Bryllupsreise til Aruba

8 netter fra 35.561,- for dere begge, inkludert frokost

Aruba er en perfekt øy for par og oppfyller alle drømmer om en romantisk ferie. Øya er mest kjent for sine lange sandstrender og krystallklart vann kombinert med høy standard og et stabilt klima hele året. Klarer du å rive deg bort fra stranden kan du bli med på en rekke aktiviteter. Vi anbefaler å dra til Baby Beach og snorkle, eller bli med på en katamarantur.

Arubas nasjonalpark er også et populært utfluktsmål og kan oppleves på en rekke organiserte utflukter. Om kvelden kan solnedgangen nytes ved en spasertur langs strendene eller på en de mange restaurantene som serverer mat fra hele verden.

Våre hoteller på Eagle Beach

Dette er den delen hvor de mindre hotellene ligger. Hit reiser dere hvis dere ønsker å bo og spise godt, men ellers ha det rolig rundt dere. Ønsker dere litt variasjon er det uansett kort vei til både Palm Beach og Oranjestad.

Bucuti & Tara Beach Resort firestjerners pluss hotell

Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

Bucuti ligger vakkert til på den fineste delen av Eagle Beach. Dette er Arubas eneste hotell som kun tilbyr ferier for voksne. Hotellet er kjent for sin gode service og intime atmosfære. Bucuti har de siste årene gjort store investeringer for å ytterligere heve sin allerede høye standard. Dette er virkelig en perle, noe mange har funnet ut, for her må man være tidlig ute med bestillingen. Solnedgangen er fantastisk og må oppleves under en romantisk middag på stranden. Hele hotellet er røykfritt.Amsterdam Manor Beach Resort Aruba firestjerners hotell

Amsterdam Manor Beach Resort Aruba

Dette er et lite hotell som tilbyr studiorom og leiligheter av god standard, og med fin beliggenhet ved Eagle Beach. Amsterdam Manor har to barer og to restauranter, hvorav den ene, den romantiske strandrestauranten Passions regnes som en av de beste på Aruba. Leilighetene har ett eller to separate soverom, og er fullt utstyrte for selvhusholdning, hvis man ønsker å lage maten selv. Det finnes et lite minimarked på hotellet som selger basisvarer, i tillegg til at det er kort avstand til større matbutikker. Frokost er inkludert i våre priser, mens "all inclusive" kan inkluderes mot et tillegg.
Våre hoteller på Palm Beach

Her ligger de store hotellene tilhørende de kjente internasjonale hotellkjedene. Disse hotellene tilbyr et stort utvalg av både aktiviteter og fasiliteter. Det er i dette området man finner utvalget av restauranter og barer med et livlig natteliv.

Hilton Aruba Caribbean Resort fem stjerners hotell

Hilton Aruba Caribbean Resort - former Radisson Aruba Resort

Tidligere Radisson Aruba Resort. Dette er hotellet hvor tidligere dronning Beatrix av Nederland pleier å bo når hun er på Aruba, og et av de beste på Palm Beach delen av Aruba. Hotellet gjennomgikk en stor renovering i 2011 og har 355 rom og suiter. Hotellet har gratis internett, et eforea™ Spa, flere fine restauranter og barer, samt flotte bassengområder. Hilton Aruba Caribbean Resort passer for dere som liker å bo komfortabelt med et bra utvalg av aktiviteter rundt seg. Det finnes også et fem-stjerners PADI-dykkesenter på hotellet.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...