Karibiske regnskog opplevelser i Costa Rica

14 dager / 13 netter

San Jose | Pacuare | Tortuguero | Puerto Viejo
Dette er en spennende rundreise hvor dere får oppleve livet i regnskogen, samtidig som nettene tilbringes midt i naturen på unike lodger med god mat og drikke. Til en av lodgene ankommer man elveveien på en raftingflåte. Turen egner seg altså ikke for de skvetne. Det blir mange muligheter til å se ville dyr, men også til late dager i en bungalow ved kysten av den karibiske kysten av Costa Rica.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Benytt gjerne reiseruten som den er, eller be oss om å tilpasse reisen etter deres ønsker for andre romtyper eller et annet antall netter. Vi har selv besøkt alle stedene vi tilbyr.
Dag 1: fra Norge til San Jose
På denne turen flyr dere til San Jose, som er hovedstaden i Costa Rica. Her blir dere møtt på flyplassen av vår lokale representant og kjørt til Hotel Grano de Oro, hvor dere overnatter den første natten.
Dag 2: fra San José til Pacuare Lodge
Dere blir møtt klokka 0700 i hotellets lobby, og transportert til Turrialba. Her venter halvannen times elvepadling (stryk og vannføring i klasse II-III) som fører dere til Pacuare Lodge , der dere får oppleve et to netters opphold på en av Costa Rica’s fremste økologiske lodger. Ankomst ved Pacuare Lodge er beregnet til mellom 12 og 13. Etter lunsj kan dere prøve en valgfri utflukt (ikke omfattet av pakkeprisen), eller en tur til fossefallene på egen hånd, eller bare slappe av i deres bungalow. Nyt en gourmetmiddag med levende lys, før dere besøker stedets lounge for cocktails eller forfriskninger, eller trekker dere tilbake til en velgjørende natts søvn.

Overnatting på Pacuare Lodge.

Om Pacuare Lodge: Romslige bungalower med palmetak og hageutsikt. Bungalowene har en king size himmelseng, sofa, tregulv, privat terrasse, samt et romslig bad med utendørs dusj og soloppvarmet vann, og nærmest 360º utsikt til regnskogen – alt i et område som nærmest er løftet ut av tiden og hverdagens bekymringer, men, som likevel bare er 2 ½ time fra San José.
Dag 3: i Pacuare
Dere våkner til fuglesang, og til det beroligende bruset fra elven like ved. Deretter går turen over til hovedbygningen, der en lekker frokost venter. Dagen er til disposisjon for å bli kjent med Pacuare-området. Dere kan dra på valgfrie utflukter, eller bare bli på stedet og nyte hotellets mange fasiliteter. Lunsj og middag er inkludert.

Overnatting på Pacuare Lodge

Dag 4: fra Pacuare til Tortuguero
Frokost på Pacuare Lodge. Dere forlater hotellet svært tidlig, på en felles transfer til Caño Blanco-havnen. Underveis er det mulighet for besøk på en bananplantasje for nærmere informasjon om ett av Costa Ricas viktigste produkter (forbehold om tilgjengelighet). Gå om bord i en komfortabel båt ved ankomst til Caño Blanco-kaien, og la dette ekstraordinære tropiske paradiset fortrylle deg under reisen langs kanalene i Tortuguero. Forfriskende cocktails og en velsmakende lunsj serveres ved ankomsten til hotellet. Etter lunsj er det besøk i den billedskjønne byen Tortuguero, med besøk på informasjonssenteret for de grønne skilpaddene.
Middag på hotellet er inkludert.

Overnatting på Manatus Hotel i Tortuguero.

Fra juli til september er det mulig med en kveldsutflukt (ikke inkludert i pakkeprisen) for å observere skilpaddenes egglegging og klekking.
Dag 5: i Tortuguero
Etter frokost går turen til Tortuguero-nasjonalparken i små, åpne båter for optimal opplevelse og enda nærmere utsikt til den lokale flora og fauna. To ulike seksjoner av nasjonalparken blir besøkt i løpet av dagen. Lunsj og middag ved hotellets restaurant er inkludert.

Overnatting på Manatus Hotel.
Dag 06: fra Tortuguero til Puerto Viejo på den karibiske kysten
Etter frokost blir det felles båttransfer tilbake til Caño Blanco-kaien og deretter privat buss til Puerto Viejo og Cocles Beach.

Overnatting på Cariblue Hotel med frokost inkludert..
Dag 7 - 8: i Puerto Viejo
Dag til egen disposisjon for å nyte stranden, sykle gjennom byen Puerto Viejo, eller bare slappe av på hotellet.

Overnatting på Cariblue Hotel med frokost inkludert.
Dag 9: endags utflukt til Veragua-regnskogsreservatet
Frokost på hotellet. En dags besøk ved Veragua Rainforest Private Reserve. Utflukten omfatter interaktive visninger av sommerfugler, slanger og frosker i et unik setting; dessuten gangstier, en ferd i åpen gondolbane gjennom regnskogens trekroner, en spektakulær foss, og en ekte forskningsstasjon der du kan iaktta naturforskere mens de oppdager og kategoriserer nye arter. Transfers og lunsj er inkludert.Overnatting på Cariblue Hotel med frokost inkludert.
Dag 10 - 11: i Puerto Viejo
Dag til egen disposisjon for å nyte stranden, sykle gjennom byen Puerto Viejo, eller bare slappe av på hotellet.

Overnatting på Cariblue Hotel med frokost inkludert.
Dag 12: fra Puerto Viejo til San Jose
Frokost på hotellet. Privat transfer til San Jose hvor den siste natten i Costa Rica tilbringes på Hotel Real Inter-Continental.
Dag 13 - avreise fra San Jose til Norge
Dere blir hentet på Hotel Real Inter-Continental og kjørt til flyplassen for å fly hjem til Norge.
Dag 14 - ankomst Norge

Priseksempler:

Det er for tiden stor variasjon i prisene på grunn av kronens svekkelse mot USD.
Vennligst ta kontakt for priser!


OBS: Det er mulig å stoppe i New York på vei til/fra Costa Rica. Be gjerne om tilbud hvis dere ønsker dette.


Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...