og snorkling. Hotellet har fire svømmebasseng, SPA, barneklubb for barn mellom 4 og 11 år, treningssenter med blant annet yogatimer, fire tennisbaner og to golfbaner hvor hotellets gjester spiller gratis. Det tilbys golfkurs, enten alene eller gruppevis. Constance Belle Mare Plage har sju restauranter og seks barer, to av dem tilknyttet golfbanene.

Dette hotellet gir rabatter når man er på bryllupreise eller feirer runde bryllupsdager. Hotellet gir ingen rabatter i forbindelse med julen.

Shanti Maurice fem stjerners hotell


Shanti Maurice A Nira Resort Mauritius

Er medlem av Design Hotels og ligger på en nydelig strand på den sørlige kysten av Mauritius. Dette er et flott alternativ for en romantisk ferie, og kombinerer en rolig atmosfære med gode muligheter for spennende aktiviteter. Hotellet er kjent for sitt store NIRA SPA, faktisk et av de største i Det indiske hav. Selve hotellet er relativt lite, med tilsammen 61 romslige suiter og villaer. Junior Suitene (81m2) er plassert i små villaer med fire suiter i hver villa. Suitene på bakkeplan kalles Ocean Front og har utedusj, i tillegg til direkte adgang til stranden, mens suitene i andre etasje kalles Ocean View og har store balkonger med flott sjøutsikt. Frokost og middag er inkludert i prisen, og serveres som "a la carte" (ikke buffet). Maten holder meget høy standard, og det legges spesiell vekt på sunn mat, laget av mest mulig lokale ingredienser. Hotellet dyrker sine egne urter og grønnsaker, og av de mer spesielle kulinariske opplevelser som tilbys, må vi nevne middagene som serveres på La Kaze Mama. Her får dere oppleve lokal mat med urter fra hotellets egen grønnsakshage, tilberedt under ledelse av moren til hotellets regnskapsfører.

Hotellet tilbyr rabatt ved bryllupsreise eller feiring av runde bryllupsdager fra 5-års bryllupsdag.

LUX* Grand Gaube femstjerners hotell


LUX* Grand Gaube Mauritius

Dette hotellet som ligger på nordkysten av Mauritius, har tre sandstrender og en nydelig lagune. Alle rom har havutsikt og er fra 43 til 85m2, mens hotellets villa er på hele 288m2. LUX* Grand Gaube har fire restauranter, hvorav en på stranden, som serverer lekre delikatesser og sunn mat laget av lokale ingredienser. Hotellet har to barer, og en kafé hvor hotellets baristas serverer deilig kaffe. I hotellets Spa tilbys individuelt tilpassede behandlingsprogram, i tillegg til badstue og frisør. Av inkluderte aktiviteter på hotellet kan nevnes treningsrom, yoga, bordtennis, tennis, strandvolleyball og boccia - eller vannsport som vindsurfing, pedalbåt, glassbunnbåt, seiling og vannski. Mot et tillegg kan dere blant annet leie sykler, spille golf, dykke, være med på katamaranturer eller turer med sjøfly, og svømme med delfiner. Frokost og middag er inkludert i våre priser, mens "all inclusive" kan bestilles mot et tillegg.

Hotellet tilbyr rabatt ved bryllupsreise eller feiring av runde bryllupsdager, fra 5-års bryllupsdag, og deretter hvert femte år.

Maritim Hotel Balaclava Mauritius firestjerners pluss hotell


Maritim Hotel Balaclava Mauritius

Hotellet ligger vakkert til ved Turtle Bay Marine Park på nordvestkysten av Mauritius, midt mellom Port Luis og Grand Baie. Maritim Hotel har 800 meter sandstrand, 215 rom med havutsikt og ligger på en gammel plantasjeeiendom på hele 25 hektar. Her finner man et stort Spa, en 9-hulls golfbane (gratis for hotellets gjester), tre barer, fem restauranter – hvorav den ene, Château Mon Désir, ligger i den historiske delen av den gamle plantasjen og er i nydelig kolonistil. Hotellet har også en liten gård med diverse dyr, bl.a. Gigant havskilpadder og hester. Blant de mange inkluderte aktivitetene kan vi nevne minigolf, bordtennis, yogatimer, pilatestimer, strandfotball og volleyball, tennis, turer med glassbunnbåt, kajakk, pedalbåter, vindsurfing, vannski, snorkling og vannpolo. Våre priser inkluderer frokost og middag, mens "all inclusive" kan bestilles mot et tillegg.

Hotellet tilbyr rabatt ved bryllupsreise.

Paradise Cove Boutique Hotel firestjerners pluss hotell


Paradise Cove Boutique Hotel Mauritius

Dette er et romantisk hotell kun for voksne, med en unik beliggenhet i en liten bukt (se oversiktsbildet), helt i nord på Mauritius. Her er det fine snorkleforhold og alltid stille vann. Alle 67 rom og suiter er innredet i moderne, tropisk stil, sammen med resten av hotellet som også er meget innbydende. Spennende mat og drikke serveres fra 4 restauranter og 2 barer. Her finnes et Spa i tillegg til inkluderte aktiviteter som vannski, to opplyste tennisbaner, glassbunnbåt, vindsurfing, pedalbåter, kajakker, stand up padle og snorkling. Mot tillegg tilbys det bl.a. aktiviteter som katamaranturer, dykking (med og uten instruktør/guide), havfiske, kitesurfing og parasailing. Våre priser inkluderer frokost og middag, mens "all inclusive" kan bestilles mot et tillegg.

Hotellet tilbyr rabatt ved bryllupsreise.

Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius firestjerners hotell


Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius

Dette hotellet er plassert ved Belle Mare, på vestkysten av Mauritius, langs en 800 meter fin sandstrand. Arkitektur og design er inspirert av sukkerplantasjene på Mauritius, med utstrakt bruk av sukkerrør og vulkansk stein i innredning og dekor. Rommene er store og fine, faktisk blant de aller største på Mauritius for denne kategorien hotell. De minste rommene er fra 50m2, Junior Suitene er 75m2, mens familierommene er på hele 95m2 og har et separat soverom for barna. Alle rom har balkong eller terrasse med utsikt mot den turkise lagunen. Maritim Crystals Beach har to oppvarmede svømmebasseng. Det ene med boblebad og et tilsluttet barnebasseng. Hotellets buffet-restaurant tilbyr frokost, lunsj og middag. I tillegg finnes det to À la carte og en strandrestaurant. Hotellet har to barer, hvorav den ene ligger ved stranden. Forholdene er lagt til rette for å slappe av eller å være i aktivitet. Her finnes fitness-senter, samt velvære og skjønnhetspleie. I tillegg tilbys utleie av sykler, dykketurer og en rekke andre båt- og vannaktiviteter, blant annet stand-up-paddle, pedalbåter, kajakker, snorkling, vannski og vannaerobic. Stedet er også ideelt for kitesurfing. Det er mulig å leie utstyr, og det arrangeres kurs for nybegynnere.

Hotellet tilbyr rabatt ved bryllupsreise.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...