Tabin natur- og viltreservat

3 dager / 2 netters tilvalgspakke på Borneo fra kr. 5.200,- per person

Bli med til Tabin som ble erklært som naturreservat på grunn av det store antall dyrearter som bor i dette området, inkludert flere som er sterkt utrydningstruet. Besøk Lipad gjørmevulkan, ta en vandretur i jungelen, belønn deg selv med en dukkert i det forfriskende vannet i Lipadfossen etter en spennende vandring i jungelen.
Dag 1
Fra Lahad Datu til viltreservatet er det ca. 1 times kjøring på grusvei. Ved ankomst kan du sjekke inn, pakke ut og hvile. Om ettermiddagen besøker du Lipad gjørmevulkan, som ligger nærmest Tabin-basen. Først blir det en tyve minutters vandring gjennom jungelen til vi kommer til det bare området rundt vulkanen, som oppsøkes av både hjort, villsvin, elefanter og fugler. Undersøk de mange dyresporene, og gjett om du kan plassere dem riktig! De som vil kan eksperimentere med effekten av gjørmen, som sies å skulle gi fin hud. Etter middag blir det en ny utflukt, der vi ser etter nattedyr og fugler.

Lunsj og middag.


Dag 2
I dag vil vi ta en vandring i vakker natur, og utforske ruten som fører til Tabins sentrale område. På veien vil du få se både dyr og fugler samt ta en avstikker gjennom jungelen, ned til fossen i Lipad. Du kan velge å gå på oppdagelsesferd i området, eller du kan velge å bare slappe av. Vi vender tilbake til basen om ettermiddagen, for en middagshvil. I skumringen kan du ta deg en tur i reservatet for å titte på fuglene. Etter middag drar vi ut igjen for å se på det nattlige dyre- og fuglelivet – denne gangen tar vi en annen vei.

Frokost, lunsj og middag.
Dag 3
Etter frokost kan du gå en liten tur til en nærliggende kulp, eller til elvebredden. Her kan man ta seg en dukkert, eller bare nyte naturen. Etter lunsj blir det avreise fra Tabin viltreservat.

Frokost og lunsj.

Priseksempel:

I lavsesong Kroner 5.200,-
Prisen gjelder per person i dobbeltrom, slik turen er beskrevet over.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...