Costa Rica Høydepunkter

Rundreise 10 dager / 9 netter

San Jose | Tortuguero | Arenal | Monteverde
Costa Rica byr på noe av det mest fantastiske man kan tenke seg av naturopplevelser, og på denne rundreisen får dere oppleve noen av de største. Turen starter i San Jose, går videre gjennom tåkeskogen og ned til Tortuguero Nasjonalpark og regnskogen. Videre til Arenal med sin aktive vulkan og varme kilder, deretter til tåkeskogreservatet Monteverde hvor dere får oppleve jungelen fra hengebroer høyt oppe mellom trærne.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Benytt gjerne reiseruten som den er, eller be oss om å tilpasse reisen etter deres ønsker for andre romtyper eller et annet antall netter. Vi har selv besøkt alle stedene vi tilbyr.

Dag 1: ankomst San Jose
Vår lokale representant i Costa Rica møter dere på flyplassen og kjører dere til Hotel Grano de Oro i San José. Her overnatter dere to netter med frokost inkludert.

Dag 2: i San Jose
Hvil ut og spis en god frokost. Denne dagen er til egen disposisjon. Se San Jose på egenhånd, eller bli med på hotellets bysightseeing til fots (anbefales!).

Dag 3: fra San Jose til Tortuguero
Dagen starter tidlig, og dere blir hentet på hotellet og spiser frokost på vei til samlingsstedet ved Caño Blanco. Derfra blir dere kjørt videre gjennom de spektakulære regnskogene i nasjonalparken Braulio Carrillo, snaue 30 minutter fra San José. En to timers ferd gjennom elvekanalene bringer dere så til Tortuguero og Manatus Hotel der lunsjen venter på dere.

I Tortuguero bor dere 2 netter i et av bare tolv Luxury romManatus Hotel med alle måltider inkludert (drikke kommer i tillegg).

Ettermiddagen er til fri disposisjon: Opplev den lokale kulturen og levesettet, besøk stedets mange naturperler, gå opp naturstiene, eller bare døs i en hengekøye. Hotellets biolog presenterer en lysbildevisning om Tortugueros naturhistorie tidlig på kvelden, og i sesongen er det mulighet for en valgfri utflukt for å observere havskilpaddene på sine reirplasser.

Dag 4: i Tortuguero
Tidlig neste morgen blir det tur for å utforske de spennende Tortuguero-kanalene i små, åpne båter der dere får skikkelig nærkontakt med både flora og fauna. Etter den påfølgende frokosten, er formiddagen til fri disposisjon, der dere kan bli kjent med den lokale kulturen og levesettet, og besøke stedets mange naturattraksjoner.

Dag 5: fra Tortuguero til Arenal
Tidlig frokost, før dere blir fraktet til den lokale flystripen for en flytur tilbake til San José. På dager med klart vær er denne flyturen utrolig flott, hvor dere får se landskapet under i fugleperspektiv. Vel fremme i San José blir dere møtt av våre lokale representant og kjørt til Arenal. På veien stopper dere og besøker kaffeplantasjen Doka, Poas-vulkanen og La Paz Waterfall Gardens.

I Arenal overnatter dere 2 netter i en SuiteArenal Kioro Hotel med frokost inkludert.

Dag 6: i Arenal
Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon. Hotellet har sin egne varme kilde, i tillegg til at dere også har gratis adgang til en nærliggende varm kilde.

Dag 7: fra Arenal til Monteverde
Dere blir hentet etter frokost for å besøke Arenal Sky Tram & Sky Trek.

Sky Tram: Denne gondolbanens åpne vogner gir dere et annet perspektiv på Arenal-vulkanen og innsjøen, ledsaget av en lokalkjent guide. Sky Tram stopper ved en vid observasjonsplattform.
Sky Trek: Her har de modige mulighet til å forsøke en tur gjennom parken med zip-line (frivillig). Turen følger langs 8 solide vaiere med en samlet lengde på 2,8 km. Hvert vaierstrekk har en lengde på fra 30 til 750 meter, og med en maksimal høyde på 200 meter over bakken.

Om ettermiddagen blir det transfer i egen bil med sjåfør/guide til Monteverde Nasjonalpark.

I Monteverde overnatter dere 2 netter i et Peninsula romHotel Belmar med frokost inkludert.

Dag 8: i Monteverde
Etter frokost blir det en halvdagstur til Monteverde Cloud Forest, som er en regnskog som på grunn av høyden stikker helt opp i skyene – med en unik artsrikdom av flora og fauna, inkludert 420 forskjellige orkidéarter. Om ettermiddagen blir det tur til en Trapiche (sukkerroemølle).

Dag 9: fra Monteverde til San Jose
Dere blir hentet etter frokost og kjørt til Hotel Grano de Oro i San José. Her overnatter dere den siste natten med frokost inkludert.

Dag 10: avreise fra San Jose
Frokost. Dere blir hentet på hotellet og kjørt til den internasjonale flyplassen for å fly hjem til Norge.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...