Bade og opplevelsesreise til Manuel Antonio i Costa Rica

11 dager / 10 netter

San Jose | Manuel Antonio
Besøk Manuel Antonio på stillehavsiden av Costa Rica. Manuel Antonio er kjent for sin flotte nasjonalpark med mange forskjellige dyre- og plantearter, i tillegg til noen av de vakreste strendene man kan tenke seg. Området rundt Manuel Antonio byr på mange muligheter for aktiviteter, eller rett og slett bare late dager på stranden.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Benytt gjerne reiseruten som den er, eller be oss om å tilpasse reisen etter deres ønsker for andre romtyper eller et annet antall netter. Vi har selv besøkt alle stedene vi tilbyr.
Dag 1 - fra Norge til San Jose
På denne turen flyr dere til San Jose, som er hovedstaden i Costa Rica. Her blir dere møtt på flyplassen av vår lokale representant og kjørt til Hotel Real InterContinental, hvor dere overnatter den første natten.
Dag 2 - fra San Jose til Manuel Antonio
Etter frokost blir dere hentet på hotellet og kjørt til Manuel Antonio, hvor dere skal bo på Hotel Parador de neste 7 nettene. Hotellet har balkong og air-condition på alle rom, to restauranter, tre barer, tre svømmebasseng, jacuzzi, spa, minigolf, tennisbane og trådløst internett.

Hotel Parador ligger rett ved Manuel Antonio Nasjonalpark, og tilbyr gratis tilbringertjeneste til og fra nasjonalparken flere ganger daglig.
Dag 3 til 8 - i Manuel Antonio
Ovenattinger på Hotell Parador med frokost inkludert. Her er en oversikt over noen av de aktivitetene dere kan bli med på i Manuel Antonio.Dag 9 - fra Manuel Antonio til San Jose
Etter frokost blir dere hentet og kjørt tilbake til Hotel Real Intercontinental i San Jose hvor dere overnatter den siste natten i Costa Rica.
Dag 10 - avreise fra San Jose til Norge
Dere blir hentet på Hotel Real InterContinental og kjørt til flyplassen for å fly hjem til Norge.
Dag 11 - ankomst Norge

Priseksempler:

Det er for tiden stor variasjon i prisene på grunn av kronens bevegelse mot USD.
Vennligst ta kontakt for priser!


OBS: Det er mulig å stoppe i New York på vei til/fra Costa Rica. Be gjerne om tilbud hvis dere ønsker dette.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...