Bryllupsreise til Aruba

8 netter fra 35.561,- for dere begge, inkludert frokost

Aruba er en perfekt øy for par og oppfyller alle drømmer om en romantisk ferie. Øya er mest kjent for sine lange sandstrender og krystallklart vann kombinert med høy standard og et stabilt klima hele året. Klarer du å rive deg bort fra stranden kan du bli med på en rekke aktiviteter. Vi anbefaler å dra til Baby Beach og snorkle, eller bli med på en katamarantur.

Arubas nasjonalpark er også et populært utfluktsmål og kan oppleves på en rekke organiserte utflukter. Om kvelden kan solnedgangen nytes ved en spasertur langs strendene eller på en de mange restaurantene som serverer mat fra hele verden.

Våre hoteller på Eagle Beach

Dette er den delen hvor de mindre hotellene ligger. Hit reiser dere hvis dere ønsker å bo og spise godt, men ellers ha det rolig rundt dere. Ønsker dere litt variasjon er det uansett kort vei til både Palm Beach og Oranjestad.


Våre hoteller på Palm Beach

Her ligger de store hotellene tilhørende de kjente internasjonale hotellkjedene. Disse hotellene tilbyr et stort utvalg av både aktiviteter og fasiliteter. Det er i dette området man finner utvalget av restauranter og barer med et livlig natteliv.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...