Oppdag den karibiske perlen Bonaire

Opplev Bonaires mangroveskog, grotter, rike fugleliv, havskilpadder, store saltbassenger, fantastiske snorkle og dykkesteder. I tillegg er Bonaire et av verdens beste steder for vindsurfing, og noen fine sandstrender finnes også.

Klikk her for å lese om utflukter på Bonaire..

Kajakk-tur i mangroveskogen: Turen går med en erfaren guide i kajakk gjennom mangroveskogen i Lac Bay. Mangroveskogen er viktig for Bonaires økosystem. I trærne er det fullt av fugler og du får også se pelikaner som fanger fisk.

Natur utflukt: Bonaire er kjent for sitt rike fugleliv. På denne turen tar en av Bonaires fremste biologer og ornitolog Jerry Ligon deg med rundt på øya. På turen får du se noen av øyas over 200 fuglearter. Mange av disse er vanskelige å se på egen hånd. Jerry forteller også en del om øyas natur og historie.

Sykkeltur: Denne turen går med terrengsykkel. Dette er en perfekt måte å se Bonaire på. Guiden forteller deg om øyas historie, kultur og natur. De som ønsker kan velge en litt vanskeligere tur inne i Washington-Slagbaai National Park.**

Kajakk-tur til Klein Bonaire: Tur på egenhånd med kajakk i sjøen over til øya Klein Bonaire. Klein Bonaire har fine steder å snorkle på, og øya besøkes årlig av skilpadder som legger sine egg her. For å dra på denne turen anbefaler vi at du har noe erfaring med kajakk i sjøen. Det tilbys også guidede kajakk turer til Klein Bonaire.

Grottetur: Turen går med en erfaren guide. Bonaire har over 200 grottesystemer. Grottene har fine stalagmitter, stalaktitter, tunneler og innsjøer. På turen er det mulig å snorkle i krystallklare underjordiske innsjøer. Grottene har ikke rekkverk, og det er litt klatring, men de fleste klarer disse turene.

Øytur: Dette er en fin måte å lære om Bonaires historie og kultur. Turen går innom øyas eldste by Rincon. Du får se gamle inskripsjoner etter indianerne, flamingoer på nært hold og besøk på en av øyas saltfabrikker. Det blir fotostopp over hele øya.

Landseiling: Seiling på land foregår i små kjøretøy med tre hjul og seil. Det er en egen bane for dette nordøst på øya. Denne turen passer for de fleste som liker litt fart og spenning.

Våre bosteder på Bonaire


Harbour Village Beach Club firestjerners pluss hotell

Harbour Village Beachclub Bonaire

Dette er det beste hotellet på Bonaire, og også det eneste med medlemskap i Small Luxury Hotels of the World. Harbour Village ligger på en nydelig hvit sandstrand og er bygget i typisk karibisk stil. Hotellet har tilsammen 40 rom og suiter, fordelt over 2 etasjer. Dette er et intimt hotell som passer fint for både par og barnefamilier. Deres aktivitetstilbud for barn mellom 5-12 år er spesielt verdt å merke seg. Det finnes også et 5-stjerners PADI dykkesenter på hotellet som tilbyr spennende dykkepakker for alle nivåer, og (nesten) alle aldersgrupper. Her går det fint å ta dykkesertifikat eller videre sertifisering.
Den Laman Condominiums

Den Laman Condominiums Bonaire

Den Laman betyr "ved havet" og er et leilighetsanlegg som ligger helt i vannkanten, med en liten hyggelig strand foran, hvor det er fint å bade og snorkle både for store og små. Leilighetene har høy standard med terrasse eller balkong, og er fullt utstyrte for selvhusholdning, med aircondition og gratis internett. Det finnes en trivelig restaurant i samme bygning med god mat og egen barnemeny. I tillegg holder et av de beste dykkesentrene på Bonaire til her. Leilighetene har inntil to soverom og kan ta opp til seks personer. Sengetøy, håndklær og rengjøring er inkludert. Profesjonell vaskemaskin og tørketrommel kan benyttes mot betaling. Vi anbefaler at dere leier en bil under oppholdet, slik at dere enkelt kan komme dere rundt til de mange fantastiske dykke- og snorklestedene som Bonaire er verdenskjent for. For dykkere tilbyr vi pakker som inkluderer båtdykk og/eller luft til et ubegrenset antall dykk fra land. For de som ikke dykker, tilbyr vi pakker som inkluderer kajakktur i mangroveskogen, naturutflukt, sykkeltur med terrengsykkel, tur med havkajakk, og vindsurfing.
La Pura Vista

La Pura Vista Bonaire

Dette er en stor villa som ligger i et stille boligområde, på en høyde med panaramautsikt til havet og Klein Bonaire. Her oppe er luften friskere, noe man setter pris på i de varmeste periodene. La Pura Vista har meget god standard og består av fire hotellrom som alle har eget bad, aircondition, trådløst internett, TV, safe, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Rommene har direkte adgang ut mot felles svømmebasseng. Husets kjøkken er fullt utstyrt for selvhusholdning, og det finnes også grill og et stort, felles spisebord ute ved bassenget. Frokost er inkludert i våre priser, og det er også mulig å bestille en kokk til andre måltider. Regjøring av rom og villa blir gjort daglig, bortsett fra på søndager og helligdager. Skap til dykkerutstyr og rensetank er på plass.

Barn er kun tillatt hvis man leier hele villaen.
Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...