Badeferie på Aruba

12 netter fra 44.053,- for to personer, inkludert frokost

Aruba lar deg bade i krystallklar sjø og har noen av verdens vakreste strender. Opplev solnedgangen under en rolig og romantisk middag på standen, eller på en god restaurant med etterfølgende uteliv. Aruba ligger utenfor orkanbeltet og har deilig, stabilt vær hele året. Våre nøye utvalgte hoteller er fordelt på områdene Palm Beach, Eagle Beach og Druif Beach.


Våre hoteller på Palm Beach

Her ligger de store hotellene tilhørende de kjente internasjonale hotellkjedene. Disse hotellene tilbyr et stort utvalg av både aktiviteter og fasiliteter. Det er i dette området man finner utvalget av restauranter og barer med et livlig natteliv.

Hilton Aruba Caribbean Resort fem stjerners hotell

Hilton Aruba Caribbean Resort - former Radisson Aruba Resort

Tidligere Radisson Aruba Resort. Dette er hotellet hvor tidligere dronning Beatrix av Nederland pleier å bo når hun er på Aruba, og et av de beste på Palm Beach delen av Aruba. Hotellet gjennomgikk en stor renovering i 2011 og har 355 rom og suiter. Hotellet har gratis internett, et eforea™ Spa, flere fine restauranter og barer, samt flotte bassengområder. Hilton Aruba Caribbean Resort passer for dere som liker å bo komfortabelt med et bra utvalg av aktiviteter rundt seg. Det finnes også et fem-stjerners PADI-dykkesenter på hotellet.Våre hoteller på Eagle Beach

Dette er den delen hvor de mindre hotellene ligger. Hit reiser dere hvis dere ønsker å bo og spise godt, men ellers ha det rolig rundt dere. Ønsker dere litt variasjon er det uansett kort vei til både Palm Beach og Oranjestad.

Bucuti & Tara Beach Resort firestjerners pluss hotell

Bucuti & Tara Beach Resort Aruba

Bucuti ligger vakkert til på den fineste delen av Eagle Beach. Dette er Arubas eneste hotell som kun tilbyr ferier for voksne. Hotellet er kjent for sin gode service og intime atmosfære. Bucuti har de siste årene gjort store investeringer for å ytterligere heve sin allerede høye standard. Dette er virkelig en perle, noe mange har funnet ut, for her må man være tidlig ute med bestillingen. Solnedgangen er fantastisk og må oppleves under en romantisk middag på stranden. Hele hotellet er røykfritt.Amsterdam Manor Beach Resort Aruba firestjerners hotell

Amsterdam Manor Beach Resort Aruba

Dette er et lite hotell som tilbyr studiorom og leiligheter av god standard, og med fin beliggenhet ved Eagle Beach. Amsterdam Manor har to barer og to restauranter, hvorav den ene, den romantiske strandrestauranten Passions regnes som en av de beste på Aruba. Leilighetene har ett eller to separate soverom, og er fullt utstyrte for selvhusholdning, hvis man ønsker å lage maten selv. Det finnes et lite minimarked på hotellet som selger basisvarer, i tillegg til at det er kort avstand til større matbutikker. Frokost er inkludert i våre priser, mens "all inclusive" kan inkluderes mot et tillegg.

Våre hoteller på Druif Beach

Druif Beach ligger mellom Eagle Beach og Oranjestad, hovedstaden på Aruba.

Divi Aruba All Inclusive Resort firestjerners hotell

Divi Aruba All Inclusive Resort

Dette hotellet ligger på den nydelige, hvite stranden Druif Beach. Nyt dagen på stranden, eller forsøk noen av de mange aktivitene som tilbys. Dere kan fritt benytte dere av blant annet treningsstudio, sykler, snorkleutstyr, klatrevegg, vindsurferbrett, seilebåter, kajakker og tennisbaner. Dere kan også benytte fasilietene på nabohotellet "Tamarijn All Inclusive Resort" noe som gir dere tilsammen ti spiseder og syv barer å velge mellom. Rommene bestilles med utsikt mot hage, mot basseng (de nyeste rommene), med havutsikt fra balkong/terrasse, eller rom som vender rett mot stranden.

Tamarijn All Inclusive Resort Aruba trestjerners pluss hotell

Tamarijn All Inclusive Resort Aruba

Dette hotellet ligger rett på Druid Beach, en drømmeaktig, kritthvit sandstrand. Rommene vi tilbyr vender alle rett ut mot stranden og har terrasse eller balkong. Her kan dere kombinere late dager, med mer aktive dager med noen av de mange inkluderte aktivitetene. Dere kan fritt benytte dere av blant annet treningsstudio, sykler, snorkleutstyr, klatrevegg, vindsurferbrett, seilebåter, kajakker og tennisbaner. Dere kan også benytte fasilitetene til nabohotellet "Divi Aruba All Inclusive" og kan tilsammen velge mellom tilsammen ti forskjellige spisesteder, samt syv barer. Det er kort vei til Oranjestad, hovedstaden på Aruba. På Tamarijn All Inclusive Resort Aruba bor inntil to barn under 18 år gratis på rom med sine foreldre, når de benytter eksisterende senger. Barn mellom 12-17 år betaler et tillegg på flyene. Maksimalt 4 personer per rom.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...