Malaysias østkyst med Redang

15 dager / 14 netter

Denne turen er en kombinasjon av storby, spennende natur og badeferie. Turen starter i Malaysias pulserende hovedstad Kuala Lumpur, med sine fargerike bydeler og sammensatte befolkning. Fra storbyen går turen til nasjonalparken Taman Negara. Parken har en av verdens eldste tropiske regnskoger. Blant høydepunktene er en tur mellom tretoppene på en av verdens lengste hengebroer.
Dette er en unik måte å se livet på toppen av regnskogen. Videre fortsetter turen til Kuala Terengganu, hovedstaden i den østlige staten Terengganu. Byen er kjent for sin gjestfrihet og en avslappende atmosfære. Her blir det bla. besøk i Chinatown og den fargerike fiskelandsbyen Seberang Takir. Turen avsluttes med en ukes badeferie på Redang Island. Øya er kjent for sitt krystallklare vann og sine vakre strender.

Dag 1 ankomst Kuala Lumpur
Du blir møtt på flyplassen og kjørt til ditt hotell. Resten av dagen på egenhånd.
Inkluderte måltider: Ingen
Overnatting på valgt hotell.
Dag 2 i Kuala Lumpur
Halvdags rundtur i Kuala Lumpur.
Kuala Lumpur er en pulserende metropol, med kontinuerlig aktivitet døgnet rundt. På turen får du sett kontrastene mellom moderne skyskrapere, historiske monumenter og de vakre Lake Gardens. Høydepunkter: Nasjonal Monumentet, Kongens palass, Nasjonal Museet, Nasjonal moskeen, Independence Square og Sultan Abdul Samad bygningen. Det blir også et fotostopp ved Petronas tvillingtårn.
Inkluderte måltider: Frokost
Overnatting på valgt hotell.
Dag 3 i Kuala Lumpur
Dagen på egenhånd. Om kvelden blir det en kveldstur med middag.
På denne turen opplever du Kuala Lumpurs mangfold. Byen er bebodd av malayer, kinesere og indere, ved siden av mindre grupper av sikher og eurasiere. Høydepunkter: Sri Mahamariamman tempelet og utendørsbasaren i Chinatown, der du kan prute deg frem til gode priser på klær, sko, håndvesker og mye mer. Kvelden avsluttes med malayisk buffet-middag og underholdning.
Inkluderte måltider: Frokost og Middag
Overnatting på valgt hotell.
Dag 4 fra Kuala Lumpur til Kuala Tembeling og Taman Negara
Etter frokost starter en 3.½-timers tur til Kuala Tembeling, der alle besøkende til Taman Negara nasjonalparken må registrere seg. Herfra fortsetter vi med motorisert langbåt inn til Kuala Tahan, som er hovedkvarteret til nasjonalparken (turen tar ca 3 timer).
Taman Negara er den mest besøkte nasjonalparken i Malaysia, og er med sin alder på 130 millioner år, en av verdens eldste tropiske regnskoger. Her finnes en utrolig artsrikdom av både flora og fauna. Bare av fiskeslag, finnes det mer enn 200 i Taman Negara. Mange av de mer enn 600 fugleartene i Malaysia er representert i parken. De fire saltkildene i parken besøkes av et utall av arter, inkludert elefanter, villbøfler, tapirer, hjort, villsvin og én og annen tiger.
Etter middag vises en videopresentasjon av parken, før en guidet natt-tur i jungelen begynner. Er vi heldig, får vi sett Sambarhjort, dvergmoskusdyr, og pinnsvin.
Inkluderte måltider: Frokost og Middag
Overnatting: Mutiara Taman Negara Resort
Dag 5 i Taman Negara
Etter frokost begynner en guidet tur mellom tretoppene på noen av verdens lengste hengebroer, noen steder 45 meter over bakken. Dette er en unik måte å se på fugle- og plantelivet på toppen av jungelen. Turen går videre til Teresek Hill, der det på en klar dag er mulig å se over til Malaysias høyeste fjell, Gunung Tahan.
Etter lunsj fortsetter turen med langbåt gjennom jungelen til Lata Berkoh-vannfallene. Her har naturen formet et naturlig jacuzzi hvor det er mulig å ta et bad.
Inkluderte måltider: Frokost, Lunsj og Middag
Overnatting: Mutiara Taman Negara Resort
Dag 6 fra Taman Negara til Kuala Tembeling og Kuala Terengganu
Etter frokost er det retur med båt til Kuala Tembeling (tar ca 3 timer). Herfra fortsetter turen med bil til kystbyen Kuala Terengganu (turen tar 7 timer, inkludert flere stopp).
Inkluderte måltider: Frokost
Overnatting på valgt hotell.Dag 7 i Kuala Terengganu
Etter frokost starter vi på en halvdags bytur i Kuala Terengganu. Høydepunkter: «Long roof» China Town med sitt fargerike marked. Vanntaxi til fiskerlandsbyen Seberang Takir med sine fargerike fiskebåter. Vi besøker også stat-museet, som er sørøst-Asias største museum. Resten av dagen på egenhånd
Inkluderte måltider: Frokost
Overnatting på valgt hotell.
Dag 8 fra Kuala Terengganu til Shah Bandar og Redang Island
Etter frokost er det avreise til Shah Bandar for å ta båten til Redang Island for en ukes avslappende badeferie. Turen går med bil og båt, og tar ca 3 timer. Redang Island er kjent for allsidige korallrev, med et ypperlig utvalg av fisk og sjødyr – et fremragende reisemål for dykkere. De hvite strendene, det glassklare vannet og fantastiske soloppganger, gjør dette til et populært reisemål. I Redang bor dere i et Hill View rom på The Taaras Beach Resort Redang. The Taaras Redang er et meget godt hotell som ligger rett på stranden. Det finnes et dykkersenter tilknyttet hotellet, i tillegg til gode muligheter for snorkling i nærheten. Hotellet passer for en avslappende ferie med mulighet til litt aktiviteter.
Inkluderte måltider: Frokost
Dag 9-14 Bo på The Taaras Redang
Inkluderte måltider: Frokost
Dag 15 fra Redang til Kuala Lumpur og Norge
Transfer til flyplassen i Redang for å fly til Kuala Lumpur og videre hjem til Norge.
Inkluderte måltider: Frokost
Priseksempler:
Ta kontakt for priser.
Pakkene våre inkluderer:
* Flybilletter inkl. skatter fra valgt avreisested i Norge.
* All nevnte utflukter.
* Alle transfere.
* Frokost alle dager, 1 lunsj og 3 middager.
* Inngangspenger og avgifter.
* 14 netter i dobbeltrom.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...