Eksklusiv bryllupsreise kombinasjon Praslin og Mahe

Denne bryllupsreisepakken innholder opphold på to av de flotteste hotellene på øyene Praslin og Mahe. Dere vil få oppleve Seychellene på det mest romantiske, og kan nyte dagene på strender som Anse Lazio, kåret til en av verdens fem vakreste strender.


Dag 1
Ankomst Seychellene. Vår lokale representant møter dere ved ankomst Mahe, og hjelper dere med forbindelsen før deres korte flytur til Praslin.
Dag 2-8 - Praslin
Ved ankomst på Praslin vil dere bli møtt og kjørt til Lemuria Resort hvor dere skal bo 7 netter.

Lemuria Resort er en 5-stjerners deluxe resort, med en 18-hulls golfbane. Den moderne tilnærmingen til design oppfyller de høyeste standarder for luksus og komfort, samtidig som den tar vare på den naturlige skjønnheten i omgivelsene. Hovedbygningen har blitt utformet blant tettvokst vegetasjon og med utsikt over strendene i Kerlan og Anse Georgette. Hele eiendommen er utformet i harmoni med sine omgivelser for å gi en atmosfære av total ro og raffinert eleganse. På Lemuria Resort er følgende inkludert:
* Frokoster og middager.
* En flaske musserende vin på rommet ved ankomst.
* Noen hyggelige overraskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise .
* Overnattinger i en Junior Suite
Dag 8-14 - Mahe
Dere vil bli hentet på hotellet og kjørt til flyplassen i tide til å sjekke inn for flyturen til Mahe. Ved ankomst Mahe vil dere bli møtt og kjørt til et av våre favoritthoteller på Seychellene, Banyan Tree, hvor dere kan nyte 7 netter i en Ocean View Pool Villa.

Banyan Tree Seychelles ligger i Intendance Bay med spektakulær utsikt over Det indiske hav, med en av verdens vakreste talkumhvite strender, svaiende palmer og en frodig tropisk skog. Banyan Tree gir en sjelden smak av paradis med sin blanding av romantisk og eksotisk sensualitet. Banyan Tree Seychelles er et eksempel på det aller beste av lokal arkitektur, med sine 60 fantastiske bassengvillaer, kombinert med moderne, koloni og "plantasje" innredning med etniske vevde tekstiler, høyt skråtak og luftige verandaer. På Banyan Tree er følgende inkludert:
* Frokoster og middager.
* En flaske Champagne på rommet ved ankomst.
* Noen hyggelige overraskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise .
* Overnattinger i en Ocean View Pool Villa.
Dag 15
Dere vil bli hentet på hotellet og kjørt til flyplassen på Mahe for hjemreisen til Norge.

Ta kontakt for pristilbud!


Mer informasjon om Seychellene fra Store norske leksikonIbsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...