Badeferie Kota Kinabalu

13 dager / 12 netter
fra kr 43.400,- for to personer

I tillegg til de berømte naturattraksjoner som Mount Kinabalu og Kinabalu Botaniske Park er Kota Kinabalu et ypperlig sted for en avslappet badeferie. Hvite sandstrender med rik tilgang til skyggefulle palmer, snorkling på Tunku Abdul Rahman National Park, søndagsmarkedet på Mengkabong Water Village og shopping er blant de mange aktiviteter som Kota Kinabalu har å by på.

Klimaet er fuktig tropisk monsunklima med temperaturer rundt 26 °C gjennom hele året. De tørreste månedene er vanligvis februar og mars, mens nedbørmengden er størst i oktober.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Du kan velge å starte reisen fra de fleste større norske flyplasser. Når du reiser med Ibsen Reiser er du garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Lov om pakkereiser» og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet. Vi har valgt ut de beste hotellene for denne type ferie. Vi har satt opp noen priseksempler under. Be gjerne om tilbud på andre romtyper, et annet antall netter eller antall personer.

Det berømte Shangri-La Rasa Ria Resort ligger på Dalit Beach, ca 34 km fra Kota Kinabalu sentrum, og passer utmerket for både barnefamilier, såvel som for par. Anlegget er delt i to, Garden og Ocean Wing og har flere svømmebasseng, lekeplass, barneklubb, fantastiske spa på Dalit Bay, et bredt utvalg av vannsport, egne katamaraner for cruise-og havfiske, en utfordrende 18-hulls golfbane, ATV safari, tennis, riding og et treningssenter.

Priseksempler for 13 dager / 12 netter:

I lavsesong: Kroner 43.400,-
I høysesong: Kroner 49.600,-
Prisene er totalpriser for to personer i dobbeltrom, inkludert fly, transport t/r mellom flyplassen og hotellet, opphold i et Deluxe Gardenview Rom i 12 netter med frokost. To barn under 12 år bor gratis på foreldrenes rom. Frokost og flybilletter for barn kommer i tillegg.

Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...