Seychellene bryllupsreise på privat øy

Det er ikke alle som får oppleve en bryllupsreise til en privat drømmeøy, med fine hvite strender og et rikt undervannsliv i sjøen. Vi skreddersyr opphold på flere av Seychellenes eksklusive øyer, og gjerne i kombinasjon med Mahé, Praslin eller La Digue.

Sainte Anne Resort & Spa Seychellene

Dette hotellet er for tiden stengt grunnet renovering
Denne resorten ligger på øya Sainte Anne som er den største av øyene i Mahe's marine nasjonalpark. Øya ble oppdaget på Sainte Annes dagen, og var det første stedet hvor franskmennene bodde før de koloniserte den nærliggende øya Mahe. Øya ble også brukt som fangstbase for norske hvalfangere tidlig på 19-hundretallet og man kan fortsatt se spor etter disse på øya. Sainte Anne Resort har 87 villaer med private områder som strekker seg fra 150 - 840m2. Noen av villaene har også eget basseng. Det følger med sykler til hver villa, og med disse er det bare å utforske øya, og kanskje finne dere en sandstrand for dere selv. Dere kan også velge blant inkluderte aktiviteter som f.eks. kajak, seiljolle (laser), pedalbåt, glassbunnbåt, tennis og yoga. Resortens flotte spa er drevet av Clarins. Når dere blir sultne er det fint å vite at dere kan velge mellom 5 restauranter - alle er inkludert, det samme er minibaren. Her er det bare å nyte hvetebrødsdagene.
Ta kontakt for pristilbud!
Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Du kan velge å starte reisen fra de fleste større norske flyplasser. Når du reiser med Ibsen Reiser er du garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Lov om pakkereiser» og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet. Vi har valgt ut de beste hotellene for denne type ferie. Man kan velge å bo alle nettene på samme hotell, eller gjøre en kombinasjon med flere hoteller. Be gjerne om tilbud på andre romtyper, et annet antall netter eller antall personer.
Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...