Badeferie Tioman Island


De mest populære strendene ligger i landsbyene Salang, Tekek og Genting. Tioman er ideelt for alle typer vannaktiviteter som seiling, kajakk, vindsurfing, snorkling og dykking. Klimaet er veldig stabilt, og man kan trygt si at det finnes kun to sesonger på Tioman; tørr-/ varmsesong og regntid. Regnsesongen varer vanligvis fra oktober til mars, mens temperaturen kan komme opp i 40 °C resten av året.

JapaMala Resort firestjerners pluss hotell

JapaMala Resort Tioman Island

Dette hotellet har sitt navn fra bønneperler for mantrameditasjon. Dette unike hotellet er også et symbol på fred og lykke. Omgitt av 11 hektar frodig regnskog som grenser til den turkise lagunen, er JapaMala Resort det perfekte stedet for en avslappet og romantisk ferie. Hotellet består av kun et dusin luksuriøse villaer og hytter som alle er bygd i malayisk landsbystil. Sarangs, som betyr «reir" er villaer som enten ligger eksternt skjult i jungelen, eller er plassert høyt på påler over det asurblå vannet. Hotellets spa er en opplevelse i seg selv, og er bygget inn i en naturlig grotte.Kontaktskjema..

Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo

e-post: post@ibsenreiser.no
Tlf. (+47) 22 83 92 15

Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.

Fyll inn skjemaet under for å sende oss en uforpliktende forespørsel (alle felt må fylles inn):

Du vil motta en kopi av meldingen til den epost-adressen du har oppgitt. Vennligst ring oss hvis du ikke mottar noen kopi.

Tlf. (+47) 22 83 92 15
Du kan nå oss på telefon mandag til fredag mellom 10:00 og 15:00.Ibsen Reiser AS
Parkveien 55
0256 Oslo
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...