Amazon Clipper Cruise

4 dager / 3 netter

En amazonasclipper er en typisk elvebåt med to dekk, som er designet spesielt for cruisetrafikk på Amazonas og dens mange sideelver.
Dag 1
Manaus. Møt skipets besetning i lobbyen på Hotel Tropical kl. 14.30. Seil til Ariauelven, en sideelv til Rio Negro. Sent på ettermiddagen kan du nyte en kanotur. Middag.
Dag 2
Etter frokost arrangeres det en guidet vandring gjennom skogen, hvor du kan utforske det lokale dyre- og plantelivet. Du vil også få besøke en “caboclofamilie”, der du får muligheten til å observere den lokale befolkningens levemåte, se hvordan man tilbereder cassavamel (den viktigste næringskilden i Amazonas), samt lære om helse- og utdanningssystemene. Lunsj, og båttur gjennom Anavilhanas-arkipelet, verdens største ferskvannsarkipel. Besøk landsbyen Novoo Airao, der clipperen ble bygget, og der det finnes et  båtbyggeri i rask vekst, et sagbruk og et livlig marked.  Etter middag kan du være med på “alligatortitting”.
Dag 3
Om morgenen drar båten til Praia Grande eller en annen hvit sandstrand, der du både vil kunne ta en dukkert og undersøke hva som gror i sandete områder. Du kan også ta en kanotur på innsjøen. Etter lunsj stopper vi ved Paricatuba-samfunnet for å se på de gamle forlatte bygningene fra gummiproduksjonens glanstid, som nå er overgrodde med viltvoksende fikentrær. Middag.
Dag 4
En kanotur ved soloppgang, for å se på det yrende fuglelivet. Retur til skipet for frokost og transport tilbake til Manaus. Vi kommer tilbake til bryggen ved Hotel Tropical ca. kl. 11.30.

Denne pakken selges i kombinasjon med andre deler av Brasil. Be om tilbud!
Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...