Seychellene

Les mer..

Eksklusivt, privat og romantisk. Øygruppen Seychellene i Det vestindiske hav kan trygt kalles "et av verdens vakreste reisemål". Perfekt for bryllupsreiser og romantiske ferier, for å markere jubiléer, eller bare for å nyte en avslappende ferie med bading, seiling og snorkling.

Seychellene har et hyggelig tropisk havklima hele året. Den kjøligere sesongen er under sørøstmonsunen (slutten av mai til september). Den varmere sesongen er i nordvestmonsunen (mars til mai). Temperaturer ved havnivå varierer fra 24 ° C til 31 ° C. Nedbør varierer fra 60 mm i juni til 350 mm i januar. Seychellene ligger utenfor syklonbeltet, så alvorlige stormer er sjeldne.

Seychellene har lenge blitt regnet som et av de beste reisemålene i verden for dykking. Det krystallklare varme vannet, med en overflod av fargerike fisker og imponerende granittskjær dekket med myke koraller og svamper. Faktisk står Aldabra på UNESCO's verdensarvsliste, og er det største korallrev-atollet i verden.

Seychellene tilbyr en lang rekke aktiviteter for den sofistikerte reisende. Romantiske strender, tropiske hager, natteliv, privatliv, avslapping og velvære venter på Seychellene.

- Informasjon om Seychellene fra Store norske leksikon

- UDs reiseinformasjon

- Vaksineinformasjon for Seychellene.

- Seychellene video

Denne bryllupsreisepakken innholder opphold på to av de flotteste hotellene på øyene Praslin og Mahe. Dere vil få oppleve Seychellene på det mest romantiske, og kan nyte dagene på strender som Anse Lazio, kåret til en av verdens fem vakreste strender.
Tilbring dagene under bryllupsreisen på et av de flotteste resort-hotellene på Seychellene. Constance Ephelia Resort grenser til to av Mahes vakreste strender. Hotellet har alle de fasiliteter man kan ønske seg for en vellykket bryllupsreise på Seychellene.

15 dager / 14 netter

En flott kombinasjon av både øyer, og fantastiske luksushoteller. Lemuria Resort på Praslin og Banyan Tree Seychelles på Mahe ligger ved storslåtte strender, som Anse Lazio som er kåret til en av verdens fem vakreste strender. Lemuria Resort tilbyr også en 18-hulls mesterskaps golfbane.
Det er ikke alle som får oppleve en bryllupsreise til en privat drømmeøy, med fine hvite strender og et rikt undervannsliv i sjøen. Vi skreddersyr opphold på flere av Seychellenes eksklusive øyer, og gjerne i kombinasjon med Mahé, Praslin eller La Digue.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...