Pousada Rio Mutum - Våtmarkene i vest regionen

4 dager / 3 netter


Ordet Pousada betyr «hvilested». Og Pousada do Rio Mutum er konstruert i henhold til internasjonale standarder som hensyntar kravene til moderne øko-turisme og sportsfiske. Rio Mutum ligger mellom innsjøene Sia Mariana og Chacorore, innenfor en av de vakreste regioner av Pantanal Mato Grosso.
Dag 1 Cuiaba til Pantanal
Du blir møtt ved ankomst til Cuiaba flyplass, og får nødvendig assistanse.  Transfer til lodgen Pousada Rio Mutum. På veien kjører vi gjennom den lille landsbyen Mimoso, der Candido Rondon, som ledet flere ekspedisjoner i Brasils grenseområder i det tidlige 20. århundre, ble født.  Vi ankommer hotellet til middag (mottakelse med velkomstdrink). Etter middag blir du vist rundt på hotellet og får programmet for de neste dagene.
Dag 2 Pantanal
Etter frokost blir det en økologisk vandring gjennom Pantanals villmark. På veien besøker vi noen av de lokale bostedene der de innfødte “caboclos” bor i hytter dekket med palmeblader. Du får oppleve dette folkets gjestfrihet og vil bli tilbudt en drikk av ekte “guarana”. Lunsj på lodgen. Etter lunsj, tur til hest gjennom det typiske landskapet. Mottakelse på en kvegfarm som ligger ved innsjøen Sia Mariana, der vi opplever solnedgangen. Retur til hotellet med båt. Fra båten er det mulighet for å fiske piranja.
Dag 3 Pantanal – Mutum Lodge
Etter frokost drar vi med båt til en “corixo” som ligger ved starten på en 15 km lang vandrevei som ender i Chacororé-bukten. Lunsj serveres på lodgen. Om ettermiddagen vil båt eller bil ta deg med til elven Mutum for en fotosafari ved denne nesten uutforskete delen av elven. En båttur gir oss muligheten til virkelig å komme Pantanal tett innpå livet.
Dag 4 Pantanal til Cuiaba
Etter frokost returnerer vi til flyplassen for hjemreise.

Denne pakken selges i kombinasjon med andre deler av Brasil. Be om tilbud!
Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...