Dykkeferie på Bonaire

Bonaire har et av verdens fineste korallrev og et rikt undervannsliv. Vanntemperaturen ligger på mellom 25 og 29 grader året rundt, og sikten varierer mellom 30 og 55 meter. Siden 1979 er alt liv fra høyvannsmerket og ned til 60m beskyttet som en nasjonalpark. Det er over 86 offisielle steder å dykke og snorkle fra. Av disse kan 53 dykkes fra land, og de er merket med gule steiner langs veien. Disse dykkestedene ligger på Bonaires vestlige side og på den lille øya Klein Bonaire.

Dykkesentre finnes på våre bosteder og tilbyr alt fra leie av lufttanker og bly, til guidede turer fra land og båt. Det er også mulig å ta ulike dykkerkurs, men disse må bestilles på forhånd for å kunne garanteres. For deg som ikke har dykket før, vil vi anbefale et introduksjonsdykk med instruktør. På Bonaires østlige side er det for mye bølger og vind til å kunne dykke. Det er strenge regler for å skåne revet mest mulig, og alle som dykker må betale en avgift til nasjonalparken.


Våre bosteder på Bonaire
Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...