Chapada dos Veadeiros - Brasilias nasjonalpark

3 dager / 2 netter

Her kan du bade i varme kilder, eller i naturlige badebasseng under flotte fosser. På denne turen får du med deg høydepunktene fra Chapada dos Veadeiros nasjonalpark på en måte som er tilpasset de som ønsker å oppleve uten å streve for mye. Turen passer også for barn over 5 år som er vant til å gå selv.
Dag 1 Vale da Lua
Ankomst flyplassen i Brasilia (før klokken 10). Transfer fra Brasilia til Alto Paraiso (3 timer). Lunsj i Alto Paraiso. Guidet tur til Vale da Lua, en helt spesiell måneformet klippe som er formet av elven San Miguels kraft. Transfer til São Jorge, 38 km unna. Innsjekking på valgt lodge. Utflukt for å se på solnedgangen. Middag i São Jorge.
Dag 2 Nasjonalparken
Frokost på din lodge i São Jorge. Dagstur til fots (8 km) i Chapada dos Veadeiros Nasjonalpark. Veien følger en gammel gangsti som ble brukt av minearbeiderne som arbeidet i kvartsminene som la grunnlaget for tettstedet São Jorge. Stien fører oss forbi en variert vegetasjon, typisk for høylandet. Vi stopper for å ta et bad og litt vannmassasje under Pedreiras-fossen som er en av hovedattraksjonene i nasjonalparken. Fossen ligger midt i klippedalen, der Rio Preto styrter nedover i serier av fosser og naturlige badebassenger. Etter en grillet lunsj vender du tilbake langs en smal sti som skinner av biter av kvartskrystaller. Besøk til de deilige varme kildene ved Agua Quente like ved.  Middag i São Jorge.
Dag 3 Almécegas-fossen og retur.
Frokost på din lodge i São Jorge. Biltur til gården São Bento. Ca 2,5 km gange til den vakre Alemcegas-fossen med dens 50 meter høye fall, og deretter til en litt mindre foss der man kan bade i et naturlig basseng. Lunsj i Alto Paraiso. Transfer til Brasilia (3 timer.)

Denne pakken selges i kombinasjon med andre deler av Brasil. Be om tilbud!


Reiser som også inkluderer Brasil

  • Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro
    Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro

    15 dager / 14 netter fra kr. 92.200,- for to personer i dobbeltrom

    Her får dere oppleve tango i tangoens hovedstad, beskue ett av verdens vakreste underverk fra både argentinsk og brasiliansk side, samt kose dere noen dager på stranden i verdensmetropolen Rio de Janeiro. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter og guider.
    Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...