Redang Island

Sentralt i en marinepark med ni øyer er Redang Island anerkjent for allsidige korallrev med et ypperlig utvalg av fisk og sjødyr – et fremragende reisemål for dykkere. De hvite strendene, det glassklare vannet og slående soloppganger gjør dette til et populært reisemål for vanlige strandløver også. Aktivitetene som tilbys på øya omfatter naturligvis dykking, snorkling, seiling og havfiske.
Den enkleste måten å komme til Redang er med en kort flytur fra Kuala Lumpur og Singapore, og vi inkluderer gjerne et stopp i en av disse spennende byene. Det finnes også en båtforbindelser for de som vil kombinere Redang med nasjonalparken Taman Negara.

Den beste tiden å besøke Redang, er fra mars til oktober. Dette skyldes monsunen.

15 dager / 14 netter

Denne turen er en kombinasjon av storby, spennende natur og badeferie. Turen starter i Malaysias pulserende hovedstad Kuala Lumpur, med sine fargerike bydeler og sammensatte befolkning. Fra storbyen går turen til nasjonalparken Taman Negara. Parken har en av verdens eldste tropiske regnskoger. Blant høydepunktene er en tur mellom tretoppene på en av verdens lengste hengebroer.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...