Familieferie på Aruba

12 netter fra 74.899,- for 2 voksne og 2 barn, med all inclusive

Aruba har en avslappet stemning som passer perfekt for en bekymringsløs familieferie. De lange sandstrendene egner seg godt for barn, og øya har aktiviteter som passer for hele familien. Av disse kan vi nevne snorkling, sommerfuglparken, ridning og turer i nasjonalparken. Aruba er en trygg øy og holder høy standard på det meste.

Hotellene under passer godt for barnefamilier. Alle våre reiser går med rutefly, hele året, og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Vi har selv besøkt alle hotellene vi tilbyr og hjelper dere gjerne med å velge det hotellet som passer best for dere. Vi har satt opp noen priseksempler under, men be gjerne om tilbud på andre romtyper, et annet antall netter eller personer.


Amsterdam Manor Beach Resort Aruba firestjerners hotell

Amsterdam Manor Beach Resort Aruba

Hotellet ligger rolig til ved Eagle Beach og passer fint for familier med barn. Rommene vi benytter til familier har sjøutsikt, minst ett separat soverom, fullt utstyrt kjøkken og stort oppholdsrom. De største leilighetene har to separate soverom og har plass til seks personer. Barn under 12 år bor gratis med sine foreldre. Hotellet tilbyr gratis solstoler på stranden, barnebasseng, svømmebasseng med vannfall, bar, to restauranter (strandrestauranten Passions regnes som en av Arubas beste), gratis trådløst internett, samt et lite minimarked. Frokost er inkludert i våre priser, mens "all inclusive" kan inkluderes mot et tillegg.

Tamarijn All Inclusive Resort Aruba trestjerners pluss hotell

Tamarijn All Inclusive Resort Aruba

Dette hotellet ligger rett på Druid Beach, en drømmeaktig, kritthvit sandstrand. Rommene vi tilbyr vender alle rett ut mot stranden og har terrasse eller balkong. Her kan dere kombinere late dager, med mer aktive dager med noen av de mange inkluderte aktivitetene. Dere kan fritt benytte dere av blant annet treningsstudio, sykler, snorkleutstyr, klatrevegg, vindsurferbrett, seilebåter, kajakker og tennisbaner. Dere kan også benytte fasilitetene til nabohotellet "Divi Aruba All Inclusive" og kan tilsammen velge mellom tilsammen ti forskjellige spisesteder, samt syv barer. Det er kort vei til Oranjestad, hovedstaden på Aruba. På Tamarijn All Inclusive Resort Aruba bor inntil to barn under 18 år gratis på rom med sine foreldre, når de benytter eksisterende senger. Barn mellom 12-17 år betaler et tillegg på flyene. Maksimalt 4 personer per rom.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...