Dykkeferie på Bonaire

Bonaire har et av verdens fineste korallrev og et rikt undervannsliv. Vanntemperaturen ligger på mellom 25 og 29 grader året rundt, og sikten varierer mellom 30 og 55 meter. Siden 1979 er alt liv fra høyvannsmerket og ned til 60m beskyttet som en nasjonalpark. Det er over 86 offisielle steder å dykke og snorkle fra. Av disse kan 53 dykkes fra land, og de er merket med gule steiner langs veien. Disse dykkestedene ligger på Bonaires vestlige side og på den lille øya Klein Bonaire.

Dykkesentre finnes på våre bosteder og tilbyr alt fra leie av lufttanker og bly, til guidede turer fra land og båt. Det er også mulig å ta ulike dykkerkurs, men disse må bestilles på forhånd for å kunne garanteres. For deg som ikke har dykket før, vil vi anbefale et introduksjonsdykk med instruktør. På Bonaires østlige side er det for mye bølger og vind til å kunne dykke. Det er strenge regler for å skåne revet mest mulig, og alle som dykker må betale en avgift til nasjonalparken.


Våre bosteder på Bonaire


Harbour Village Beach Club firestjerners pluss hotell

Harbour Village Beachclub Bonaire

Dette er det beste hotellet på Bonaire, og også det eneste med medlemskap i Small Luxury Hotels of the World. Harbour Village ligger på en nydelig hvit sandstrand og er bygget i typisk karibisk stil. Hotellet har tilsammen 40 rom og suiter, fordelt over 2 etasjer. Dette er et intimt hotell som passer fint for både par og barnefamilier. Deres aktivitetstilbud for barn mellom 5-12 år er spesielt verdt å merke seg. Det finnes også et 5-stjerners PADI dykkesenter på hotellet som tilbyr spennende dykkepakker for alle nivåer, og (nesten) alle aldersgrupper. Her går det fint å ta dykkesertifikat eller videre sertifisering.
Den Laman Condominiums

Den Laman Condominiums Bonaire

Den Laman betyr "ved havet" og er et leilighetsanlegg som ligger helt i vannkanten, med en liten hyggelig strand foran, hvor det er fint å bade og snorkle både for store og små. Leilighetene har høy standard med terrasse eller balkong, og er fullt utstyrte for selvhusholdning, med aircondition og gratis internett. Det finnes en trivelig restaurant i samme bygning med god mat og egen barnemeny. I tillegg holder et av de beste dykkesentrene på Bonaire til her. Leilighetene har inntil to soverom og kan ta opp til seks personer. Sengetøy, håndklær og rengjøring er inkludert. Profesjonell vaskemaskin og tørketrommel kan benyttes mot betaling. Vi anbefaler at dere leier en bil under oppholdet, slik at dere enkelt kan komme dere rundt til de mange fantastiske dykke- og snorklestedene som Bonaire er verdenskjent for. For dykkere tilbyr vi pakker som inkluderer båtdykk og/eller luft til et ubegrenset antall dykk fra land. For de som ikke dykker, tilbyr vi pakker som inkluderer kajakktur i mangroveskogen, naturutflukt, sykkeltur med terrengsykkel, tur med havkajakk, og vindsurfing.
La Pura Vista

La Pura Vista Bonaire

Dette er en stor villa som ligger i et stille boligområde, på en høyde med panaramautsikt til havet og Klein Bonaire. Her oppe er luften friskere, noe man setter pris på i de varmeste periodene. La Pura Vista har meget god standard og består av fire hotellrom som alle har eget bad, aircondition, trådløst internett, TV, safe, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Rommene har direkte adgang ut mot felles svømmebasseng. Husets kjøkken er fullt utstyrt for selvhusholdning, og det finnes også grill og et stort, felles spisebord ute ved bassenget. Frokost er inkludert i våre priser, og det er også mulig å bestille en kokk til andre måltider. Regjøring av rom og villa blir gjort daglig, bortsett fra på søndager og helligdager. Skap til dykkerutstyr og rensetank er på plass.

Barn er kun tillatt hvis man leier hele villaen.
Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...