Rundreise Buenos Aires – Estancia og Iguazu

13 dager / 12 netter

Start reisen din i Buenos Aires, ofte omtalt som «Sør-Amerikas Paris». Fortsett til pampasen utenfor Buenos Aires og bo på en typisk argentinsk estancia. Her kan du slappe av i landlige omgivelser, ri, gå turer og spise tradisjonell argentinsk mat rett fra grillen. Fra den avslappende tilværelsen på estanciaen går turen videre til et av verdens mest spektakulære naturopplevelser, fossefallene i Iguazu. Iguazufallene ligger på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay.

På denne turen besøker man både den brasilianske og den argentinske siden av Iguazu. Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Vi har satt opp noen priseksempler under. Be gjerne om tilbud på andre romtyper, et annet antall netter eller antall personer.

Dag 1 Buenos Aires
Ved ankomst til flyplassen i Buenos Aires blir du møtt av vår lokale representant og kjørt til hotellet. Overnatting i et Superior rom på Hotel Madero Buenos Aires
Dag 2 Buenos Aires
Etter frokost blir det en halvdags byrundtur i Buenos Aires. Turen gir deg en god oversikt over denne spennende byen. Blant høydepunktene er 1. mai plassen med presidentpalasset, La Casa Rosa. Balkongen i palasset er kjent for mange gjennom filmmusikalen Evita om Juan og Eva Peron. Bydelen La Boca er kjent for sine tangodansere og de fargerike husene. Fotballaget Boca Juniors er La Bocas store helter, og Maradona dyrkes fremdeles sammen med Evita og tangoens far Carlos Gardel.
Måltider: Frokost
Dag 3 estancia
Etter frokost blir du hentet på hotellet og kjørt til Estancia Bella Vista de Guerrero utenfor Buenos Aires.
Måltider: Frokost, lunsj og middag
Dag 4 estancia
Dagen er til egen disposisjon.
Måltider: Frokost, lunsj og middag
Dag 4 estancia
Dagen er til egen disposisjon.
Måltider: Frokost, lunsj og middag
Dag 5 til Iguazu
Etter frokost forlater dere estanciaen og blir kjørt til Buenos Aires flyplass for å fly til Iguazu. Selve fossefallet befinner seg rent fysisk i Argentina og på denne siden kan du gå rundt mellom de tordnende vannfallene, eller ta en båttur til munningen og besøke den nærliggende nasjonalparken. Fra den brasilianske siden har du den beste utsikten over fossefallene. Overnatting i et Falls View rom på Sheraton Iguazu Resort i rom med utsikt mot Iguazu- fossene.
Måltider: Frokost
Dag 6 Iguazu
Utflukt med egen guide til den brasilianske siden av Iguazu. Turen går over broen som forbinder Argentina med Brasil. Resten av dagen til egen disposisjon. Overnatting på Sheraton Iguazu Resort
Måltider: Frokost
Dag 7 Iguazu
Utflukt med egen guide til den argentinske siden av Iguazu. Her er det fullt av gangveier og trapper som fører deg til ulike steder i fossefallene. Turen avsluttes med en spennende båttur hvor du kommer tett inntil bunnen av fallene. OBS: Du må regne med å gå ned en del bratte trapper for å komme til båtene - ta med ekstra klesskift. Resten av dagen er til egen disposisjon. Overnatting på Sheraton Iguazu Resort
Måltider: Frokost
Dag 8 Iguazu til Buenos Aires
Transport fra hotellet til Puerto Iguazo for å fly tilbake til Buenos Aires. Transport fra flyplassen i Buenos Aires til hotellet. Resten av dagen er til egen disposisjon. Overnatting i et Classic rom på Mine Hotel Buenos Aires
Måltider: Frokost
Dag 9 Buenos Aires
Formiddagen til egen disposisjon. Om kvelden blir du hentet fra hotellet og kjørt til Esquina Carlos Gardel, hvor det blir tangoshow med middag. Dette storslåtte showet har noen av argentinas mest fremragende dansere og orkestre. Overnatting på Mine Hotel Buenos Aires.
Måltider: Frokost og middag
Dag 10 Buenos Aires
Dagen til egen disposisjon. Overnatting på Mine Hotel Buenos Aires.
Måltider: Frokost
Dag 11 Buenos Aires
Dagen er til egen disposisjon. Overnatting på Mine Hotel Buenos Aires.
Måltider: Frokost
Dag 12 avreise Buenos Aires
Du blir hentet på ditt hotell og kjørt til flyplassen.
Måltider: Frokost

Andre reiser som også inkluderer Argentina

  • Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro
    Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro

    15 dager / 14 netter fra kr. 92.200,- for to personer i dobbeltrom

    Her får dere oppleve tango i tangoens hovedstad, beskue ett av verdens vakreste underverk fra både argentinsk og brasiliansk side, samt kose dere noen dager på stranden i verdensmetropolen Rio de Janeiro. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter og guider.
    Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...