Bryllupsreise til Mauritius

Nedenfor finner du hoteller med forskjellig standard og prisklasser. Vi har selv bodd på samtlige hoteller, i tillegg til at vi regelmessig er innom på inspeksjon. Alle priser inkluderer - i tillegg til hotelloppholdet - fly og avgifter, transport med egen sjåfør tur/retur mellom flyplassen og hotellet, samt oppfølging fra våre lokale representanter mens dere er på Mauritius.

Merville Beach Hotel Mauritius trestjerners pluss hotell


Merville Beach Hotel Mauritius

Dette er vårt rimeligste valg på Mauritius. Det betyr selvfølgelig ikke at hotellet er dårlig, for også dette hotellet tilbyr den gode maten og servicen som Mauritius er kjent for. Merville Beach ligger på nordvestkysten av Mauritius, med kort avstand til det lille tettstedet Grand Baie hvor det finnes uteliv og shopping. Dere kan velge mellom tre spisesteder for lunsj, blant dem en pizzeria, og en restaurant hvor det serveres frokost, samt middag fra buffet eller en "set menu". Alle rom og bungalower har balkong eller terrasse som vender mot sjøen, aircondition, gratis trådløst internett, minibar, safe, hårføner og TV. Rommene er enkle, pent innredet og holdt i lyse farger. Hotellet har et Spa og et treningssenter. Inkluderte aktiviteter er strandvolleyball, yogatimer, tennis, vindsurfing, pedalbåt, kajakk, aqua gym, seiling, snorkling, turer med glassbunnbåt og vannski. Mot et tillegg kan dere bli med på utfukt for å se (og kanskje svømme med) delfiner, dykke, dra på havfiske, og være med på båtturer med katamaran eller speedbåt, i tillegg til å leie sykler for å utforske øya på egenhånd. Frokost og middag er inkludert i våre priser, mens "all inclusive" kan bestilles mot et tillegg.
Hotellet tilbyr rabatt ved feiring av runde bryllupsdager, fra 10-års bryllupsdag, og deretter hvert femte år.

Bryllupsreise fordeler:
- En spesialarrangert romantisk middag.
- En flaske musserende vin.
- Noen hyggelige overraskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise.

Paradise Cove Boutique Hotel firestjerners hotell


Paradise Cove Boutique Hotel Mauritius

Dette er et romantisk hotell kun for voksne, med en unik beliggenhet i en liten bukt (se oversiktsbildet), helt i nord på Mauritius. Her er det fine snorkleforhold og alltid stille vann. Alle 67 rom og suiter er innredet i moderne, tropisk stil, sammen med resten av hotellet som også er meget innbydende. Spennende mat og drikke serveres fra 4 restauranter og 2 barer. Her finnes et Spa i tillegg til inkluderte aktiviteter som vannski, to opplyste tennisbaner, glassbunnbåt, vindsurfing, pedalbåter, kajakker, stand up padle og snorkling. Mot tillegg tilbys det bl.a. aktiviteter som katamaranturer, dykking (med og uten instruktør/guide), havfiske, kitesurfing og parasailing. Våre priser inkluderer frokost og middag, mens "all inclusive" kan bestilles mot et tillegg.


Bryllupsreise fordeler:
- En spesialarrangert romantisk middag.
- En flaske musserende vin på rommet ved ankomst.
- En spesialarrangert romantisk frokost.
- Instruksjon for å lære å mikse eksotiske drikker.
- Noen hyggelige overraskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise.

Shanti Maurice fem stjerners hotell


Shanti Maurice A Nira Resort Mauritius

Er medlem av Design Hotels og ligger på en nydelig strand på den sørlige kysten av Mauritius. Dette er et flott alternativ for en romantisk ferie, og kombinerer en rolig atmosfære med gode muligheter for spennende aktiviteter. Hotellet er kjent for sitt store NIRA SPA, faktisk et av de største i Det indiske hav. Selve hotellet er relativt lite, med tilsammen 61 romslige suiter og villaer. Junior Suitene (81m2) er plassert i små villaer med fire suiter i hver villa. Suitene på bakkeplan kalles Ocean Front og har utedusj, i tillegg til direkte adgang til stranden, mens suitene i andre etasje kalles Ocean View og har store balkonger med flott sjøutsikt. Frokost og middag er inkludert i prisen, og serveres som "a la carte" (ikke buffet). Maten holder meget høy standard, og det legges spesiell vekt på sunn mat, laget av mest mulig lokale ingredienser. Hotellet dyrker sine egne urter og grønnsaker, og av de mer spesielle kulinariske opplevelser som tilbys, må vi nevne middagene som serveres på La Kaze Mama. Her får dere oppleve lokal mat med urter fra hotellets egen grønnsakshage, tilberedt under ledelse av moren til hotellets regnskapsfører.
Prisene kan også benyttes ved feiring av runde bryllupsdager fra 5-års bryllupsdag.

Bryllupsreise fordeler:
- En flaske musserende vin på rommet ved ankomst.
- En spesialarrangert romantisk middag (uten drikke).
- En massasje for dere begge i Nira Spa.
- Gratis oppgradering til neste romkategori, hvis det er ledig ved innsjekking.
- Noen hyggelige overraskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise.

LUX* Le Morne femstjerners hotell


LUX* Le Morne Hotel Mauritius

LUX* Le Morne ligger ved foten av det majestetiske Le Morne fjellet på sørvestkysten av Mauritius. Hotellet har en flott beliggenhet ved en 600 meter lang, hvit sandstrand. Her er det fint både å bade og snorkle. Alle rom og suiter er smakfullt innredet med god plass og et stort utvalg av fasiliteter. Le Morne har fire svømmebasseng, hvorav et er barnebasseng, og flere restauranter og barer. Hvis dere liker Thai mat, bør dere besøke Nipa som tilbyr gourmetmat, samtidig som dere kan oppleve en fantastisk utsikt over lagunen. Hotellet har også en restaurant på stranden for lunsj og middag. Der tilbys sunne og smakfulle matretter. Hotellets Spa har blant annet massasje, manikyr og pedikyr, dampbad, badstue, boblebad og frisør. Av inkluderte aktiviteter på hotellet kan nevnes vannsport som vindsurfing, pedal-båt, glassbunn-båt og vannski. Dykking, katamaranturer og havfiske tilbys mot et tillegg. Inkluderte aktiviteter på land er gym, bordtennis, tennis, strand volleyball og boccia. Dere kan leie sykler og spille golf mot et tillegg. Frokost og middag er inkludert i våre priser, mens "all inclusive" kan bestilles mot et tillegg.

Bryllupsreise fordeler:
- En flaske musserende vin på rommet, en "honeymoon cake" og et matlagingskurs (frivillig).
- En spesialarrangert romantisk middag (uten drikke).
- Noen hyggelige overraskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise.

Dette tilbudet kan også benyttes ved feiring av runde bryllupsdager, fra 5-års bryllupsdag, og deretter hvert femte år.

Constance Belle Mare Plage femstjerners hotell


Constance Belle Mare Plage

Dette hotellet ligger ved en to kilometer lang strand med nydelig hvit sand. Et av våre favoritthoteller på østkysten av Mauritius. Hotellet gikk gjennom en omfattende renovering i 2016, og resultatet mener vi ble særdeles vellykket. Alle rom er vendt mot havet og har balkong eller terrasse, i tillegg til villaer med egne svømmebasseng. Plasseringen ved Belle Mare gir gode forhold for svømming og vannsportaktiviteter, blant annet kajakk, seiling, windsurfing, vannski og snorkling. Hotellet har fire svømmebasseng, SPA, treningssenter med blant annet yogatimer, fire tennisbaner og to golfbaner hvor hotellets gjester spiller gratis. Det tilbys golfkurs, enten alene eller gruppevis. Constance Belle Mare Plage har sju restauranter og seks barer, to av dem tilknyttet golfbanene.

Bryllupsreise fordeler:
- En flaske musserende vin og kanapeer på rommet ved ankomst.
- En spesialarrangert romantisk middag.
- Noen hyggelige overraskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise.

Angsana Balaclava Mauritius fem stjerners hotell


Angsana Balaclava Mauritius

Romantisk lite luksushotell som ligger på en vakker, hvit sandstrand ved Turtle Bay. Angsana Balaclava åpnet i 2011 og har 52 suiter og villaer, som alle er luksuriøst innredet. Suitene er meget romslige (de minste er 72m2), og de fleste har også basseng på balkong eller terrasse. Arkitekturen er asiatisk med afrikansk påvirkning. Blant fasilitetene finnes to barer og restauranter, Angsana Spa med et stort utvalg av behandlinger, fitnessrom, yoga- og aerobictimer, i tillegg til vannaktiviteter som vannski, seiling, turer med glassbunnbåt og vindsurfing. Det tilbys også kurs i mauritisk folkedans og matlaging.
Prisene kan også benyttes ved feiring av runde bryllupsdager fra 5-års bryllupsdag.

Bryllupsreise fordeler:
- En flaske musserende vin ved ankomst.
- En 30 minutters "Hydro Experience" i Angsana Spa for dere begge.
- En romantisk middag på stranden, spesialarrangert for dere.
- Noen hyggelige overraskelser forbeholdt hotellets gjester på bryllupsreise.

The Oberoi Mauritius fem stjerners hotell


Oberoi

Dette er et nydelig luksushotell, og utvilsomt et av de aller beste på Mauritius. Flott beliggenhet, med 600 meter strandlinje ved Turtle Bay på nordvestkysten av Mauritius. The Oberoi Mauritius har 71 rom og villaer, en luksuriøs og avslappende atmosfære med vennlig service og utsøkt mat. Alt i en klassisk innpakning som gjør oppholdet til en nytelse og et garantert deilig minne. Å oppleve solnedgangen herfra, etterfulgt av en romantisk middag når hotellet på kvelden er opplyst av fakler, vil imponere selv de mest blaserte. Aktiviteter som er inkludert i prisen omfatter blant annet tennis, fitness-senter, vannski, vindsurfing, laser-seiling, katamaran-seiling, sjø-kajak og snorkling. Våre priser inkluderer rabatter fra hotellet, samt frokost og middag. Det betales ikke tillegg for å få servert maten på rommet. Be gjerne om pris for villakategorier, eventuelt kortere eller lengre opphold.
Disse prisene kan også benyttes når man feirer runde bryllupsdager. Hotellet gir ingen rabatter i forbindelse med julen.

Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...