Amazonas økopark lodge

4 dager / 3 netter

Amazonas Ecopark Lodge ligger 1/2 time med regional båt fra Hotel Tropicals brygge i Manaus. Med totalt 20 bungalower, hver med tre leiligheter som alle inneholder air-conditioning, vifter og eget bad med varmt vann. Her kan du fiske piraja, vandre i jungelen og padle kano, eller besøke lodgens private apejungel, som er unik i Amazonas.
Dag 1
Henting og transfer til lodgen, innsjekking og tildeling av rom. Lunsj. Besøk hjemme hos innfødte, med muligheter til å fiske piraja. Middag.  Kveldstur med kano for å se på alligatorer. Overnatting på lodgen.
Dag 2
Frokost og “naturvandring”. Lunsj. Ettermiddagen til egen disposisjon. Middag og overnatting på lodgen.
Dag 3
Frokost og besøk i “apejungelen”. Lunsj. Kanoutflukt, for å studere det lokale plante- og dyreliv.  Middag og overnatting i lodgen.
Dag 4
Frokost, utsjekking kl. 9.30. Fulldagstur til “Meeting of the waters”, der elevene Rio Negro og Solimões møtes. Lunsj på en flytende restaurant. Transfer til flyplassen.

Denne pakken selges i kombinasjon med andre deler av Brasil. Be om tilbud!
Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...