Kombinasjon Bonaire og Curacao

Bonaire og Curacao ligger kun en 30 minutters flytur fra hverandre og er derfor enkle å kombinere. Start ferien på Bonaire med leiebil. Her kan man kjøre rundt for å se spennende natur, i tillegg til at man får enkel adgang til flotte dykkesteder. På Curacao kan man nyte late dager på en av de mange vakre strendene, eller man kan besøke hovedstaden, Willemstad, kjent for sine historiske bygninger fra kolonitiden.


Våre bosteder på Bonaire


Harbour Village Beach Club firestjerners pluss hotell

Harbour Village Beachclub Bonaire

Dette er det beste hotellet på Bonaire, og også det eneste med medlemskap i Small Luxury Hotels of the World. Harbour Village ligger på en nydelig hvit sandstrand og er bygget i typisk karibisk stil. Hotellet har tilsammen 40 rom og suiter, fordelt over 2 etasjer. Dette er et intimt hotell som passer fint for både par og barnefamilier. Deres aktivitetstilbud for barn mellom 5-12 år er spesielt verdt å merke seg. Det finnes også et 5-stjerners PADI dykkesenter på hotellet som tilbyr spennende dykkepakker for alle nivåer, og (nesten) alle aldersgrupper. Her går det fint å ta dykkesertifikat eller videre sertifisering.
Den Laman Condominiums

Den Laman Condominiums Bonaire

Den Laman betyr "ved havet" og er et leilighetsanlegg som ligger helt i vannkanten, med en liten hyggelig strand foran, hvor det er fint å bade og snorkle både for store og små. Leilighetene har høy standard med terrasse eller balkong, og er fullt utstyrte for selvhusholdning, med aircondition og gratis internett. Det finnes en trivelig restaurant i samme bygning med god mat og egen barnemeny. I tillegg holder et av de beste dykkesentrene på Bonaire til her. Leilighetene har inntil to soverom og kan ta opp til seks personer. Sengetøy, håndklær og rengjøring er inkludert. Profesjonell vaskemaskin og tørketrommel kan benyttes mot betaling. Våre priser inkluderer leiebil, slik at dere enkelt kommer dere rundt til de mange fantastiske dykke- og snorklestedene som Bonaire er verdenskjent for. For dykkere tilbyr vi pakker som inkluderer båtdykk og/eller luft til et ubegrenset antall dykk fra land. For de som ikke dykker, tilbyr vi pakker som inkluderer kajakktur i mangroveskogen, naturutflukt, sykkeltur med terrengsykkel, tur med havkajakk, og vindsurfing.
La Pura Vista

La Pura Vista Bonaire

Dette er en stor villa som ligger i et stille boligområde, på en høyde med panaramautsikt til havet og Klein Bonaire. Her oppe er luften friskere, noe man setter pris på i de varmeste periodene. La Pura Vista har meget god standard og består av fire hotellrom som alle har eget bad, aircondition, trådløst internett, TV, safe, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Rommene har direkte adgang ut mot felles svømmebasseng. Husets kjøkken er fullt utstyrt for selvhusholdning, og det finnes også grill og et stort, felles spisebord ute ved bassenget. Frokost er inkludert i våre priser, og det er også mulig å bestille en kokk til andre måltider. Regjøring av rom og villa blir gjort daglig, bortsett fra på søndager og helligdager. Skap til dykkerutstyr og rensetank er på plass.

Barn er kun tillatt hvis man leier hele villaen.
Våre bosteder på Curacao


Papagayo Beach Resort Curacao firestjerners pluss hotell

Papagayo Beach & Lounge Resort Curacao

Papagayo Beach Resort Curacao ligger på en høyde, rett ovenfor Jan Thiel stranden, og består av 75 villaer som har hage- eller havutsikt, to soverom med airconditioning og separate bad. I tillegg finnes det 5 Royal Villas med 4 soverom, havutsikt og eget basseng. Alle villaene er lekkert innredet og har TV, gratis trådløst internett, samt fullt utstyrt kjøkken med kjøl/frys, komfyr med kombinert varmluft/micro/grillfunksjon, kaffemaskin, vannkoker og brødrister. Papagayos restaurant, Seasons, regnes som en av de beste på Curacao, i tillegg er det også en restaurant på Papagayo Beachclub. Frokost er inkludert i våre priser, men man kan også velge å lage all mat selv.
Avila Beach Hotel Curacao firestjerners hotell

Avila Beach Hotel Curacao

Avila Beach Hotel Curacao ligger rett på en vakker, privat sandstrand, bare fem minutter fra hovedstaden Willemstad. Den eldste delen av hotellet er en historisk bygning som opprinnelig var guvernørresidens på 1700-tallet. Hotellet har blitt utvidet gjennom årene, og har idag flere anneks som alle har sin unike stil. Denne spesielle atmosfæren er med på å gjøre Avila til ett av Curacaos beste hoteller. Maten holder høy standard, og hotellet er også kjent for sin bluesrestaurant hvor det er levende musikk to ganger i uken.

Lions Dive & Beach Resort Curacao firestjerners hotell

Lions Dive & Beach Resort Curacao

Lions Dive & Beach Resort er et av våre mest populære hoteller på Curacao, og ligger på en av øyas fineste strender. Seaquarium & Dolphin Academy er forøvrig hotellets nærmeste naboer og utmerket å besøke når man ønsker et avbrekk fra strandlivet. I tillegg til den fine stranden har hotellet også et 50 meters svømmebasseng. Det finnes et PADI Ocean Encounters dykkesenter ved stranden. To barn under 12 år bor gratis når de deler rom med foreldrene. Litt større familier kan bo i hotellets nye leiligheter som har plass til inntil seks personer.

Hilton Curacao Resort firestjerners hotell

Hilton Curacao Resort

Dette er et av de eldste hotellene på Curacao, bygd på et nederlandsk fort fra 15-hundretallet ved Piscadera Bay, med to private sandstrender. Hotellet har tre restauranter og to barer, et stort svømmebasseng, barneklubb og eget barnebasseng, minigolf, tennisbaner, dykkesenter, The Colour of People Spa og et Hilton LivingWell treningssenter. Alle rom ble totalrenovert i 2013.


Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...