Buenos Aires – Peninsula Valdes – Mendoza

13 dager / 12 netter

Denne turen tar deg til Peninsula Valdes på østkysten av Patagonia. Her får du oppleve hvaler, delfiner, sjøelefanter, sjøløver og en koloni på over en halv million pingviner. I Mendoza kan du nyte et glass vin på en herregård og se Andesfjellene i horisonten. Du får besøke noen av områdets beste vingårder og nyte et tradisjonelt asado måltid. Turen avsluttes i Buenos Aires der du får besøke de ulike bydelene, oppleve et fantastisk tangoshow, og shoppe i de mange butikkene.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Vi har satt opp noen priseksempler under. Be gjerne om tilbud på andre romtyper, et annet antall netter eller antall personer.
Dag 1
Ved ankomst til flyplassen i Buenos Aires blir du møtt av vår lokale representant og kjørt til hotellet.
Overnatting på 725 Continental Hotel
Dag 2 Buenos Aires
Etter frokost blir det en halvdags byrundtur i Buenos Aires. Turen gir deg en god oversikt over denne spennende byen. Blant høydepunktene er 1. mai plassen med presidentpalasset, La Casa Rosa. Balkongen i palasset er kjent for mange gjennom filmmusikalen Evita om Juan og Eva Peron. Bydelen La Boca er kjent for sine tangodansere og de fargerike husene. Fotballaget Boca Juniors er La Bocas store helter, og Maradona dyrkes fremdeles sammen med Evita og tangoens far Carlos Gardel.
Måltider: Frokost
Dag 3 Buenos Aires til Puerto Madryn / Peninsula Valdes
Transport til flyplassen i Buenos Aires for å fly til Trelew. Transport fra Trelew til Puerto Madryn tar ca 1 time. Dyrelivet på og rundt Valdes-halvøya er unikt. Her kan du på nært hold oppleve hval og pingviner; delfiner, sjøelefanter, sjøløver og fugler.
Overnatting på Hotell Territorio Puerto Madryn.
Dag 4 Puerto Madryn / Peninsula Valdes
Heldagsutflukt til Peninsula Valdes. Turen starter i buss med besøk blant annet i besøkssenteret for området. Fra den lille byen Piramides Por går turen videre i småbåter. I perioden juni til desember er det vanlig å se sørkaperhvaler og spekkhoggere. Er du heldig får du komme nesten helt inn på de fredelige sørkaperhvalene. En Sørkaper kan bli mellom 14 og 18 meter lang og veie over 63 tonn. Du får også sett mange delfiner, sjøelefanter og sjøløver som holder til i området hele året.
Overnatting på Hotell Territorio Puerto Madryn.
Måltider: Frokost og lunsj
Dag 5 Puerto Madryn / Punta Tombo
Etter frokost går turen 200 km sørover fra Puerto Madryn til Punta Tombo, som er verdens største koloni av Magellan-pingviner. Over en halv million pingviner kommer til området mellom november og mars. I Punta Tombo Penguin Wildlife Reserve får du en enestående mulighet til å ta del i et pingvinsamfunn, ved å spasere blant dem, observere deres aktiviteter, og studere deres pompøse gange; se hvordan de bygger reder og klekker ut sine små blant buskene, og beundre svømmeferdighetene deres på litt større avstand. Det ble også tid til stopp i Gaiman-kolonien som ble etablert av walisiske immigranter på 18. og 19. hundretallet. Her blir det mulig å smake på walisisk te for de som ønsker.
Overnatting på Hotell Territorio Puerto Madryn.
Måltider: Frokost
Dag 6 Puerto Madryn til Mendoza
Avreise fra Puerto Madryn til Trelew for å fly til Mendoza via Buenos Aires.Transfer til et populært landlig område utenfor Mendoza. Finca Adalgisa er en vingård/herregård fra 19. hundretallet. Idag drives Finca Adalgisa av en familie, og gården er gjort om til hotell. De har fremdeles en liten produksjon av vin som kommer gjestene til gode. Rundt Finca Adalgisa kan du fritt spasere langs de lange alleene, eller du kan nyte utsikten over vinrankene med Andesfjellene som bakgrunn fra en hengekøye.
Overnatting på Finca Adelgisa
Måltider: Frokost
Dag 7 Mendoza
Etter frokost blir du hentet for en heldagstur med egen guide opp til Andesfjellene. Turen følger først Mendozaelven på vei mot den majestetiske Cordon Del Plata fjellkjeden. Er det klart vær kan du se Aconcagua, som er den høyeste fjelltoppen på den vestlige halvkule (6962 m.o.h.). Turen tar deg med til flere fjelllandsbyer over 3000 m.o.h. og til Puente del Inca som ble brukt som stoppested for de som passerte fjellene på vei til Chile i begynnelsen av 19. hundretallet. Puente del Inca er også kjent for sine varme kilder.
Overnatting på Finca Adalgisa
Måltider: Frokost
Dag 8 Mendoza
Dagen til egen disposisjon. Middag om kvelden på en av Mendozas mest kjente og særegne restauranter. Her serverer de et stort utvalg av tradisjonell gauchomat. Middagen starter med mange ulike pølser, oster og andre småretter; etterfulgt av nybakte Empanadas og hovedrett. Ikke glem å smake på argentinsk dessert med Dulce de leche saus.
Overnatting på Finca Adalgisa
Måltider: Frokost og middag.
Dag 9 Mendoza
Etter frokost blir du hentet for en vintur med egen guide. Du får omvisning og vinsmaking på flere lokale vingårder. Ønsker du å få med deg innhøstingen av druer, skjer denne normalt i månedskifte februar/mars. Turen avsluttes på en av Mendozas mest kjente vingårder, Familia Zuccardi, som er familiedrevet og har produksjon av rød, hvit, muserede og dessertviner. De har også en god restaurant der de serverer tradisjonelt Argentinsk Asado.
Overnatting på Finca Adalgisa
Måltider. Frokost og lunsj
Dag 10 Mendoza til Buenos Aires
Avreisetransfer fra Finca Adalgisa til flyplassen i Mendoza. Fly til Buenos Aires. Ankomsttransfer fra flyplassen i Buenos Aires og til 725 Continental Hotel.
Overnatting på 725 Continental Hotel
Måltider: Frokost
Dag 11 Buenos Aires
Formiddagen til egen disposisjon. Om kvelden blir du hentet fra hotellet og kjørt til Esquina Carlos Gardel, hvor det blir tangoshow med middag. Dette storslåtte showet har noen av Argentinas mest fremragende dansere og orkester.
Overnatting på 725 Continental Hotel.
Måltider: Frokost og middag
Dag 12 Buenos Aires
Dagen til egen disposisjon.
Overnatting på 725 Continental Hotel
Måltider: Frokost
Dag 13 Buenos Aires
Du blir hentet på ditt hotell og kjørt til flyplassen.
Måltider: Frokost

Priseksempler:

Vennligst ta kontakt for pris

Andre reiser som også inkluderer Argentina

  • Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro
    Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro

    15 dager / 14 netter fra kr. 92.200,- for to personer i dobbeltrom

    Her får dere oppleve tango i tangoens hovedstad, beskue ett av verdens vakreste underverk fra både argentinsk og brasiliansk side, samt kose dere noen dager på stranden i verdensmetropolen Rio de Janeiro. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter og guider.
    Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...