Familieferie på Curacao

14 netter fra kr 52.589,- for
2 voksne og 2 barn med frokost inkludert

Curacao passer for familier på utkikk etter en spennende øy med vakre strender. Her er det noe å finne på for både voksne og barn. Øya er preget av sin nederlandske arv og sin nærhet til Sør Amerika, blandet med karibisk atmosfære. Curacao er populær blant familier og har et bra tilbud av hoteller med store leiligheter og villaer.


Barnas favoritt er Curacao Sea Aquarium der de kan se eksotiske fisker, haier, skilpadder og sjøløver. Sammen med akvariet ligger Dolphin Academy. Her er det mulig å se delfinene trene og lære mer om disse fascinerende dyrene. Litt større barn og voksne kan svømme med delfiner; en opplevelse vi anbefaler på det varmeste.Litt mindre barn kan bli med på «Dolphin Encounter» hvor de kan klappe og bli mer kjent med delfinene.

Hovedstaden Willemstad er verd et besøk og byens historiske sentrum er typisk karibisk fra kolonitiden.

Papagayo Beach Resort Curacao firestjerners pluss hotell


Papagayo Beach & Lounge Resort Curacao

Papagayo Beach Resort Curacao ligger på en høyde, rett ovenfor Jan Thiel stranden, og består av 75 villaer som har hage- eller havutsikt, to soverom med airconditioning og separate bad. I tillegg finnes det 5 Royal Villas med 4 soverom, havutsikt og eget basseng. Alle villaene er lekkert innredet og har TV, gratis trådløst internett, samt fullt utstyrt kjøkken med kjøl/frys, komfyr med kombinert varmluft/micro/grillfunksjon, kaffemaskin, vannkoker og brødrister. Papagayos restaurant, Seasons, regnes som en av de beste på Curacao, i tillegg er det også en restaurant på Papagayo Beachclub. Frokost er inkludert i våre priser, men man kan også velge å lage all mat selv.
Lions Dive & Beach Resort Curacao firestjerners hotell


Lions Dive & Beach Resort Curacao

Lions Dive & Beach Resort er et av våre mest populære hoteller på Curacao, og ligger på en av øyas fineste strender. Seaquarium & Dolphin Academy er forøvrig hotellets nærmeste naboer og utmerket å besøke når man ønsker et avbrekk fra strandlivet. I tillegg til den fine stranden har hotellet også et 50 meters svømmebasseng. Det finnes et PADI Ocean Encounters dykkesenter ved stranden. To barn under 12 år bor gratis når de deler rom med foreldrene. Litt større familier kan bo i hotellets nye leiligheter som har plass til inntil seks personer.
Hilton Curacao Resort firestjerners hotell


Hilton Curacao Resort

Dette er et av de eldste hotellene på Curacao, bygd på et nederlandsk fort fra 15-hundretallet ved Piscadera Bay, med to private sandstrender. Hotellet har tre restauranter og to barer, et stort svømmebasseng, barneklubb og eget barnebasseng, minigolf, tennisbaner, dykkesenter, The Colour of People Spa og et Hilton LivingWell treningssenter. Alle rom ble totalrenovert i 2013.Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...