Opplevelsestur i Mulu

3 dager / 2 netters tilvalgspakke på Borneo fra kr 2.100,- per person

Bli med på en opplevelsestur gjennom Gunung Mulu National Park. Vi starter med en guidet vandring gjennom Mulus tropiske regnskog. Oppdag noen av verdens mest berømte grotter som Deer Cave, Wind Cave og Clearwater Cave. Du får også med deg et besøk til Penanfolket under turen.
Dag 1
Du blir hentet på ditt hotell og kjørt til nasjonalparkens billettkontor. Guidet vandring (3 km) på tilrettelagt sti (planker) gjennom Mulus tropiske regnskog. Oppdag Lang-grotten med dens vakre formasjoner, og gå gjennom verdens største grotteåpning – inn i den enorme Deer Cave. Ved solnedgang tar du en stopp i observatoriet, for å oppleve det fantastiske skuet når millioner av flaggermus forlater sine grotter og flyr mot himmelen for å lete etter mat.

Overnatting på ditt hotell. Lunsj og middag.
Dag 2
Frokost på hotellet. Kl. 08.30 blir du hentet, og kjørt i langbåt oppover elven til den lille landsbyen tilhørende Penanfolket. Fortsett videre oppover til Wind Cave, som er berømt for sine “skulpturerte” søyler og det såkalte “Kongens kammer”. En plankelagt sti, som er festet i kalksteinsklippene, fører deg videre til Clearwater Cave, der du kan ta en dukkert i det klare vannet. Høydepunktet, som ingen bør gå glipp av, er synet av de vakre Rajah Brooke-sommerfuglene som svever over elven og grotteinngangene – en unik opplevelse av et godt bevart og beskyttet naturområde! Tilbake til hotellet med båt. Kvelden til egen disposisjon og til å nyte hotellets tilbud.

Overnatting. Helpensjon.
Dag 3
Frokost på hotellet. Tid til egen disposisjon frem til avreise til flyplassen i Mulu.

Frokost.

Priseksempel:

Kroner 2.100,-
Prisen gjelder per person i dobbeltrom, slik turen er beskrevet over.Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...